Konu bana çok tanıdık geldi, hele benim gibi yay burcuysan falan. Şu ana dek kimden hoşlandıysam bir türlü kendimi tutamayıp söyledim. Hâlâ daha hoşlandığım 1-2 kere konuştuğum birini dışarı bir yere bir şeyler yemeye davet etsem mi düşünüyorum

Tabi bu benim deliliğim biraz. Kadın erkek eşittir olayıyla bendeki sabırsızlık birleşince durum bu oluyor. Allahtan sadece 1-2 kişiden hoşlandım da şimdiye dek, bu durumu çok sık yaşamadım.
Olayın seninle ilgili tarafına gelirsek ise yapma diyebilecek durumda değilim, benim geçmiş malum

Ama oğlanın gereksiz birisi olmadığından emin ol. Mesela facebook çok iyi bir kaynak. Arkadaşlarının çoğunluğu kız mı erkek mi? Fake yabancı bayan hesapları eklemiş mi? Başka hangi sosyal ağları kullanıyor (genelde bütün sosyal ağları kullananlar ilgi görmeye daha aç olduklarından kızlarla ilişkileri pek sağlıklı olmuyor)? Ailesiyle yazışmaları düzeyli bir seviyede mi? Genel olarak yazışmaları nasıl? Mesela "güzel çıkmışınız" ya da "geliyom" tarzı şeyler görsem o insandan 2 sn dahi hoşlanmam soğurum. Bu tarz zibilyon tane şey var karakterini ölçmek için.
Bende çok işin uzmanıymışım gibi konuştum ama yazarsanız lütfen haber verin. Siz yazarsanız ve olumlu cevap alırsanız belki bende benimkine çıkma teklifi etmeye cesaret ederim.