- 3 Şubat 2017
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi Spagetti12
-
baslarda onunda ilgisi vardi ya da bazi davranislariyla surec icinde oyle dusunduruyordu fakat sonra ilgisi tamamen kesildi bende bastaki ilgisinden dolayi taniyip sevmistim yoksa uzaktan bakip sevebilecegim birisi degildiHayatta bana en saçma gelen şey platonik aşk. Aşk dediğin sevme sevilme arzusu uyandırır. Siz sevilmeden nasıl seviyorsunuz?
zaten pek konusmuyoruz artik acilsam bi daha hic konusmayiz belki de ama kafamda netlik kazanir en azindanAçılsan ne kaybedersin ki . .
ben oyle soyluyorum 4 yil olmadi simdi hic olmaz diyorum ama icimde bi umut var yine de maalesef4 yıl boyunca olmayan şimdi hiç olmaz.Yeni sulara yelken açmalısın.
Bu kadar takıntı yapıyorsunzaten pek konusmuyoruz artik acilsam bi daha hic konusmayiz belki de ama kafamda netlik kazanir en azindan
Açıldığında ne değişecek ki. Ilgin olduğunu zaten farkermistir. Isteseydi o açılırdı zaten 4 yildaMerhaba ben 24 yasindayim calisiyorum hic sevgilim olmadi yaklasik 4yil bir cocuktan platonik olarak hoslandim cocuk benden 4 yas buyuktu baslarda benden hoslandigini dusunsemde daha sonra tavri sadece isi dustugunde konusmak oldu ve cevremdekiler onun gozumde buyuttugum gibi biri olmadigimi soylediler zaten sosyal ortamlarimizda farkliydi hoslandigimi gostermek icin birseyler yapsamda itiraf edip konusamadim daha sonra benimle konusmak isteyen erkekler oldu bazilarini en bastan reddettim bazilarini ise taniyip uygun olmadigimizi dusundugum icin reddettim sizce bu bi kisir dongu mu asla onu unutamiyacakmiyim ya da dogru insani buldugumu nasil anlarim ve ya o plotanik askimla konusup itiraf etmelimiyim ya da iliskimi taamamen kesmem mi gerekiyor
iki tanesi serseri tipliydi bunu anlayinca konusmayi kestim bi tanesini tanimaya calistim is alanlarimiz ayniydi her acidan iyi biriydi ama olgunlasmamis gibi geldi biseyler hissedemedim onu da kendimi de uzmemek icin iliskiye baslamadim onunla konusurken aklima daha az geliyordu plotanik olan sevildigimi hissediyordumBence yeni asklara izin vermelisin.
Su an mesela ruyalarimda sadece 1 haftalik konstgum gorucu usulu tanidgim biri var hep. Oluru yoktu ve olumsuz karar alindi, onun tarafindan..Ama yani hala ruyalarimda goruyorum.
Farkettimki bu kisi arada sirada hala aklima gelen eski sevgilimi unutturdu.
Yeniler eskileri unutturur.
Eminimki bi sonraki tanisicagim kiside bu mazideki 2 kisiyi unutturucak.
Bi kac kere denedim bi kac kisiyle olmadi dediniz. Neden olmadi mesela o son talipler? Sebep ne?
tesekkur ederim cevabiniz icin ☺bu takintidan kurtulmak icin bi oneriniz var miBen açılmıştım 1 yıl olmadan, reddedildim ve acabadan kurtulduğum için çok kısa sürede atlattım sonrasında. Sizinki muhtemelen takıntı olmuş artık. Size karşı bir şey hissediyor olsaydı zaten şu anda birlikte olurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?