Plesanta previa teşhisi olup doğum yapanlar

Cigdem60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
190
80
98
30
Merhabalar 28+2 haftalık hamileyim. Plesanta previa teşhisi koyuldu. Şu ana kadar da yukarı çıkmadı çarşamba günü kontrole gideceğim ne durumda şuan bilmiyorum. Bu şekilde olup doğum yapanlar yardımcı olabilirler mi çok kafama takıyorum 3. Hamileliğim ilk ikisini normal doğum yaptım. Bunda mecburi sezeryan olucak doktor kan takviyesi yapılabilir kanama çok olabilir durduramazsak rahmini de alabiliriz dedi korktum açıkçası

Konuyu görenler yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

Şu an ne durumdasınız acaba? Bende ayni durumdayım. 18 haftalik hamileyim bebeğin eşi aşağıda ve yoğun kanamalarım oluyor büyük pihtili şekilde. Çok umutsuzum korkuyorum.

Şu an ne durumdasınız acaba? Bende ayni durumdayım. 18 haftalik hamileyim bebeğin eşi aşağıda ve yoğun kanamalarım oluyor büyük pihtili şekilde. Çok umutsuzum korkuyorum.
merhaba şuan 32+5 haftalık oldum dün kontrole gittim hala aynı şekilde olduğunu söyledi doktorum çok şükür kanamam şimdilik olmadı bir daha bende korkuyorum umutsuz olmayın ama daha başındasınız yukarı çıkma ihtimali var sizde daha doktorunuz söylemiştir ben de 17 haftalıkken öğrenmiştim banada yukarı çıkar büyük ihtimalle demişti ama benimki malesef çıkmadı aksine daha aşağı indi. ilk hamileliğiniz mi ?

Yok 3. Hamileliğim bu. Bende yukarı çıkacağını sanmıyorum. Çünkü yoğun kanamalarım oluyor yattigim halde. Haftalar ilerledikçe kanamam artıyor..Nasıl geçecek bu haftalar bilmiyorum

Yok 3. Hamileliğim bu. Bende yukarı çıkacağını sanmıyorum. Çünkü yoğun kanamalarım oluyor yattigim halde. Haftalar ilerledikçe kanamam artıyor..Nasıl geçecek bu haftalar bilmiyorum
benimde 3.hamileliğim diğer ikisi normal doğumdu sizin diğerleri nasıldı

sizinle aynı durumdayız desenize. moral olarak çok çöktüğüm zamanlar oldu hala daha oluyor stres yapıyorum hep

Hep yattım sadece tuvalete gittim.. doğum planlandığı günüm gecesi suyum gelmedi. Su gelmesi tehlikeli. Çünkü bebek çıkıştaydı. Doktorun zamanında müdahalesi ile çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu.

Benim de plesenta previa teşhisim vardı. İlerleyen haftalarda 3 cm kadar yukarı çıktı ve şükür kanamalarım durdu. Kanama nedeniyle 10 gün hastanede yattım. 18 hafta çok erken çıkmasını beklemek için. İlerleyen haftalarda yukarı çıkabiliyor. İnşallah sizinki de çıkar

çok şükür çıkmış sizinki şuan kaç haftalıksınız

İnşallah çıkar. Kanamalarıniz yoğun muydu. Kaçıncı haftalarda kanama başlamıştı?. Benim haftalar ilerledikçe kanama artıyor çünkü.

Hııımm doktorunuz ne söylüyor peki nasıl bilgilendiröe yaptı size bana rahim bile alınabilir dedi çünkü
Bana şu an düşük olabilir dedi. İlerisi için konuşmadı belki yukarı çıkar dedi ileriki haftalarda. Niyeyse umutsuzum ama

Bana şu an düşük olabilir dedi. İlerisi için konuşmadı belki yukarı çıkar dedi ileriki haftalarda. Niyeyse umutsuzum ama
inşalalh olmaz öyle bir şey içinizi ferah tutun hangi hastanede yatıyorsunuz doktorlar iyi mi Plesanta previa da doktorlar çok önemli diyorlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…