Platonik Aşk

Evet evlerine gidiyorum ara sıra ablasıyla da oturup konuşmuşluğum var ama arkadaşımın izin vermesi önemli. Yani gidip kendi kafama göre yapamam :/
izin verirse yarın ilk işin konuşmak olacak
Arkadaşınızın şuan ki psikolojisiyle izin vereceğini sanmıyorum. İnş atlatırsınız çok üzüldüm arkadaşınızın ve sizin adınıza.

Ee nolmuş 1 yaş büyükse yaş olarak birbirlerine uygun oluyorlar zaten. Bu kısmı hiç anlamadım.
Diğer kısma gelince ablasina söylesin tabi ki. Ablasi halleder. Kardeşinden vazgeçecek değil. Ama kız da artık cocuktan vazgeçecek artık.
Bilemiyorum artık..

Öyle bir yüke girdim ki bende aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diyorum. Birde benden başka kimse de bilmiyor ya sanki benim yardım etmem gerekiyormuş onu öyle bırakamazmışım gibi gelliyor
Sanırım ona yapabileceğiniz en iyi yardım sosyalleştirip unutmasını sağlamak.Belki de çocukluktan beri gelen bir takıntı oluştu arkadaşınızda.Biriyle tanışsa bu fikre sabit kalmaktan vazgeçse anlar aslında ama yine de durumu kabullendirmeye çalışın.Kabullenirse daha kolay unutur.Belki de Allah yüzüne bakar böyle bir evlilik gerçekleşmez

Sanırım ona yapabileceğiniz en iyi yardım sosyalleştirip unutmasını sağlamak.Belki de çocukluktan beri gelen bir takıntı oluştu arkadaşınızda.Biriyle tanışsa bu fikre sabit kalmaktan vazgeçse anlar aslında ama yine de durumu kabullendirmeye çalışın.Kabullenirse daha kolay unutur.Belki de Allah yüzüne bakar böyle bir evlilik gerçekleşmez
Ben aslında çocukken onları birbirine yakıştıran büyüklerin yaptığı hata olarak düşünüyorum. Çünkü bir kere demişti ki küçükken bizi hep birbirimize yakıştırırlardı..
Ya anlamıyorum küçükken o temiz beyinlere sokuyorlar böyle şeyleri sonra da saplantı oluyor çocuklarda. Büyüyene kadar işte ne tür hayaller kuruyorlar.

Baştan söyleseydi iyiydi yemeyenin malını yerler olmuş biraz da.Hem ablası bir yaş büyük çocuktan diye niye üzgün işareti koydunuz ki abla çocuktan bir yaş büyük diye olmamalı galiba bu iş?Arkadaşınız ya söyleyecek rahatlayacak ya da ömür boyu susacak ama gene patlak verecek...

Baştan söyleseydi iyiydi yemeyenin malını yerler olmuş biraz da.Hem ablası bir yaş büyük çocuktan diye niye üzgün işareti koydunuz ki abla çocuktan bir yaş büyük diye olmamalı galiba bu iş?Arkadaşınız ya söyleyecek rahatlayacak ya da ömür boyu susacak ama gene patlak verecek...
Elbette olabilir çevremde de 2-3 yaş büyük evli olanlar var niye olmasın. Oradaki amaç arkadaşımın aslında ablasının hep olgun biriyl evlenmek istediğini söylemesinden kaynaklı eksik oldu orası biraz. Arkadaşımın ablası ben olgun biriyle evlenmek istiyorum vs vs şeklinde kardeşyle konuşurmuş. Dyor ki nasıl olurda kendinden 1 yaş küçüğünü kabul eder ister

Elbette olabilir çevremde de 2-3 yaş büyük evli olanlar var niye olmasın. Oradaki amaç arkadaşımın aslında ablasının hep olgun biriyl evlenmek istediğini söylemesinden kaynaklı eksik oldu orası biraz. Arkadaşımın ablası ben olgun biriyle evlenmek istiyorum vs vs şeklinde kardeşyle konuşurmuş. Dyor ki nasıl olurda kendinden 1 yaş küçüğünü kabul eder ister
Aşık oldu ya da çocuğa ısındı bir şekilde yani.Arkadaşınız takıntı yapmış da olabilir yani bilmiyorum evlenirseler facia olur ya kız günden güne kötüleşir ya da ablasıyla çocuğa zarar verir.

Ben aslında çocukken onları birbirine yakıştıran büyüklerin yaptığı hata olarak düşünüyorum. Çünkü bir kere demişti ki küçükken bizi hep birbirimize yakıştırırlardı..
Ya anlamıyorum küçükken o temiz beyinlere sokuyorlar böyle şeyleri sonra da saplantı oluyor çocuklarda. Büyüyene kadar işte ne tür hayaller kuruyorlar.
Gerçekten yanlış bir tutum.Arkadaşınız bu algıyla büyüdüğü için kendini ona aşık zannediyor olabilir.Bu ihtimali söyleyerek biraz düşünmesini sağlayın.
Belki de silkelenip atlatmaya çalışır bu durumu.

Aşık oldu ya da çocuğa ısındı bir şekilde yani.Arkadaşınız takıntı yapmış da olabilir yani bilmiyorum evlenirseler facia olur ya kız günden güne kötüleşir ya da ablasıyla çocuğa zarar verir.
ben hep takıntı yaptığını düşündüm. Çünkü bir insan nasıl olurda çocukluğundan beri içinde büyütüp gözü kimseyi görmez? Nasıl hayaller kurar nasıl onun sadece olabileceğini düşünür ki?
Yani ben olsam hadi ablama gelmese de gider başka kız bulur derim ama o emin beni görecek ben ona aşığım o bunu anlayacak vs diyordu.... :( Takıntı çok zor ve yıllarca büyüttüğü bir takıntı büyük ve dev gibi bir sevgiye dönüşmüşse :/

Gerçekten yanlış bir tutum.Arkadaşınız bu algıyla büyüdüğü için kendini ona aşık zannediyor olabilir.Bu ihtimali söyleyerek biraz düşünmesini sağlayın.
Belki de silkelenip atlatmaya çalışır bu durumu.
Deneyeceğim kesinlikle..

ben hep takıntı yaptığını düşündüm. Çünkü bir insan nasıl olurda çocukluğundan beri içinde büyütüp gözü kimseyi görmez? Nasıl hayaller kurar nasıl onun sadece olabileceğini düşünür ki?
Yani ben olsam hadi ablama gelmese de gider başka kız bulur derim ama o emin beni görecek ben ona aşığım o bunu anlayacak vs diyordu.... :KK43: Takıntı çok zor ve yıllarca büyüttüğü bir takıntı büyük ve dev gibi bir sevgiye dönüşmüşse :/
Nihalle behlül olmuşlar haberi yok kızın tüh.

Konu gercekmi ya
Turk fillmi bu
Bukadar kolay sana nasil acildi ki arkadasin...

Konu gercekmi ya
Turk fillmi bu
Bukadar kolay sana nasil acildi ki arkadasin...
Gerçek maalesef.. Ben onun en iyi arkadaşım belki yrumlarda okumuşsundur ama bana da 2 sene önce ısrarlarım üzerine anlattı. Çünkü erkeklerden kaçıyordu yani kesinlikle yaklaştırmıyordu bile bende bir sevdiği olabileceğini düşündüm ve bunun üzerine baya sıkıştırdım sevgilin var değil mi diye işte o zaman söyledi.. Üstten anlattı 2 sene boyunca ben sıkıştırdıkça ne alemde vs deyince ama öyle hiç uzuun uzun oturup konuşmamıtık en son bu başına gelene kadar

O kadar sure insan nasil bir saplanti yapar da karsiliksiz bisiler besler bence saplanti bu hep ayni ortamdaymis takmis kafayi cok mantiksiz geldi elbet insan arkadsina yada ablasina anlatirdi bu kadar beklemez di kendi etmis kendi bulmus anlatsaydi bu zmana kadar ona gore onlem alinirdi is isten gecmis artik

O kadar sure insan nasil bir saplanti yapar da karsiliksiz bisiler besler bence saplanti bu hep ayni ortamdaymis takmis kafayi cok mantiksiz geldi elbet insan arkadsina yada ablasina anlatirdi bu kadar beklemez di kendi etmis kendi bulmus anlatsaydi bu zmana kadar ona gore onlem alinirdi is isten gecmis artik
Zaten insana en büyük kötülüğü kendisi yapmıyor mu? Hepimiz kendimiz düşüp dizimizi kanatıp ağlıyoruz geriye yaralarını saracak elini tutacak bir el aranıyor.. belki benden başkasına da anlattı bilemem ama bana tek sana söyledim demişti o zaman. Aynı ortamdarmıış zaten hep küçükken çocuk sonra üniversite okuyunca başka şehre gitmiş.. Şuan yine onuun bulunduğu yerde

Bu ne ya, yaprak dökümü vol2 mi? İkisi de bıraksın o sansar oğuzu, kimseye fayda yok ondan :KK53:

Şaka bir yana ne saçma iş bu ya? İlla aile içinde birilerini birilerine yapmak zorunluluğu mu var?

Ablaya kesin söyleyin, yoksa kız mahvolur. Hatta ben senin yerinde olsam kız istemese bile gizlice söylerim. Böyle olaylardan kafayı sıyıran yüzlerce insan var allah muhafaza.

Bu ne ya, yaprak dökümü vol2 mi? İkisi de bıraksın o sansar oğuzu, kimseye fayda yok ondan :KK53:

Şaka bir yana ne saçma iş bu ya? İlla aile içinde birilerini birilerine yapmak zorunluluğu mu var?

Ablaya kesin söyleyin, yoksa kız mahvolur. Hatta ben senin yerinde olsam kız istemese bile gizlice söylerim. Böyle olaylardan kafayı sıyıran yüzlerce insan var allah muhafaza.
Gizlice söylesem ablası usulca vazgeçse bizim kızda vazgeçse ne güzel olur. :) Bugün konuşacağım eğer ki izin vermezse bilmiyorum söyler miyim...

Back
X