Doğuma Hazırlık Plesanta ön duvardaysa erkek arka duvardaysa kiz demek mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir arkadaşim hamile dogum tarihi 5 şubat 1997 son adet 11 haziran önada bak bi zahmet
erkek çıktı canım fakat 97 yazdığına emin misin 87 mi yoksa ben 97 olarak baktım?
Saol cnm sen cin takvimine mi bakıyorsun :)

hı hı

3.cnm iki kızım var:)

oyy maşallah yaşında genç diğer kızların kaç yaşında??
benim de bir oğlum var, ikinci olursa kız olsun isterim fakat tabi ki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması
bence kız çocukları ailesine daha düşkün oluyor
Allah çocuklarımıza sağlıklı mutlu ve uzun ömürler nasip etsin.
Ama bence 3. kızın olursa sakın üzülme 3 kız kardeş o kadar iyi oluyor ki. Erkek ve kızların kardeşliğinden çok farklı oluyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yok cnm üzülmekte ne demek tabiki üzülmem,oda benim canım.sadece değişik olsa diye istedim,yoksa bende tek kızım kız kardeşim yok zor bi durum.düğününde doğumunda iyi gününde kotu gününde kız kardeş lazim ben onun eksikliğini hep yaşadım.

17 haftada kesinleşir aslında benim doktor 13. haftada erkek gibi dedi 14de kesin erkek dedi.

kendi doğum tarihi ve hamile kaldığın ayı yaz sana cinsiyeti söyliyim :)
bana da bakar misin bakalim cin takviminde de teyitlicakmi :) kendi dogum tarihim 28/07/1987 son adet tarihim 26mart2013 dolayisiyla hamile kaldigim ay nisana denk gelio sanirim yumurtlama gununu hesap edersek yani :) bakalim sen ne dicen :)

O zaman inş ağustosta kalmışımdır:)zaten 2-3 gün var arada:)

Canım ya seninle aynı kaderi paylasıyoruz :) bende 16 haftanın içindeyim ve 14 haftalıkken organını görmeden kıza benziyo dedi. Ben oğlum olacak diye hissediyorum. Doktorkesin değil ikisinede benziyo dedi. Benimde 2 kızım var bu arada inşallah içimize doğan doğru olurrrrr

Benimde 2 kızım var cnm benim bebiş ultrason fotosunda sırtı dönük acaba doktor bakarken de mi sırtı dönüktü anlamadım bayağı uğraştı bebeğe bakarken.ayakları solumda herhalde oraya çok bastırdı 2 kere falan sonra ultrason cihazıyla bi o çizdi herhalde hareket etmiyordu benim bebiş sonra yine sola bastırarak baktı bakarken kız gibi görüyorum dedi sonra kızlarda yanılma olabiliyor dedi sonra %80 kız dedi net konuşmadı.cuma gideceğim inş net öğrenirim ve inş hayırlısıyla ikimizinde oglusu olur:)

Ayy hadi inşallahhh ya :) benimde ayaklar solda bebişimin. Doktorilgilenmedi ama sana dediği gibi kesin konusmadi banada inşallah hayırlısı ile saglikli ve sıhatli gelsinler

Ay
Cnm ultrason kağıdının yaninda sana başka kağıt verdi mi,bana verdi.plasenta= anterior yazıyor yani on duvardaymış plasenta bu teoriye gore erkekmiş.sende ne yaziyor

Ayrı olarak baska kağıt vermedi simdiye kadar yaa bende 1 hafta daha bekleyeyim diyorum tam 17 olsun inş o teori doğrudur senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…