platonik :(

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar ben yaklaşık bir aydır birinden deli gibi hoşlanıyorum aynı okula gidiyoruz bi sevgilisinin olmadığınıda biliyorum arada bir muhabbet ederiz ama öyle naber günaydın tarzı onun dışında hiç iletişimimiz yok bakışıyoruz falan ama napıcağımı bilmiyorum zaten bu konularda çok utangacım :( ortak arkadaşlarımızda var ama onlarda bişey ayarlayamadılar nolur akıl berin :(

git acik acik konus, ne yapabilirsin ki baska.Kac yasindasin bu arada. Yada Faceden ekle.msj yoluyla soyle:)

18:) ekli ama ne diycem daha önce konuşmadık hiç faceden... selam demek çok ezikçe geliyo zaten burnu havada bi tip direk konuyada dalamam off :(

ortak arkadaşalrınızla aran samimi ise bencee öncelik olarak hoşlandığı şeyleri öğren derim en azından konuşma sebebin olur elinde ayrıca normal bir konuşma ile başla zaten devamı gelir madem havası yerinde bir tip sen de kendine güvenen birisi gibi davran o tipler böylelerden hoşlanır bence belki gözüne gireresin :) inşallah mutlu olursun bu arada en yakın zamanda konuş açıl derim yoksa sonra acaba seviyor mu diye içini umut kemirir ve bir bakmışsın aşık olmuşsun ve sonra içinden atamazsın bu hal alamsı da emin ol çok kötü olur senin açından o yüzden elini hızlı tutu canım

ortak arkadaşalrınızla aran samimi ise bencee öncelik olarak hoşlandığı şeyleri öğren derim en azından konuşma sebebin olur elinde ayrıca normal bir konuşma ile başla zaten devamı gelir madem havası yerinde bir tip sen de kendine güvenen birisi gibi davran o tipler böylelerden hoşlanır bence belki gözüne gireresin :) inşallah mutlu olursun bu arada en yakın zamanda konuş açıl derim yoksa sonra acaba seviyor mu diye içini umut kemirir ve bir bakmışsın aşık olmuşsun ve sonra içinden atamazsın bu hal alamsı da emin ol çok kötü olur senin açından o yüzden elini hızlı tutu canım

sagol cnm cevabın için dediğin gibi elimi çabuk tutmam lazım..hayatımda kimsenin bakışlarından bu kadar çok etkilenmedim onu çok istiyorum reddedilirsem deliye dönerim bu yüzden çok çekiniyorum normalde hiç utangaç biri değilim ama onu görünce kıpkırmızı oluyorum :(

sagol cnm cevabın için dediğin gibi elimi çabuk tutmam lazım..hayatımda kimsenin bakışlarından bu kadar çok etkilenmedim onu çok istiyorum reddedilirsem deliye dönerim bu yüzden çok çekiniyorum normalde hiç utangaç biri değilim ama onu görünce kıpkırmızı oluyorum :(

evet canım heyecanlanmamak elde değil zaten inşallh reddedilmezsin herşey istediğin gibi yolunda gider

git açık açık söyle diyenler olmuş ama bence sakın yapma çünkü sadece merhaba günaydın diyorsanız birbirinize bu çok abes olmaz mı..madem ortak arkadaslarınız var bunu kullan ve konuşma, muhabbet fırsatlarını kaçırma samimi davran sonra artık muhabbetiniz ilerlerse söyle istersen onu görünce kıpkırmızı oluyorm demişsin kendini rahatlatmaya çalış ve rahat davran derim ben..

öncelikle rahat ol ortak noktalarınızı onun hoşlandğı şeyleri bulmaya çalış.böylelikle konu konuyu açar mrb slm dan öteye gtmiş olursunuz.

şimdi tatilden dolayı bikaç hafta göremiycem onu :( telefon numarasını buldum ama bi işe yararmı bilmiyorum çok çaresizim:18:

sakıııın aşkını itiraf etme, bence. Onu etkilemeye çalış daha sık karşısına çık seni daha çok fark etsin.Bakışlarınla etkileye bilirsin ya da gülüşünle.. Bir de '' burnu havada bi tip '' demişsin genelde çapkın oluyor burnu havada erkekler her kızı kolay kolay beğenmiyorlar :( yanlış anlama senin tipin nasıl güzel bi kız mısın ?

Back
X