Anlaşılması o kadar zor biri ki anlatamam. Siz gidip konuşmazsanız asla konuşmaz ama herkese karşı genel tavrı böyle. Eğer sohbet ederse çok keyiflidir vs. Olumsuz olursa en azından kafamda bitireceğim bu şekilde düşünüp durmak çok yorucu benim için. Bilmiyorum ikilemdeyim.Normalde açıl ne olacak derdim ama olumsuz olursa sizde daha çok depresyona süruklenecek bir hâl var. Bu yüzden boşverin diyorum. O da hoslansaydi illaki belki ederdi bir şeyler.
O zaman biraz daha bekle sınıftan ayrılmana yakın söyle. Sonuç istediğin gibi olmazsa daha az görmüş olursun.Anlaşılması o kadar zor biri ki anlatamam. Siz gidip konuşmazsanız asla konuşmaz ama herkese karşı genel tavrı böyle. Eğer sohbet ederse çok keyiflidir vs. Olumsuz olursa en azından kafamda bitireceğim bu şekilde düşünüp durmak çok yorucu benim için. Bilmiyorum ikilemdeyim.
Ortak noktalarımız var sohbet ettiğimizde baya konuşuyoruz fakat dediğim gibi ikinci adımı asla atmayan biri herkese karşı böyle davranıyor. Eğer kimse yanına gidip konuşmazsa bütün gün kulaklığını takıp müzik dinleyebilir mesela. Arkadaş olması cidden çok zor biri anlayacağınız. Aylardır uğraşıyorum zaten ama hiç yol kaydedemedim. Daha çok konuştuğu o kız yanından ayrılmıyor mesela ben onun gibi davranamam yapım öyle değil. Bunalımda da girebilirim ama bu şekilde de iyi değilim. Bilmiyorum.Direkt açılmak yerine arkadaş olmayı denesen? Zaten ortak noktalarınız varsa vakit geçirdikçe o da senden hoşlanır
Çünkü biri direkt gelip bana senden hoşlanıyorum, duygularım bunlar dese ne yapacağımı bilemeyebilirim. Bir de reddederse sende ciddi bunalıma girecek potansiyel var.
Arkadaşını salla çocukla iyi arkadaş olabilir misin bana çaba harca
Şöyle okuduğumuz bölümden kaynaklı kalabalık bir ortamda değiliz lise sınıfı bizimkinden kalabalıktır belki dolayısıyla herkes birbirini tanıyor. Sürekli bir aradayız. Dedikodu malzemesi yapacak biri olmadığına eminim fakat duyulmasını istememekte haklı olduğumu düşünüyorum çünkü henüz benim arkadaşlarım bile bilmiyor.Açılmak bir nebze ok, ama aramızda kalsın demen bence abes olur. Duygularından eminsen başkalarının öğrenmesini bu kadar takmamalısın. Üniversitedesin anladığım kadarıyla yetişkin sayılırsınız. Dalga geçileceğini sanmam. Ha zaten senin duygularını dedikodu malzemesi yaparsa, zaten doğru kişi değil demektir
Dedikodu yapmazda duyulmaz zaten bunu demek istiyorum ben deŞöyle okuduğumuz bölümden kaynaklı kalabalık bir ortamda değiliz lise sınıfı bizimkinden kalabalıktır belki dolayısıyla herkes birbirini tanıyor. Sürekli bir aradayız. Dedikodu malzemesi yapacak biri olmadığına eminim fakat duyulmasını istememekte haklı olduğumu düşünüyorum çünkü henüz benim arkadaşlarım bile bilmiyor.
Peki istemediğini düşünürsek bir arada olmak huzursuz eder mi insanı. Bundan endişeleniyorum aslındaDedikodu yapmazda duyulmaz zaten bunu demek istiyorum ben de
Tabi bi rahatsızlık hissi olur ama gönül işi sonuç olarak. Sevdiğiniz herkes sizi sevmeyebilirPeki istemediğini düşünürsek bir arada olmak huzursuz eder mi insanı. Bundan endişeleniyorum aslında
Yani haklısınız aslında ama belki konuşursam bir seyler olabilir aramızda diye düşündüm bilmiyorum. Caba göstermek beni yormuyor bu şekilde uzaktan izlemek ne olacağını bilmemek daha çok yoruyor.Sizin yerinizde olsam acılmazdım
Cünkü beklemediğiniz bir cevap alirsaniz bunun altından kalkamayacaginiza dair bi izlenim edindim sizden.
Size ilgisi olsa o adım atardı. Kimseyle konuşmuyor herkese karşı böyle demişsiniz ama hayır. Size özel bi ilgisi olsa "özel" bir yaklaşımı da olurdu
Kimseyle konuşmuyor. Sizinle de konuşmuyor. Bu da demektir ki kimseden bi farkınız yok.
Haklısınız tabi öyle. Dönemin bitmesine yakın konuşmak daha mantıklı olur belki ama bilmiyorum.Tabi bi rahatsızlık hissi olur ama gönül işi sonuç olarak. Sevdiğiniz herkes sizi sevmeyebilir
Söylediğiniz konuda çok haklısınız. Peki sizce bu konuşmayı nasıl yapmam uygun olur? Nasıl davet edip neler söylemeliyim sizce tavsiyede bulunabilir misiniz?Bahsettiğiniz profile sahip biri siz ona açıldınız diye bunu dedikodu malzemesi yapmaz, kocaman insanlarsınız ayrıca. Ama ben hep, içimde tutup ben yanacağıma, çıkartayım o yansın fikrinde olduğumdan açılırdım. Konuşma esnasında da, kimsenin bu anlamda göz hapsine alınmamak için en yakınımla bile paylaşmadan direkt sana söylüyorum imasını yapardım en fazla. Aramızda kalsın fazla rahatsız edici, çocuk tembihler gibi ve korkak gösteriyor.
Bu kişiye duygunuz var ve eğer olumsuz bir dönüş alırsanız nasil hissedersiniz? Önce bunu bir düşünün.Tek çekincem 2 ay daha aynı sınıfta olacak olmamız. Sonra ben bölümümle ilgili bir değişiklik yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?