erkek çıktı canım fakat 97 yazdığına emin misin 87 mi yoksa ben 97 olarak baktım?Bir arkadaşim hamile dogum tarihi 5 şubat 1997 son adet 11 haziran önada bak bi zahmet
Saol cnm sen cin takvimine mi bakıyorsun :)
3.cnm iki kızım var:)
erkek çıktı canım fakat 97 yazdığına emin misin 87 mi yoksa ben 97 olarak baktım?
87 yazacaktim 97 degil.
hı hı
oyy maşallah yaşında genç diğer kızların kaç yaşında??
benim de bir oğlum var, ikinci olursa kız olsun isterim fakat tabi ki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması
bence kız çocukları ailesine daha düşkün oluyor
Allah çocuklarımıza sağlıklı mutlu ve uzun ömürler nasip etsin.
Ama bence 3. kızın olursa sakın üzülme 3 kız kardeş o kadar iyi oluyor ki. Erkek ve kızların kardeşliğinden çok farklı oluyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
erkek çıktı canım fakat 97 yazdığına emin misin 87 mi yoksa ben 97 olarak baktım?
hı hı
benim de bir oğlum var, ikinci olursa kız olsun isterim fakat tabi ki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması
Ama bence 3. kızın olursa sakın üzülme 3 kız kardeş o kadar iyi oluyor ki. Erkek ve kızların kardeşliğinden çok farklı oluyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
hı hı
Hakkımızda hayırlısı olsun.[/QU
merhaba banada yardımcı olur musunuz tüp bebektete geçerli mi bu yöntem 08.11.1985 transfer 15.09.2015 son adet 29.08.2015 teşekkürler şimdiden
bildigim her keste dogru çikmisti ilk defa tutmadigini duydum.Emin misin ön duvar olduguna kaç haftalik hamilesinplesenta benim on duvarda ama kizim oluyo erkek diil bu teori curudu :)
Ultrason resminin yaninda kagit verdiyse doktor orda yaziyor.plasentanin karşisinda baknerden anlıyorsunuz plesenta nerde diye? ben de merak ettim
Benimkinde fundal yazıyo yani üstteymiş o zmn ne oluyo cinsiyet?Ultrason resminin yaninda kagit verdiyse doktor orda yaziyor.plasentanin karşisinda bak
evet baya on duvarda 35.haftaya giricem yarin :)Bij
bildigim her keste dogru çikmisti ilk defa tutmadigini duydum.Emin misin ön duvar olduguna kaç haftalik hamilesin
bana da bakar misin bakalim cin takviminde de teyitlicakmi :) kendi dogum tarihim 28/07/1987 son adet tarihim 26mart2013 dolayisiyla hamile kaldigim ay nisana denk gelio sanirim yumurtlama gununu hesap edersek yani :) bakalim sen ne dicen :)17 haftada kesinleşir aslında benim doktor 13. haftada erkek gibi dedi 14de kesin erkek dedi.
kendi doğum tarihi ve hamile kaldığın ayı yaz sana cinsiyeti söyliyim :)
O zaman inş ağustosta kalmışımdır:)zaten 2-3 gün var arada:)
Canım ya seninle aynı kaderi paylasıyoruz :) bende 16 haftanın içindeyim ve 14 haftalıkken organını görmeden kıza benziyo dedi. Ben oğlum olacak diye hissediyorum. Doktorkesin değil ikisinede benziyo dedi. Benimde 2 kızım var bu arada inşallah içimize doğan doğru olurrrrr
Benimde 2 kızım var cnm benim bebiş ultrason fotosunda sırtı dönük acaba doktor bakarken de mi sırtı dönüktü anlamadım bayağı uğraştı bebeğe bakarken.ayakları solumda herhalde oraya çok bastırdı 2 kere falan sonra ultrason cihazıyla bi o çizdi herhalde hareket etmiyordu benim bebiş sonra yine sola bastırarak baktı bakarken kız gibi görüyorum dedi sonra kızlarda yanılma olabiliyor dedi sonra %80 kız dedi net konuşmadı.cuma gideceğim inş net öğrenirim ve inş hayırlısıyla ikimizinde oglusu olur:)
Net öğrende haber et bnde çok merakettim :) ben 1 hafta daha dişimi sıkayımm
Arkedeşler şu plesenta işini az daha açıklığa kavuşturun ben tam anlayamadımkiiii :)
Cnm ultrason kağıdının yaninda sana başka kağıt verdi mi,bana verdi.plasenta= anterior yazıyor yani on duvardaymış plasenta bu teoriye gore erkekmiş.sende ne yaziyor
Plasentanin karşisinda ne yazdigina bakıp yazarmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?