Merhaba, biraz kendimi dinlemek için yazacağım tavsiyelerinizi bekliyorum çok ihtiyacım var. Daha önce konu açıp hoşlandığım birinden bahsetmiştim. Nasıl davranmam gerektiğine dair tavsiye istemiştim. Son birkaç gündür sorunlar yaşıyorum aslında. Ailemden uzakta olmak beni çok üzüyor ve yanlarına gidemiyorum. Duygusal olarak boşlukta sayilabilirim. Fakat bahsettiğim kişi sanki kafamda bütün sorunların temeline oturdu. Gidip konuşup hislerimden bahsetmek istiyorum ona çünkü bu durum beni gerçekten yoruyor ciddi manada depresyona doğru ilerliyor gibiyim. Ondan aramızda kalmasını rica ederek konuşmak arkadaş olarak görmediğimi söylemeyi düşünüyorum. En azından benim kafamın içinde bu sorun çözülmüş olur belki sonuçtan bağımsız olarak. Tek çekincem 2 ay daha aynı sınıfta olacak olmamız. Sonra ben bölümümle ilgili bir değişiklik yapacağım. Aynı binada olacağız fakat birbirimizi görmeyeceğiz bile büyük ihtimalle. Fakat onun kız arkadaşı (kızın sevgilisi var sadece arkadaşlar) benden hoşlanmıyor ve çok dedikoducu biri. Onunla biraz samimi ama genel olarak daha yalnız biri. Bunlardan dolayı çekincelerim var ayrıca benim hiçbir arkadaşım kimse bilmiyor bu durumu. Sizce ne yapmalıyım cidden tavsiyeye ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.