• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk

Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya:KK43:
Sana msj yazma dedik niye yazdin..diger kutusuna gitmistir oraya bakmaz bile..direk ekleseydin ya...

Kızlar ben 28 yaşındayım burda yaşadığım yerde bi mağazada çalışan çocuktan hoşlanıyorum.oraya gidiyorum bazen çok sık değil onun da beni beğendiğini düşünüyorum hal ve hareketlerinden.bi yanımda diyor ki her mağazaya gelen kıza böyle ise. İsmini öğrendim facebooktan ilişkisi yok.şimdi demem o ki ben o çocuğa msj atmak istiyorum beni farketmem için kaç kere daha oraya gelmem lazım diye birde gülücük sonuna.yada atmayayım mı kendimi küçük düşürmüş olurmuyum.onun beni farketmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin

"Selam ben zehra" demeyi dene.
Gayet insani, yeterince sıcakta.

Kalbim yerinden çıkacak inşallah kabul eder etmezse rezil oldum.

Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya:KK43:

:KK12:Bu işlerde maddi kanıt bırakmayın geriye, kitap içi not dönemi bitti.

Yazdım ama cvp gelmedi daha ya hatırlamadığım derse
Sabret canım elbet yazacaktır. Tanımadım dersede ven sizin mağazaya sürekli gelip gidiyorum ( eğer bir diyaloğunuz veya seni hatırlatacak herhangi bir şey varsa onu söyle) biraz çekiniyorum ama benim dikkatimi çok çektin adınida öğrenince bi ekliyim dedim eğer senin için sakıncası bir kız arkadaşın falan yoksa seninle arkadaş olmak seni tanımak isterim de. Ben biraz cesaretliyim de senin yerinde olsam bunları yazardım yani :)

Yazdığım msjı silmişim heyecandan gördümükü ya görüldü yazısı çıkardı onu da göremiyorum hala cvp yok rezil mi oldum ya ben niye cvp gelmiyor :(

Cvp falan yok kesin totosu kalkti rezillolduğumla kaldim:(

Atabilirsin, ama ölüyorum bitiyorum seninle her şeye varım mesajı verme yinede. Olmadı bi daha gitmezsin görmezsin.
Benim durum daha karmaşık, biz aynı yerde çalışıyoruz. ben asla ona mesaj falan atamam faceden o adım atsın diye bekliyorum ama o da yok. yeteri kadar istemiyor demek ki diye düşünüyorum. sen bir bayan olarak adım atmayı göze alıyorsun, istemek böyle bir şey işte. ben ilk adımı niye ondan bekliyorum çünkü ilgiyi başlatan o oldu arkasında dursun istiyorum, aylardır bekliyorum :/ neyse kendi mevzuma daldım . hayırlısı olsun

Ben ekleyerek zaten büyük bi adım attım asla beğeniyrm diyemem oda istiyorsa bi ışık yakardı beğenmedi beni herhalde :(

Back
X