Platonik ask

Spagetti12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
10
3
1
Merhaba ben 24 yasindayim calisiyorum hic sevgilim olmadi yaklasik 4yil bir cocuktan platonik olarak hoslandim cocuk benden 4 yas buyuktu baslarda benden hoslandigini dusunsemde daha sonra tavri sadece isi dustugunde konusmak oldu ve cevremdekiler onun gozumde buyuttugum gibi biri olmadigimi soylediler zaten sosyal ortamlarimizda farkliydi hoslandigimi gostermek icin birseyler yapsamda itiraf edip konusamadim daha sonra benimle konusmak isteyen erkekler oldu bazilarini en bastan reddettim bazilarini ise taniyip uygun olmadigimizi dusundugum icin reddettim sizce bu bi kisir dongu mu asla onu unutamiyacakmiyim ya da dogru insani buldugumu nasil anlarim ve ya o plotanik askimla konusup itiraf etmelimiyim ya da iliskimi taamamen kesmem mi gerekiyor

4 yıl plotonik sevilmez saplantı olmuş bence kurtulmaya bak seni sevmeyeni ne seviyorsun hayat kısa valla başka şeylere ver kendini gerekirse is degistir adamı heryerden engelle görme mumkunse aynı ortama girme unutursun.

Hayatta bana en saçma gelen şey platonik aşk. Aşk dediğin sevme sevilme arzusu uyandırır. Siz sevilmeden nasıl seviyorsunuz?

Hayatta bana en saçma gelen şey platonik aşk. Aşk dediğin sevme sevilme arzusu uyandırır. Siz sevilmeden nasıl seviyorsunuz?
baslarda onunda ilgisi vardi ya da bazi davranislariyla surec icinde oyle dusunduruyordu fakat sonra ilgisi tamamen kesildi bende bastaki ilgisinden dolayi taniyip sevmistim yoksa uzaktan bakip sevebilecegim birisi degildi

Evet bu bir kısır döngü, akıl birinde kalınca gelenlerin hicbir önemi kalmıyor çünkü kabul etmiyorsun. Ben de aynı durumdayım ancak sanırım yapılacak sey ya tamamen itiraf etmek ve kurtulmak, ya da ümidi kesip tamamen unutmak. Tabi yapmak ne kadar kolay onu bilemiyorum.

Bence yeni asklara izin vermelisin.
Su an mesela ruyalarimda sadece 1 haftalik konstgum gorucu usulu tanidgim biri var hep. Oluru yoktu ve olumsuz karar alindi, onun tarafindan..Ama yani hala ruyalarimda goruyorum.
Farkettimki bu kisi arada sirada hala aklima gelen eski sevgilimi unutturdu.
Yeniler eskileri unutturur.
Eminimki bi sonraki tanisicagim kiside bu mazideki 2 kisiyi unutturucak.

Bi kac kere denedim bi kac kisiyle olmadi dediniz. Neden olmadi mesela o son talipler? Sebep ne?

Çevrende mutlaka seninle ilgilenen insanlar vardır,onları tanı bence.

Açıldığında ne değişecek ki. Ilgin olduğunu zaten farkermistir. Isteseydi o açılırdı zaten 4 yilda

iki tanesi serseri tipliydi bunu anlayinca konusmayi kestim bi tanesini tanimaya calistim is alanlarimiz ayniydi her acidan iyi biriydi ama olgunlasmamis gibi geldi biseyler hissedemedim onu da kendimi de uzmemek icin iliskiye baslamadim onunla konusurken aklima daha az geliyordu plotanik olan sevildigimi hissediyordum

4 yıl platonik olunmaz kimseye siz takıntı hale getirmişsiniz bu kişiyi.

Ben açılmıştım 1 yıl olmadan, reddedildim ve acabadan kurtulduğum için çok kısa sürede atlattım sonrasında. Sizinki muhtemelen takıntı olmuş artık. Size karşı bir şey hissediyor olsaydı zaten şu anda birlikte olurdunuz.

Açılırsanız reddedileceğinizi bilin. Karşınıza çıkan insanları da tanımadan direkt geri çevirmeyin.

tesekkur ederim cevabiniz icin ☺bu takintidan kurtulmak icin bi oneriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…