Platonik

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Selam kızlar . Okulda bir çocuktan hoşlanıyorum . Onun umrunda mıyım değil miyim bilmiyorum anlayamıyorum . Bölüm aynı. Bazen göz göze geliyoruz . Aynı okulda olduğumuz için de sık sık karşılaşıyoruz .

Acı veriyor bana . Kötü özgüvensiz hissediyorum onun olduğu ortamdayken . Fotoğraflarını açıp saatlerce izliyorum hayran hayran . Sanki dünyanın en güzel yüzüne sahip .
Çok da havalı bir çocuk. Bana dönüp bakacağı da yok . Etrafında onu isteyen çok güzel kızlar da var . Ben kendimi bu platonikten nasıl kurtarırım ? ACI ÇEKİYORUM . Teşekkürler .

Kendine guven az ozguvenli ol. Misal Selam ver konusmayi dene onunla. Herkez herkezle Goz goze gelir ki.

Git acil ,en kotu red edilirsin ama platonik takilmak baska turlu aci verir insana.

Red edilirsem çok kötü olur . Herkesin diline düşerim resmen . Çocuğun çevresi aşırı geniş

15 yaşındayken okulun en popüler çocuklarından birisine aşık oldum.
Gittim söyledim üstelik çok zayıf bir kızdım aliml8 da değildim.. Ama önce arkadaş oldum.. sonra söyledim. Sonuç 3 yıl birlikte olduk sonra ben ayrıldım.

Ben kendimi bu platonikten nasıl kurtarırım
Kendine güvenin olmazsa daha çook platonik takılırsın .
Bi de şunu söyliyim hiçbir erkek dünyanın eeenn güzel yüzüne sahip değildir , onların bi çoğu odun oluyo zaten .

İnanın hiç şansım yok . Hayat tarzlarımız bile farklı . Nasıl kurtarırım kendimi bu ızdıraptan .

Bu arada erkekler çok zeki değil. Istersen alırsın

Red edilirsem çok kötü olur . Herkesin diline düşerim resmen . Çocuğun çevresi aşırı geniş

Yok cesursundur! Kendine az guven. Az havali ol. Kendine her gun aynanin karsisinda diyebilirsin istedin seyi. Belki hayatinin aski olacak? Keskelerin olmasin

Ama beni sevmedikten sonra kendimi çıktığı kızlar listesine yazdırmaktan başka meziyetim olmaz . Kullanılıp atılırım belki de . Beni sevmesini de pek beklemiyorum . Kurtulayım yeter

Mesela şöyke bir şey de var . Tesadüf olarak sürekli karşılaşıyoruz . O büyük ihtimalle sürekli onu takip ettiğimi sanıyor bu da beni basitleştiriyor gözünde .

Canım bi insanı çekici yapan kendine özgüvenli olmasıdır sen kendine güvenmiyorsun çocuğun sana bakmasını bekliyorsun önce kendine güven zaten sonra umrunda bile olmaz çocuk

Kendime güveniyırum elbette yeteri miktarda ama ne biliyim çocuğun burnu havada ben nasıl böyle birini sevdim bilmiyorum .

Ona açılacaksın ve herkese yetiştirecek bi tip mi yani? Eğer öyleyse zaten şükredersin olmadığına.

Onun bana aşık olması varken ben ona açılsam değer görmeyen biri olmaz mıyım
Onun aşık olmasını bekleyerek mi geçireceksin günlerini

Zamanım çok az . Ya kurtulup yoluma bakıcam ya da gidip konuşucam . Ondan hoşlandığımı nasıl belli edebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…