Platonik aşk,Unutmak mı ne mümkün

Bo

Boylemı savunuosunuz kendınızı.Yapmayın.
Hatalı oldugumu söyledim evet,onunla cinsellik konuşmak en son düşüneceğim şeydi ,aklımda da hiç yoktu, 5 ay öncesine kadar en ufak bişey konuşmadık ayda yılda bir nasılsın şeklindeydi
eşimi aldatiyorsun dedikleri için öyle yazdim

Tmm.Lütfen tobe edın.Birdaha o insanla muhattap olmayın.Eşinizlede severek evlenmıssınız.Bence sızınkı takımtı.

Doğru haklısınız tabiki aldatmanın sadece fiziki boyutu olabilir hahaha komik sadece iç rahatlatmak için yazdığınız şeyler neyse benim kocam sizin yaptıgınız gıbı yapsaydı ben agır konusurdum ailesine de rezil ederdim ha eşiniz ne yaptıysa yaptı siz de ondan ayrılacaktınız

Bekarken yaşamadıklarını evliyken yaşayayım dedin herhalde.hani demişsin ya okuldan eve evden okula..yazık yazık bir kadın başka bir kadının canı yakıyor yine..hiç ortaya çıkmasa sa allah görüyor ve biliyor herşeyi..gün olur devran döner kimbilir..evli barklı çoluklu çocuklusunuz yahu..biraz vicdan.can yakma canın yanar mutlaka..

O adamın bence harika bi evlılıgı var.Sadece kendıne eglence aramış.Eşiniz sizi yakalasında gorun dunya kaç bucak.Elinize erkek eli degmedı ya keşke degseymişde boyle yapmasaymışınız.Bekarken ne yaparsan yap.Adam kendıne eglence aramış.Aşk fln yok ortada.Kendınıze gelın .

Çok masumane bir şey gibi anlatmışsınız, ne kadar şirin, ay evet ben de böyle oldum falan diye destek bekliyorsunuz herhalde.

Genç kızlar var, kötü örnek olmayın bari.

Konu cinselliğe gelmemiş olsa bile hoşlanmanın konusu açılınca kesmeliydiniz muhabbeti.

Aldatma sadece fiziki olarak olmuyor. Sizin gibi düşünceleriyle de aldatabiliyor insanlar.

Kendinizi o kadının yerine koyun. Eşiniz böyle bir muhabbete girse kendinizi ne kadar kötü hissederdiniz, aldatılmış hissederdiniz, eşinizden ne kadar nefret ederdiniz di mi? Bunlar size normal geliyorsa zaten orda sıkıntı var.

Marifet ele erkek eli değmemesinde değil işte bir kere daha gördük.

Kadın kadının düşmanı işte bıraksana adamı be kimse karsıdaki de suclu demesin tamam o da var ama hesap acıp ekleyip silen sonra tekrar ekleyen konusmayı başlatan sensin sen sildikten sonra adam eklemmemiş işte daha ne peşine düşüyorsun ki eklese bile düşmemen lazım madem cok seviyordun üni zamanı açılsaydın te Allah ım yarabbim ya sabır ya

İlk başta ben eklemedim,ilk o yazdı ve ekledi

Zaten yazmama kararı aldım o da farketti yazmıyor,
Artık yazamam da zaten,eşim benim hesabı kendi telefonuna yükledi benim hesabı her an açabiliyor,bildirimler ona da gidiyor
Önce ben onun hesabını kendi telefonuma yüklemiştim o da nasıl yaptın falan dedi oylelikle yüklemiş oldu, sosyal medya hesaplarımın şifresini biliyor istediğinde girebiliyor

Platonik askini seveyim..... pöh...... Sana bisey diyim adam seni kullanmis evli adam heyecan ariyor besbelli. Allh nasip etse zaten evlenirdiniz. Esine cok acidim Utanma arlanma kalmamis bu kadnlarda arkadaş... Ben gcmiste ki lere sevgili olmama ragmen bakmam birak platonigi.... gelecegim olsa zaten geçmezdi. UTAN be...

Eşimi aldatmadım cinsel konu konuştuk ama sanal sex gibi değil, zaten öyle bir şeyi kabul etmem

Burda ki kadinlar kurgu yapiyor zaten degil mi? Cinsellik konusmak basli basina bir neyse bisey demek istemiyorum. Masumluk goremiyorum... Esin konussa dunyayi yikar konu acardin burda.

Hayatınızdaki her boşlukta birbirinizin aklına gelmiş ve karşılıklı olta atmışsınız, buna aşk değil, kaçamak, aldatmak filan denir. Onun da beni sevdiğini anladım cümleniz sadece züğürt tesellisi. Şu hikayeyi okuyan aklı başında hiçbir insan, sevgi anlamı çıkarmaz. Resmen kendi hayatınızdan sıkıldıkça, heyecan aradıkça birbirinize sarmışsınız.

Aynısını eşiniz size yapsa mideniz alır mıydı? Birileriyle keşkeli, seksli muhabbetlere girse... Uhde mi kalacakmışmış... Kalmasın, yaptığınız şey yeterince ahlaksızlık değilmiş gibi bir de uygulamaya geçin isterseniz.

Son düzenleme:
Bu platonik aşk demek ahlakın, onurun, ailenin ve evlât sahibi olmanın üstünde bir şey mi acaba? Üniversite 3. sınıfta bir dil kursuna gittim. Orada bir adam vardı ve gerçekten ilk görüşte aşık olmuştum. Aradan 1 ay geçmeden evli olduğunu öğrendim. Tek taraflı bir duygu bile olsa üzüntüden dudaklarımda uçuklar cıktı. Gencim, bekarım beni bağlayan sadece onurumken bu kadar üzüldüm ve pişmanlık duydum. Sizin ise kaybedecek daha çok şeyiniz var.

Ha bunun için vazgeçtiniz yani konuşmaktan, sadece yakalanma korkusundan? Yanlış olduğundan değil?

ya hem evleniyorsunuz hem eski sevdiğiniz kişinin size yazmasına izin veriyorsunuz sonra da nasıl unutucam. Sonra da kocam beni boşuyor bilmem ne... e müstehak...kaşınıyorsunuz resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…