- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
-
hayır 3 aydır yazışmıyoruz eşim uygulamayı yükleyeli 1-2 hafta oldu,Ha bunun için vazgeçtiniz yani konuşmaktan, sadece yakalanma korkusundan? Yanlış olduğundan değil?
hayır boşlukta falan gelmedik, uzun süre yazışmayıp arada nasılsın iyi misin şeklinde, çocukları olduğunda falan haber verdi, belki aşk değil ama benim için önemli birisi, hani biri mesaj yazınca önemsersiniz hemen cevap yazarsınız, başka bir arkadaş yazsa çokta önemsemezsiniz öyle bir şey , çok çok çok seyrek yazışıyorduk,haberleşme tarzında,Hayatınızdaki her boşlukta birbirinizin aklına gelmiş ve karşılıklı olta atmışsınız, buna aşk değil, kaçamak, aldatmak filan denir. Onun da beni sevdiğini anladım cümleniz sadece züğürt tesellisi. Şu hikayeyi okuyan aklı başında hiçbir insan, sevgi anlamı çıkarmaz. Resmen kendi hayatınızdan sıkıldıkça, heyecan aradıkça birbirinize sarmışsınız.
Aynısını eşiniz size yapsa mideniz alır mıydı? Birileriyle keşkeli, seksli muhabbetlere girse... Uhde mi kalacakmışmış... Kalmasın, yaptığınız şey yeterince ahlaksızlık değilmiş gibi bir de uygulamaya geçin isterseniz.
Sanki ortada çok saygı dolu bir muhabbet dönmüş gibi anlatıyorsunuz şuan. Ama olayın bununla alakası yok. Bir kere boşlukta değildik diyorsunuz ama hayatında mutlu olan, eşini seven, ona saygı duyan insan "yok evlensek şöyle isterdim, beni seviyor muydun" gibi seviyesiz muhabbetleri elalemle yapmaz. Bu ikiniz için de geçerli. Adamın geçmişte size ilgisi varmış bilmem ne, bunu öğrendiğinizde neden kötü oldunuz bir düşünün... Ayrıca bunları niye merak ettiniz? Size ne? Bambaşka bir hayatınız var, herkes kendi yoluna gitmiş. Bunları merak ediyorsanız, doymamış, tatmin olmamış bir yanınız vardır. İşte ondan boşluktasınız diyorum. Bunun başka açıklaması olamaz çünkü. Evliliğinizde sorunlar varsa, başka insanlarda teselli bulmaya çalışmak yerine, sorunlarınızın üstüne gidin. Sağlıklı ve ahlaklı olan budur.hayır boşlukta falan gelmedik, uzun süre yazışmayıp arada nasılsın iyi misin şeklinde, çocukları olduğunda falan haber verdi, belki aşk değil ama benim için önemli birisi, hani biri mesaj yazınca önemsersiniz hemen cevap yazarsınız, başka bir arkadaş yazsa çokta önemsemezsiniz öyle bir şey , çok çok çok seyrek yazışıyorduk,haberleşme tarzında,
ben duygusal konuları sadece beni seviyor muydu onu öğrenmek için açtım,çünkü bana bir kere ben de boş değildim demişti,dediği doğrumuydu merak ettim, ben mahal vermiyordum hiç hissetmemiştim, ama o yazınca ve yıllardır beni unutmayıp sevinçlerini haber verdiği için inandım ve kötü oldum, eee ikimizde seviyorduk niye olmadı gibi sitem tarzında yazdım
evet haklısınız, evet doymamış tatmin olmamış taraflarım var, eşimden yeterince ilgi sevgi görmedim,Sanki ortada çok saygı dolu bir muhabbet dönmüş gibi anlatıyorsunuz şuan. Ama olayın bununla alakası yok. Bir kere boşlukta değildik diyorsunuz ama hayatında mutlu olan, eşini seven, ona saygı duyan insan "yok evlensek şöyle isterdim, beni seviyor muydun" gibi seviyesiz muhabbetleri elalemle yapmaz. Bu ikiniz için de geçerli. Adamın geçmişte size ilgisi varmış bilmem ne, bunu öğrendiğinizde neden kötü oldunuz bir düşünün... Ayrıca bunları niye merak ettiniz? Size ne? Bambaşka bir hayatınız var, herkes kendi yoluna gitmiş. Bunları merak ediyorsanız, doymamış, tatmin olmamış bir yanınız vardır. İşte ondan boşluktasınız diyorum. Bunun başka açıklaması olamaz çünkü. Evliliğinizde sorunlar varsa, başka insanlarda teselli bulmaya çalışmak yerine, sorunlarınızın üstüne gidin. Sağlıklı ve ahlaklı olan budur.
2 sene boyunca her gün sınıfta gördüm, yaşam tarzını biliyordum ve bana uyuyordu, zaten beni celbeden noktalardan biri de oydu,platonik aşka ok. ama lise de falan yani..
bir kere beraber yürümek dışında bir aktivite yapmadığın insana nasıl aşık olunuyor?
huyunu suyunu dünya görüşünü oturmasını kalkmasını bilmediğin karakteri hakkında hiç bir fikrin olmadığı birine..
takıntı yapmışsınız siz. aşk değil bu.
elin evli kadınıyla cinsellik konuşacak kapasitede birine aşık olmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?
ben eşimden sonra kalbime kimseyi sokmadım, öyle bir kadın değilim, bu kişiyi önceden sevmiştim, herkesin sevdiği beğendiği olmuştur , sonrasında aralıklı yazışmalarımızda da az çok tanıdım,her zaman mesafeyi korudu ve saygılı davrandı, beni sevdiğini de anladım, sevilmeye layık gördüğüm birisi,Aldatmamis haliniz buysa bir de aldatsaniz demek
ben eşimden sonra kalbime kimseyi sokmadım, öyle bir kadın değilim, bu kişiyi önceden sevmiştim, herkesin sevdiği beğendiği olmuştur , sonrasında aralıklı yazışmalarımızda da az çok tanıdım,her zaman mesafeyi korudu ve saygılı davrandı, beni sevdiğini de anladım, sevilmeye layık gördüğüm birisi,
Üniversiteden arkadaşınız size böyle bir teklifte bulundu ve kabul etmeyip, konuşmaya devam ettiniz öyle mi?Boşanmayı asla düşünmüyorum, eşimi de aldatmadım ,2-3 kere cinsel içerikli konuştuk kısa bir şekilde o yazdı ben pek cevap yazmadım, o da hatasını anladı galiba mesafe koydu hiç yazmıyor artık, zaten ben ilk konu açıldığında esinle tatmin ol dedim,bana sanal teklif etti kabul etmedim,sadece bir kere dedi kabul etmedim, taviz verirsem devamı gelir, birbirimizin helâli değiliz dedim,
Ben daha çok unutulur mu,unutabilir miyim o konuda cevap verilmesini istiyorum
hayır 3 aydır yazışmıyoruz eşim uygulamayı yükleyeli 1-2 hafta oldu,
yüklemesine sevindim üstelik kendim yazmam onun yazmasına da izin vermem diye
evet belki bir anıma gelir yazabilirim diye eşimin takip etmesine sevindimTamam işte kendinize güvenmiyorsunuz bile. Eşiniz uygulamayı yüklememiş olsa yazma ihtimaliniz var. Bu da yaptığınızın yanlışlığının çok da farkında olmadığınızı gösteriyor.
Siz fake hesap açar eşinizi uyandırmadan yazışırsınız yine, o da sizi sevmiş ya hani, kıyamazsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?