Plesanta previa teşhisi olup doğum yapanlar

İstanbulda mı yaşıyorsunuz

Egilmek nasi egilmek yasak, comelmek mi one dogru egilmek mi? One dogru egilince cok rahatsiz hissediyorum karnimi, bi de kasiliyo gibi hep sertlik hissediyorum ama yukarda hissediyorum sertligi
İstanbulda mı yaşıyorsunuz
Evt istanbuldayim

Egilmek nasi egilmek yasak, comelmek mi one dogru egilmek mi? One dogru egilince cok rahatsiz hissediyorum karnimi, bi de kasiliyo gibi hep sertlik hissediyorum ama yukarda hissediyorum sertligi

Evt istanbuldayim
Eğilmek derken yerden bir şey alırken birden eğilmeyin veya eğilerek iş yapmayın. Çömelip uzun süre kalmayın yere otururken ayaklarınızı uzatıp öyle oturun.
Anadolu yakası mı Avrupa yakasında mısınız ?

Anladim, anadoludayim ben

Anladim, anadoludayim ben
Bende Anadolu yakasındayım sağlık ocağındaki ebe genelde böyle hamilelikleri özeller kabul etmiyor Zeynep kamile yolluyorlar demişti ondan sordum size de ama benim doktorum baştan beri takip ediyor ve yönlendirmedi kendisine de söyledim o da hastanenin üniversite hastanesi olduğunu tam teçhizatlı olduğunu ve burada yapılamayacak bir şey olsaydı zaten risk almaz yönlendirirdim demişti

Aynen bende zeynepkamile de gozukmeyi dusunuyorum bi, bakalim farkli doktorlarin da fikrini almak istedim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun 16+5 erken tanı için . Tamda benim kanamalar o haftada başladı. Eğilmeyin derken her türlüsünü bahsediyorum . Öne doğru bir şeyi almaya da eğilmeyin , yere çömelmeyinde . Oturdugunuzda ayaklarınızı mutlaka uzatın . Bana da 16. Haftada yukarı çıkar dediler ama rapor verdiler. Ben evdeydim böyle tehlikeli olacağını bilmiyordum sürekli kanayınca 20. Haftaya kadar 4 kez . Durumun ciddiyetini anladım. Ondan sonra hep dikkat ettim doktor değiştirdim. İlaçlar kullandım. Senin e net 20. Haftada belli olur plasentanın rahim ağzının tamamen mi kısmen mi kapattığını detaylı ultrasonda sor. Ona göre ilerlersin . Bu tanı koyulup hiç kanaması olmayan da var. Plasentası yukarı çıkan da var . Sen Allah’a dua et sonra elinden geleni yap gerisini akışa bırak . Sen ve bebeğin Allah’a emanetsiniz öyle düşün ve yaklaş. Doktor ne derse desin cinsel ilişkiyi yasakla. Alttan muayene olma diğer hastanelerde .senin yapabileceğin şeyler bunlar . Moralini de bozma . Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun . İleriki haftalarda güzel haberlerinizi bekliyorum

Aynen bende zeynepkamile de gozukmeyi dusunuyorum bi, bakalim farkli doktorlarin da fikrini almak istedim
Farklı doktor fikrini de alabilirsin tabiki ama senin haftan daha erken ve detaylı ultrasona kadar doktorun takip etsin bence şuan ondan memnunsan eğer hala yukarı çıkmamışsa tam teşekkürlü kan bankası ve yoğun bakımı olan bir hastane tercih edersin inşallah gerek kalmaz da yukarı çıkar seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…