Platonik mi esaretlik mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi akşamlar geçen sene 4 5 ay birlikte olduğum bir insan vardı.bu insanla ten uyumumuz vardı seviyordum o da seviyormuş zannetim ama bu kişi beni hem maddi hem.manevi anlamda kullandı.Simdi kendime saygısızlık olarak onu sürekli düşünüyorum.cocuklarimiz olacağını hayal ediyorum. derseniz aşık mısın değilim ama takıntı yapmışım.

Kızoş içime doğmuş gibi yine yakaladım. Senin ara ara herkes gibi böyle negatif düşünmen normal ama bu düşünceleri kontrol edip uzaklaştırman gerekiyor. Şimdi bunun sırası değil. Seni üzecek tekrar negatife düşürecek hiç bir şeyi aklına getirme.

İyi akşamlar geçen sene 4 5 ay birlikte olduğum bir insan vardı.bu insanla ten uyumumuz vardı seviyordum o da seviyormuş zannetim ama bu kişi beni hem maddi hem.manevi anlamda kullandı.Simdi kendime saygısızlık olarak onu sürekli düşünüyorum.cocuklarimiz olacağını hayal ediyorum. derseniz aşık mısın değilim ama takıntı yapmışım.
Platonik değil o kesin.

Üzerinden sene geçmiş adam başka denizlerde şu anda. Kendine yeni limanlar ara.

Takıntı yaptıysan, bir uğraş bul kendine sürekli oyalan bir yerden sonra silinir aklından.

Kızoş içime doğmuş gibi yine yakaladım. Senin ara ara herkes gibi böyle negatif düşünmen normal ama bu düşünceleri kontrol edip uzaklaştırman gerekiyor. Şimdi bunun sırası değil. Seni üzecek tekrar negatife düşürecek hiç bir şeyi aklına getirme.
Haklısın

Neden konuyu kapattiriyorsun kimse kotu bir sey yazmamis ki ama ben senin artik dalga gectigini dusunuyorum insanlar sana iyi niyetle guzel guzel yaziyor tek cevabin haklisiniz. Gelip gidip bir pismanim diyorsun bir boyle diyorsun.
Hayır arada dalga geçenler var

benimde geçmişte sadece tensel olarak çok çok iyi olduğum ama ilişki anlamında çok toksik ilerleyen bir sevgilim vardı. kendime söz verdim ve bir gün tamamen hayatımdan çıkarıp engelledim. kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri bu oldu. çok zor oldu onu düşünmeyi kesmek ama başardım

Maddı ve manevı nasıl kullandı. Borç mu verdınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X