- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
-
Hatalı oldugumu söyledim evet,onunla cinsellik konuşmak en son düşüneceğim şeydi ,aklımda da hiç yoktu, 5 ay öncesine kadar en ufak bişey konuşmadık ayda yılda bir nasılsın şeklindeydiBo
Boylemı savunuosunuz kendınızı.Yapmayın.
Tmm.Lütfen tobe edın.Birdaha o insanla muhattap olmayın.Eşinizlede severek evlenmıssınız.Bence sızınkı takımtı.Hatalı oldugumu söyledim evet,onunla cinsellik konuşmak en son düşüneceğim şeydi ,aklımda da hiç yoktu, 5 ay öncesine kadar en ufak bişey konuşmadık ayda yılda bir nasılsın şeklindeydi
eşimi aldatiyorsun dedikleri için öyle yazdim
Doğru haklısınız tabiki aldatmanın sadece fiziki boyutu olabilir hahaha komik sadece iç rahatlatmak için yazdığınız şeyler neyse benim kocam sizin yaptıgınız gıbı yapsaydı ben agır konusurdum ailesine de rezil ederdim ha eşiniz ne yaptıysa yaptı siz de ondan ayrılacaktınızEşimi aldattığımı düşünmüyorum,Ne öncesinde ne sonrasında elime eşimden başkasının eli değmedi, ben bu kişiyi sadece uzaktan uzağa sevdim, erkeklere o kadar mesafeliydim ki gelip teklif etmeye cesaret edemezlerdi
O adamın bence harika bi evlılıgı var.Sadece kendıne eglence aramış.Eşiniz sizi yakalasında gorun dunya kaç bucak.Elinize erkek eli degmedı ya keşke degseymişde boyle yapmasaymışınız.Bekarken ne yaparsan yap.Adam kendıne eglence aramış.Aşk fln yok ortada.Kendınıze gelın .Hatalı oldugumu söyledim evet,onunla cinsellik konuşmak en son düşüneceğim şeydi ,aklımda da hiç yoktu, 5 ay öncesine kadar en ufak bişey konuşmadık ayda yılda bir nasılsın şeklindeydi
eşimi aldatiyorsun dedikleri için öyle yazdim
Valla keşke konusaydın da evliyken bunları yapmayaydın be ablamevet hiç konuşmadım sınıftaki hiç bir erkekle konuşmadım, dersten derse görüyordum sadece, dışarda kafe kantin hiç takılmıyordum
Bu nasıl oluyor ya bunu yapmak istiyorum sadece ama yapamadım
İlk başta ben eklemedim,ilk o yazdı ve eklediKadın kadının düşmanı işte bıraksana adamı be kimse karsıdaki de suclu demesin tamam o da var ama hesap acıp ekleyip silen sonra tekrar ekleyen konusmayı başlatan sensin sen sildikten sonra adam eklemmemiş işte daha ne peşine düşüyorsun ki eklese bile düşmemen lazım madem cok seviyordun üni zamanı açılsaydın te Allah ım yarabbim ya sabır ya
Haaaas tımam o zamanİlk başta ben eklemedim,ilk o yazdı ve ekledi
Eşimi aldatmadım cinsel konu konuştuk ama sanal sex gibi değil, zaten öyle bir şeyi kabul etmem
Zaten yazmama kararı aldım o da farketti yazmıyor,
Artık yazamam da zaten,eşim benim hesabı kendi telefonuna yükledi benim hesabı her an açabiliyor,bildirimler ona da gidiyor
Önce ben onun hesabını kendi telefonuma yüklemiştim o da nasıl yaptın falan dedi oylelikle yüklemiş oldu, sosyal medya hesaplarımın şifresini biliyor istediğinde girebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?