O kadar çirkinim ki aynaya bile bakmak istemiyorum cildimde bir sürü leke,sivilce burnum yüzümü kaplıyor ve eğri onun dışında dudaklarım ince dişlerim eğri ,saçlarım ince ve cansız çirkin olmak için bütün özellikleri taşırken Nasıl oldu da ben imkansız birine aşık oldum başlarda aşık degilim dedim olamam yani çünkü benim gibiler aşık olamazlar üzülürler istemeden aşık oldum o kadar sevdim ki o kadar düşündüm ki onu düşünce kendime lanet okudum çirkinligime ben biraz güzel olsaydım giderdim ben seni seviyorum derdim onu bile diyemedim ya o üzülmesin diye bu çirkinmi bana aşık olmuş demesin diye Nasıl unutacam bilmiyorum ölüyorum hergün hani unutulurdu unutulmuyor en sonunda düşünmemek için kendime zarar verecem bu nedir ya
Kusura bakmayın kimseye söyleyemedim size söyleyeyim dedim
Ben bu yasima kadar kadin yada erkek yuzune bakilmayacak cirkinlikte kimse gormedim hatta cirkin kimse bile gordum diyemem
Bence guzellik yada cirkinlik goreceli bi kavram ve emin ol o afeti davran guzellerin guzelliginden geriye eser kalmayacak
Ailem estetige karsi demissin ama nolursa olsun bi erkek icin bicak altina yatmak gibi bi hataya dusme
Diger bi kısma gelince sen dunya guzeli dahi olsan is kalpte bitiyor kalbi isinmadiktan sonra ne yapabilirsin ki
Benim bi atkadasim vardi dogustan yuzunde ciltdinde bi sorun vardi ve hayatimda ondan daha ozguvenli bi insan gormedim tekbirgun o sorunu problem ettigine sahit olmadim gayet eli yuzu duzgun bi erkek arkadasida vardi
Yada soyle siyleyeyim ben calisan biri degilim okul vs hayatimda disardan oldugu icin pek erkeklerin oldugu sosyal bi cevrem olmadi bende hayatimda twklif almis yada gorucusu cikmamis tanismak isteyeni dahi olmayan bi kiz oldugum icin butun samimiywtimle soyluyorum kendimi cirkin zannediyordum kimsenin yuzume bakacagini sanmiyirdum
Kisa donemli bi ise girdim buyuk bir yerdi inan kac ay içinde ilgi alaka gosteren kac erkwk cikti ve ben böyle ilgi alakaya aliskin degilim ilkin bana bile tuhaf geliyordu hatt iclerinde gayet yakisikli olanlari bile vardi
Ama zamanla anladim hem ben dusundugum gibi cirkin biri degilmisim hemde su var devamli gordugun insan isterse dunyanin en guzeli isterse dunyanin en cirkini olsun farkinda olmadan goz guzelligede alisiyor cirkinligede yani artik karakter karsidaki insani etkilemeye basliyor
Ben senin dusundugun gibi cirkin oldugunu dusunmuyorum ve say ki cirkin ol seni sen olduğun icin begenmeyen birinin sadakatinden emin olamassin
T
Tilalhiga123