Platonik ask

tesekkur ederim cevabiniz icin ☺bu takintidan kurtulmak icin bi oneriniz var mi

Rica ederim. :) Üstte hanımların yazmış olduğu gibi, hayatınıza yeni birisi girse, sevgili değil arkadaş olarak bile, o kişiyi zamanla unutursunuz. Ben şahsen, içimde sakladığımda unutamıyorum, dışa vurmam gerekiyor unutabilmek için ve o yüzden de hislerimi açıklamıştım. Sonra içim rahatladı, soru işaretleri yok oldu. Sadece üç ay sonra karşılaşıp bir kahve içtiğimizde hiçbir şey hissetmemiştim bile. Görüşmeyin, birlikte zaman geçirmeyin, mesaj atmayın, aramayın. Fotoğrafları falan varsa silin. Flört edin. Flört ettiğinizde ilişkiye başlamanız, bir ilişkiye başladığınızda o kişi ile ciddi olmanız, gelecekte evlenmeniz falan gerekmiyor. Yeni arkadaşlıklar kurun. Ben hiçbir şey hissetmediğimi gördükten sonra uzun zaman görüşmediğim konuşmadığım bir arkadaş hayatıma tekrar girmişti. Bir süre sonra fark ettim ki, aramızda bir şey de yok, eskiyi hiç düşünmüyordum bile.

Birini unutmanın en iyi yolu başkasına şans vermekmiş. Bende aceleci bir insanım. Netlik isterim. Biriyle tanıştığımda olur veya olmaz demeye zorladığımı farkettim mesela. Ama yanlış bir tutum. Zamanla tanıdıkça insan zaten ısınıyormuş. Çok bariz iticiliği yoksa tabi. Demek istediğim birine şans ver ve acele etme. Tanımaya çalış. Ilılmlı olmaya çalış.
Platonik olanı aslında sevmiyorsun bile. Hayatında kimse olmadığı için aşkı somutlaştırabildiğin tek kişi o. Bu yüzden unutamadım sanıyorsun. En güzeli çok aşık olarak olmasa da görünüş olarak beğendiğin biriyle adım adım ilerlemek.

Olmuyorsa ki bu zamana kadar çoktan olurdu,zorlama.Olacağı varsa da olur.
Yeni bir aşk candır.
Ayrıca 4 yıl nasıl bir sabırdır maşallah

tam olarak kafamdaki korkularin cevabini yazmissiniz butun yakin arkadaslarim hep soyler bunu sevgili olursan evlenmek zorunda degilsin diye gercekten tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagim baska insanlari tanimaya calisacagim sagolun cok

cok haklisiniz o duygulari onda hissettigim icin ask diyince aklima direk o geliyor soylediklerinizi yapmak en mantiklisi tesekkur ederimm

Bak sizde diyosunuz. Demem oki yeni kisileri tanimaya calisin sans verin ve unutucaksiniz onu.
Oyle umit ediyorum.
Ama lutfen eger icinizdeki ask cok buyukse iliskiye baslayip dugune 5 kalada karsi tarafa surprizle gelmeyin" ben baska birini seviyorum" diye. Deneyin tanimayi. Ve eger size onu unutturabilirse bu yeni ask. O zmn ilerleyin.

Ya ne kadar utangacsin bilemem ama eger illa onu istiyorsan ve bu cocuk belki beni sever deyip kendine güveniyorsan dene derim. Dene derim , en azinda vah tüh yapmadim keske deneseydim demezsin ilerleyen zamanda ve insallah gönlünce olur her sey hayirlisi ile. ii geceler

tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…