• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

seda bu saatte burdayız hala .sevdiklerimiz kimbilir nerde .benimki kızladır kesin .ğrenç düşünmek istemiyorum bile.

aynen canım ya ben de hiç konuşamadığım için bilmiyorum nerdeler biz buradayız da onlar ne yapıyorlar acaba :/

merhaba kizlar. bende5 senedir birinden hoslandim yani asik oldum ama 2 sene once suan eskisi gibi uzulup
aglamiyorum ama icimden daha hala biseyler var galiba . Allahima cok dua ettim unutuyum diye sukurler olsun
galiba birazda olsa unuttum yada ben oyle saniyorum. Allah hepimize kolaylik versin hic kimse bu duruma dusmesin insallah.
artik cok dusunmesemde onu gorunce kotu oluyorum yerin dibine girdigimi hissediyorum oradan hemen uzaklasmak istiyorum
onunda bi nedenir var pfff:( :5: :5:

merhaba kizlar. bende5 senedir birinden hoslandim yani asik oldum ama 2 sene once suan eskisi gibi uzulup
aglamiyorum ama icimden daha hala biseyler var galiba . Allahima cok dua ettim unutuyum diye sukurler olsun
galiba birazda olsa unuttum yada ben oyle saniyorum. Allah hepimize kolaylik versin hic kimse bu duruma dusmesin insallah.
artik cok dusunmesemde onu gorunce kotu oluyorum yerin dibine girdigimi hissediyorum oradan hemen uzaklasmak istiyorum

üzülme canım o senin için hayırlı değilmişsin demek ki bizim istediğimiz kişiler bize hayırlı gibi gözükse de olmuyorsa elbette bir sebebi vardır.hakkında en hayırlısı olur inşallah senin de

üzülme canım o senin için hayırlı değilmişsin demek ki bizim istediğimiz kişiler bize hayırlı gibi gözükse de olmuyorsa elbette bir sebebi vardır.hakkında en hayırlısı olur inşallah senin de

cok sagol canim destegin icin.
evet canim Allah hayirlisini versin insallah demekki hayirli degilmis. ama zor iste dusunmekten baska bisey elinden gelmiyor.
Rabbim karsimiza hayirli bir insan cikartir insallah.:)

cok sagol canim destegin icin.
evet canim Allah hayirlisini versin insallah demekki hayirli degilmis. ama zor iste dusunmekten baska bisey elinden gelmiyor.
Rabbim karsimiza hayirli bir insan cikartir insallah.:)

elbette çok zor tahmin edebiliyorum.
unut kelimesi çok kolay okunuyor söyleniyor fakat bu durum kolay kolay hayatımıza işlemiyor
inşallah canım amin :)

elbette çok zor tahmin edebiliyorum.
unut kelimesi çok kolay okunuyor söyleniyor fakat bu durum kolay kolay hayatımıza işlemiyor
inşallah canım amin :)

evet canim aynen oyle. bide benim zoruma giden beni gordugu yerde mal mal bakmasi. niye bkakiyorsun birine mi benzettin diyesim var :52:
cunku onu sevdigimi aciklamistm aradan kac zaman gecti ama beni hatirliyor :47:

evet canim aynen oyle. bide benim zoruma giden beni gordugu yerde mal mal bakmasi. niye bkakiyorsun birine mi benzettin diyesim var :52:
cunku onu sevdigimi aciklamistm aradan kac zaman gecti ama beni hatirliyor :47:

işte bu çok sinir bozucu olsa gerek. o da unutmaz canım yani ilişki olmasa bile hatırlaıyordur tabi

canım zaten dua dilek duası zaten ille de olacak diye ben sana bir garanti veremem (haşa ) Rabbim ne isterse o olur o olsun isterse de kimsse önüne geçemez. hayırlısı ise olmasını istiyorsun o da hayırlısı ise elbette olabilir. ben bu duamı ettim takdir ilahi ise Allah'ın sen nasıl istiyorsan öyle yaaprsın.

Tmm cnm anladım inşallah dileğin kabul olur tatlım hepimiz için inş. allahım yüzümüzü güldürür..

Hoş geldin cnm aramıza demek ki sende bizdensin hee vay bee bizim gibi niceleri var desene tatlım neyse kötüde olsa bu konuda yanlız değiliz cnm..

Kızlar ben bu imkansız aşkımı anneme bahsettim çünkü annem hep bana sen aşıkmısın falan der dururdu varsa bişe söyle derdi bende anlattım, ağladık allahtan annem anlayışlı biride kızmadı bana..

kakusum gece gece senide mi uyku tutmadı .

ahh canım aslında çok yorucu bir gün oldu. sınıftan bir arkadaşla buluştum ve onun ağzından laflar aldım. oda bana yaş farkı var unut dedi. onlarda sana hemen takılmışlar dedi. ben sana bulayım birini dedi. yooo dedm sağol. onlar öyleler dedim.duygularımı hiç belli etmedim. ve alabileceğim her lafı aldım o çocuktan.... hacı hoca yani çok dindar ve asosyallermiş. sosyalleşmek adına nevizadeye gelmişler ve barda hepsi bir soda içmişler. sosyal oldukk filan demişler:) yani hiç bir konu hakkında fikirleri olmayan insanlar:) aileleri çok tutucularmış ve hep sorun yaşıyorlarmış filan.

duaların kabul olsun inşallah canım çok teşekkür ederim kendi adıma ben de sizlerin duacısıyım :)

canım öyle tabi dua edicm hep. sedacım adalecim hepimiz aynı sorundayız. birdhaa acı yaşamak istemiyoruz. kavuşmak istiyoruz. ve duamda hayırlısıyla olsun diyorum kızlar.hayırsız bir adamsa asla olmasın demi??

ahh canım aslında çok yorucu bir gün oldu. sınıftan bir arkadaşla buluştum ve onun ağzından laflar aldım. oda bana yaş farkı var unut dedi. onlarda sana hemen takılmışlar dedi. ben sana bulayım birini dedi. yooo dedm sağol. onlar öyleler dedim.duygularımı hiç belli etmedim. ve alabileceğim her lafı aldım o çocuktan.... hacı hoca yani çok dindar ve asosyallermiş. sosyalleşmek adına nevizadeye gelmişler ve barda hepsi bir soda içmişler. sosyal oldukk filan demişler:) yani hiç bir konu hakkında fikirleri olmayan insanlar:) aileleri çok tutucularmış ve hep sorun yaşıyorlarmış filan.

canım öyle tabi dua edicm hep. sedacım adalecim hepimiz aynı sorundayız. birdhaa acı yaşamak istemiyoruz. kavuşmak istiyoruz. ve duamda hayırlısıyla olsun diyorum kızlar.hayırsız bir adamsa asla olmasın demi??

ya amann yaşfarkıymış sanki ne .5 yaş çok mu allah aşkına ya .aşkta yaş yok .bak pınar altuğa kaç yaş küçük çocukla evlendi gayette mutlu .bir sürü örnek var zaten böyle.dindar olması daha iyi değil mi canım yani başka kızlara bakmaz sana aşık olursa yani sadık olur .allah korkusu var sonuçta.
hayırsızsa olmasın zaten .hayırlıysa olsun bir arkadaş yazmış siz dua ediyorsunuz da sizi sevmeyen adam için haksızlık falan gibi .iyide biz allahtan istiyoruz kimseyi zorrla sevgili yapmıyoruz ki.

ya amann yaşfarkıymış sanki ne .5 yaş çok mu allah aşkına ya .aşkta yaş yok .bak pınar altuğa kaç yaş küçük çocukla evlendi gayette mutlu .bir sürü örnek var zaten böyle.dindar olması daha iyi değil mi canım yani başka kızlara bakmaz sana aşık olursa yani sadık olur .allah korkusu var sonuçta.
hayırsızsa olmasın zaten .hayırlıysa olsun bir arkadaş yazmış siz dua ediyorsunuz da sizi sevmeyen adam için haksızlık falan gibi .iyide biz allahtan istiyoruz kimseyi zorrla sevgili yapmıyoruz ki.

bende hemen dedim ablam 6 yaş farkı olan bir eniştem var dedm bende. ne cahilsin diye ekledim:) bende çok isterim zaten dindar olmasını. tabi canım allah korkusu olmalı ki sadık olabilisin.aşık olması iiçin biraz zamanda geçmesi gerek galiba. ve bu zamanda durup düşünmesi gerek ve beni özlemeli:) okulda olmadığım zaman beni sorduruyodu mesela:) tatile gircez hep merak edicek ve kimseyede soramıcak :)

ayy nasıl düşünceler var sanki adamı zorla etki altına alıyormuşuzda :):) sevmeyen değil nasıl bir zihniyet bu. böyle düşünenler nasıl ilişki yaşıyabiliyorlar:SS valla canım aynen biz kendi içimizde yaşıyoruz adı üstüne platonik ve bunun için henüz bir çabamız yokta hani bunu diyen arkadaş acaba dönüp bir baksn çevresindekiler neler neler yapıyorlar. en azından gördüklerim öyle. oysa biz saf duygularımızla Allah'tan yardım bekliyoruz dualarımız kabul olsun diye....

Back
X