Lütfen endişe etmeyin. Kanama yaşamamışsınız ya sizin ki previanın iyi olanı olabilir marjinal dediğimiz . Ben kendimden biliyorum daha 12. Haftada kasık ağrısından çalışamaz duruma gelmiştim. Plasenta previa total olanlar süreç olarak daha zorlu ilerliyor . Lütfen beslenmeye çok dikkat edin. Kan oranınızı yüksek tutun demir ilacınızı hiç aksatmayın. Ben et ve kemik sularını çok tükettim her kanama ortalam 2 birim düşürüyordu kanımı ama iyi beslenip tekrar yerine koymaya çalışıyordum . En son 12 ye çıkmıştı ama 2 kez kanama oldu 32. Haftada Orda 9lara düştü. 36 ya kadar tekrar yükselttim.11.5 ile doğuma girdim . Doğumda komplikasyon gelişmediği halde 9 a düşmüştü. Şimdi iyi beslenip kendimede bebeğime de iyi olmaya çalışacağım . Siz de asla eğilmeyin eğilmek kanamayı tetikliyor. Plasenta previa total dediğimizin plasentanın rahim ağzının tamamen kapatması demek . Bu bölgede yoğun damarlar ve büyük damarlar var. Kanamaya bu yüzden neden oluyor . İyi düşünelim iyi olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun