Platonik

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar sınıftan hoşlandığım birisi var. Ve nasıl yakın olurum nasıl olur hiç bilmiyorum.
Son günlerde hep yanımıza oturdu çok az muhabbetimiz oldu dersle ilgili birşey sordu bir kaç gün önce bugünde ben ona sordum. Küçük bir iki bakışma oldu.
Ben çok hoşlanıyorum ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Nasıl etkileyebilirim, ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Kızlar sınıftan hoşlandığım birisi var. Ve nasıl yakın olurum nasıl olur hiç bilmiyorum.
Birde çocuk marjinal bir tip.
Eskiden yoktu bu sene geliyor çoğu dersi alttan alıyor ve haftada üç gün aynı derse giriyoruz. Son günlerde hep önümüze oturdu çok az muhabbetimiz oldu dersle ilgili birşey sordu bir kaç gün önce bugünde ben ona sordum. Küçük bir iki bakışma oldu.
Ben çok hoşlanıyorum ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Nasıl etkileyebilirim, ne yapabilirim?
Dersten sonra bir seyler yiyelim, icelim teklifinde bulunun. Sonrasinda yolunu bulur.

Tebessümle okudum :)

Alttan aldığı derslerle ilgili notların olduğunu isteyip istemediğini sor. Notlar yanında olmasın. Akşam atarım de. Sosyal medyadan ekle numaran vs yokmuş bende notları atıcam verir misin numarayı de, whatsapptan at.
Sonra da artık ilgisini çekecek bir şeyler paylaş bakalım yazacak mı?

Birde çocuk marjinal bir tip.
Eskiden yoktu bu sene geliyor çoğu dersi alttan alıyor ve haftada üç gün aynı derse giriyoruz. Son günlerde hep önümüze oturdu çok az muhabbetimiz oldu dersle ilgili birşey sordu bir kaç gün önce bugünde ben ona sordum. Küçük bir iki bakışma oldu.
Ya ne güzel heyecanlar bunlar. Notları direk verme. Yanimda degil vs de . Bir sekilde muhabbeti whatsapp a at. Gerisi gelir ;)

Yanına otur denk gelmiş gibi, yanında yiyecek bir şeyler, şeker vs varsa teklif et. Bir şeyler sorarsa basit cevaplar verme, soru ile cevap ver, sohbeti genişlet. :KK54:

Platonik derken? Sizinki bi hoslanti. Baska yere yonelin

Alttan aldığı derslerle ilgili notların olduğunu isteyip istemediğini sor. Notlar yanında olmasın. Akşam atarım de. Sosyal medyadan ekle numaran vs yokmuş bende notları atıcam verir misin numarayı de, whatsapptan at.
Evet bu mantıklı yanında arkadaşı var olmadı ikisine bir sorarım, konu açılırsa söylerim :)
Çok teşekkürler

Yanına otur denk gelmiş gibi, yanında yiyecek bir şeyler, şeker vs varsa teklif et. Bir şeyler sorarsa basit cevaplar verme, soru ile cevap ver, sohbeti genişlet. :KK54:
Eğer denk gelirse otururum ama o hep arkadaşıyla oturuyor, bende arkadaşlarımla, bunun üstüne yanlarına oturmak da saçma olur :)
Ama yiyecek birşey ikram etmeyi söylediğiniz çok iyi oldu hemen yapıcam yarın :)

Cem Yılmaz aklıma geldi. Hani marjinal bizdik diyor ya:)) adam ya serseri sınıfta kalıyor hep ya da ailevi ve maddi sorunları var merak etme marjinal değil

Cem Yılmaz aklıma geldi. Hani marjinal bizdik diyor ya:)) adam ya serseri sınıfta kalıyor hep ya da ailevi ve maddi sorunları var merak etme marjinal değil
Derslerle hiç alakası yok okulda da baya eski zaten maalesef ki :) saç tarzından ötürü marjinal dedim. Dersle de hala alakası yok :)

Keşke yıllar önce bekarken tanışsaymışız aylarca platonik kalıp hüsran yaşamazmışım :D

Derslerle hiç alakası yok okulda da baya eski zaten maalesef ki :) saç tarzından ötürü marjinal dedim. Dersle de hala alakası yok :)
Ondan bir cacık olmaz uzak durun.
Sizin iyiliğiniz için diyorum biz de geçtik o yollardan...

Ondan hoşlanmıyorsun, ona oturtmaya çalıştığın karakterden hoşlanıyorsun. Biraz serseri, biraz efendi, tatli gibi ama umursamaz gibi falan. Peki o öyle biri mi? Belkide malın en önde gideni, bilemezsin ki. Tintinn haklı, bahaneyle tanış sonra bak nasıl biri sonra hoşlan hoşlanacaksan.

Back
X