Bebek İkinci El playskool ılk adım arabası

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
sadece 3 hafta kullandıgımız ılk adım arabamızı kızım aldıktan 3 hafta sora yurumeye basladıgı ıcın satıoruz.kırıgı cızıgı yok cok temız kullanıldı.ısteyene foto gonderebılırım.sadece kutusu yok kargo alıcıya aıt 70 tl fıyatı

kusura bakma canm ama abartmışsın e bebekte zaten 63tl

Canim hello babydede 70 e dustu yari fiyati olursa talibim.

Geçen hafta 63 tlydi ayrica 89 bile olsa sen 70 diyosun + kargo oldu sana 80 şimdi bi düşün lütfen sen olsan 9 tl ekleyip sıfır mı alırsın yavruna yoksa 80 verip 2. El mi alırsın

tercih meselesi=) ihtiyacım oldugu için satmıyorum zaten.ben 70 lira dedim kimseye zorla satmıyorum ki arkadaşım =)

tercih meselesi=) ihtiyacım oldugu için satmıyorum zaten.ben 70 lira dedim kimseye zorla satmıyorum ki arkadaşım =)

ihtiyacın olmadığı halde mi bu fiyatı mı söyledin seni tebrik ediyor ve hayırlı satışlar diliyorum canm benim çok özür dilerim

ihtiyacın olmadığı halde mi bu fiyatı mı söyledin seni tebrik ediyor ve hayırlı satışlar diliyorum canm benim çok özür dilerim

ben kendi aldigim fiyat uzerinden bir fiyat verdim dedigim gibi satilir satilmaz cokda problem degil.ticari amacli kat edeyim diye birsey yapmadim.bence uzatipda insanlaei rahayaiz etmeyelim.iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…