Platonik Aşk

Öncelikle 12 yaşında ne aşkı ne evlilik hayalleri, nasıl bir saçmalık diyorum. Daha da ötesi bir akraba çocuğuna o gözle bakıp, bu bir gün beni alır diye hayaller kurmak...
Madem ortalıkta hastalıklı derece bir saplantı var, siz ablasına söyleyin derim.

Bence muhakkak ve gecikmeksizin ablasıyla konuşması (ya da konuşmanız) gerekiyor. Arkadaşınız kendisi için yapmıyorsa bile, ablasının iyiliği için yapmalı bunu. Kim ister ki, kızkardeşinin takıntılı olduğu biriyle evlenmeyi. Ona bu haksızlığı yapamaz.

ablasına söylese anlatsa sonra ablası da o cocukla evlense ileride kız ne yapsa ablası yanlıs yorumlar, araları cok kötu olur, görusmezler de buyuk ihtimalle.
o yuzden evlenmemeleri lazım bunun ıcın de anlatması lazım. olmaz o is bence. her turlu anlatması gerekiyor ki engel olsun.
ya da anlatmayıp ıcıne atacak bir ömür de susacak.

Bence muhakkak ve gecikmeksizin ablasıyla konuşması (ya da konuşmanız) gerekiyor. Arkadaşınız kendisi için yapmıyorsa bile, ablasının iyiliği için yapmalı bunu. Kim ister ki, kızkardeşinin takıntılı olduğu biriyle evlenmeyi. Ona bu haksızlığı yapamaz.
Kimse istemez...
Ben arkadaşıma söyledim kesinlike söyleme diyor ömür boyu seninle konuşmam vs dedi.. Bilemiyorum artık ne yapacağımı hayırlısı

ablasına söylese anlatsa sonra ablası da o cocukla evlense ileride kız ne yapsa ablası yanlıs yorumlar, araları cok kötu olur, görusmezler de buyuk ihtimalle.
o yuzden evlenmemeleri lazım bunun ıcın de anlatması lazım. olmaz o is bence. her turlu anlatması gerekiyor ki engel olsun.
ya da anlatmayıp ıcıne atacak bir ömür de susacak.
İçine atması da en zoru.. Zamanla ablasına da nefret duyabilir içindekiyle. Belki de zamanla unutur ne diyeyim bilemedim :/

Bu zamana kadar söyleseymiş keşke. Hem nasıl bir abla kardeş ilişkisidir ki ablası kardeşinin platoniğini bilmiyor...

Bu zamana kadar söyleseymiş keşke. Hem nasıl bir abla kardeş ilişkisidir ki ablası kardeşinin platoniğini bilmiyor...
İşte söylenmeyince bilinmiyor. Benimde bir sevgilim var ablam dahi bilmiyor.. Bir kaç arkadaşım dışında :)
Söylenmeyince söylenmiyor işte

Öncelikle 12 yaşında ne aşkı ne evlilik hayalleri, nasıl bir saçmalık diyorum. Daha da ötesi bir akraba çocuğuna o gözle bakıp, bu bir gün beni alır diye hayaller kurmak...
Madem ortalıkta hastalıklı derece bir saplantı var, siz ablasına söyleyin derim.
Ben burada büyükleri suçluyorum. Küçücük çocukları birbirine yakıştırıp büyük hayaller kurduruyorlar. Tabi umurlarında mı ne söyledikleri o çocuğun hayal dünyası ne kadar geniş kimse bilemez.
Bir çocuğa söylenecek her kelime de çok dikkatli olunmalı. Büyüklerin eski cehaletleri diyebileceğim tek şey bu.

Güzelim ülkemizin saçma sapan adetlerinden birisi. Ailenin kararına göre evlilik ve bu yüzden zamanla sadece gün geçirmeye, yaşamışlık için yaşanılıcak bir hayata sahip olunur.

gerekirse arkadaşın seninle konuşmasın küssün ama sen soyle ablasına muhakkak

Back
X