• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plesanta previa teşhisi olup doğum yapanlar

İnşallah çıkar. Kanamalarıniz yoğun muydu. Kaçıncı haftalarda kanama başlamıştı?. Benim haftalar ilerledikçe kanama artıyor çünkü.
İnşallah çıkar 🤲🏻 çoğunluğun çıkıyor.
Benim kanamam o kadar yoğundu ki... Muayene olmak için üzerimi çıkardığımda yerler kan oluyordu. Kan nakli yapmayı düşündüler artık düşünün.
19 haftada olmuştu kanamam. 10 gün hastanede yattım. Çok şükür geçti gitti💫
Mümkün olduğunca dinlenin ve çok yürümeyin, çok ayakta kalmayın.

inşalalh olmaz öyle bir şey içinizi ferah tutun hangi hastanede yatıyorsunuz doktorlar iyi mi Plesanta previa da doktorlar çok önemli diyorlar hep
Araştırma hastanesi doktor çok iyi. ondan sıkıntı yok. Benim kanama çok ona birşey yapamıyorlar.

Araştırma hastanesi doktor çok iyi. ondan sıkıntı yok. Benim kanama çok ona birşey yapamıyorlar.
Hıımm inşallah kanamalarınız azalır da tamamen biter ilaç vs veriyorlar değil mi
Benim kanamam 20li haftalarımda 1 kez oldu 1 kez de lekelenme şeklinde oldu sonra olmadı çok şükür

İnşallah çıkar 🤲🏻 çoğunluğun çıkıyor.
Benim kanamam o kadar yoğundu ki... Muayene olmak için üzerimi çıkardığımda yerler kan oluyordu. Kan nakli yapmayı düşündüler artık düşünün.
19 haftada olmuştu kanamam. 10 gün hastanede yattım. Çok şükür geçti gitti💫
Mümkün olduğunca dinlenin ve çok yürümeyin, çok ayakta kalmayın.
Bugün aynı şey yaşadım doktor muayene ederken kan oldu her yer. Sekretere dedi doğumhanede kan bulundursunlar. 4 gündür yatıyorum. 3 gün hafifti bugün yine kocaman pıhtı ve yoğun kanama oldu. İnşallah bende sizin gibi atlatirim. Sizin kaçıncı haftada yukarı çıkmıştı acaba.

Hıımm inşallah kanamalarınız azalır da tamamen biter ilaç vs veriyorlar değil mi
Benim kanamam 20li haftalarımda 1 kez oldu 1 kez de lekelenme şeklinde oldu sonra olmadı çok şükür
Evet progestan igneydi. Bugün birde duphaston eklediler. İnşallah bende atlatirim bu zor günleri.

Bugün aynı şey yaşadım doktor muayene ederken kan oldu her yer. Sekretere dedi doğumhanede kan bulundursunlar. 4 gündür yatıyorum. 3 gün hafifti bugün yine kocaman pıhtı ve yoğun kanama oldu. İnşallah bende sizin gibi atlatirim. Sizin kaçıncı haftada yukarı çıkmıştı acaba.
İnşallah sizinde kanamalarınız azalır ilaçlar fayda eder zor bir durum sizde hastanede yatıyorsunuz değil mi

İnşallah atlatırsınız🤲🏻, 🤲🏻hastanedesiniz değil mi? İlaç veriyorlar mı?
O pıhtılı kanama içeride beklemiş kan olabilir. Benim de ara ara yoğun ve pıhtılı gelirdi. Doktor " bu beklemiş kan" demişti. Her gün muayene diyorlardı. Rahim ağzını ölçüyorlardı.
Sanırım 24.haftada çıkmaya başlamıştı.
Size plesenta previanın hangi türü olduğunu söylediler?

O pıhtılı kanama içeride beklemiş kan olabilir. Benim de ara ara yoğun ve pıhtılı gelirdi. Doktor " bu beklemiş kan" demişti. Her gün muayene diyorlardı. Rahim ağzını ölçüyorlardı.
Sizi alttan muayene şeklinde mi yapıyorlardı Plesanta previa da yasak diye biliyorum çünkü

Benimki Plesanta previa totalis tam kapatandan

Bana da 15. haftada previa totalis teşihis kondu, şu an 17'deyim. Bugün ölçümlerimi alan ebe previa totalis genelde yer değiştirmiyor ve çok yüksek riskli dedi, çok canım sıkıldı. Doktor biraz daha rahat konuştu, şimdilik sadece cinsel ilişkiyi ve alttan muayeneyi yasakladı ama kafam bulandı bir kere. Hastanesi yeterli olmayan küçük bir ilde yaşıyorum ve en yakın tam teçhizatlı hastane 2.5 saat ötede, bu yüzden de korkuyorum.

İnşallah benimki de çıkar. Plasenta Rahmi tam kapatıyor dedi. O ve kanama beni korkutuyor.

Bana da 15. haftada previa totalis teşihis kondu, şu an 17'deyim. Bugün ölçümlerimi alan ebe previa totalis genelde yer değiştirmiyor ve çok yüksek riskli dedi, çok canım sıkıldı. Doktor biraz daha rahat konuştu, şimdilik sadece cinsel ilişkiyi ve alttan muayeneyi yasakladı ama kafam bulandı bir kere. Hastanesi yeterli olmayan küçük bir ilde yaşıyorum ve en yakın tam teçhizatlı hastane 2.5 saat ötede, bu yüzden de korkuyorum.
Benimde totalisti ve yukarı çıkmadı ve evet tam teçhizatlı bir hastane olması lazım doğum yapacağınız hastanenin kan bankası olması lazım o da büyük hastanelerde mevcut

Bana da 15. haftada previa totalis teşihis kondu, şu an 17'deyim. Bugün ölçümlerimi alan ebe previa totalis genelde yer değiştirmiyor ve çok yüksek riskli dedi, çok canım sıkıldı. Doktor biraz daha rahat konuştu, şimdilik sadece cinsel ilişkiyi ve alttan muayeneyi yasakladı ama kafam bulandı bir kere. Hastanesi yeterli olmayan küçük bir ilde yaşıyorum ve en yakın tam teçhizatlı hastane 2.5 saat ötede, bu yüzden de korkuyoru
Bende 16. Haftada yoğun kanama ile öğrendim. Şuan 18im ve yoğun kanama devam ediyor. Sizin kanamaniz yoksa o bile büyük lütuf. İnşallah yukarı çıkarda sorunsuz atlatiriz bu sıkıntılı dönemi.

Benimde totalisti ve yukarı çıkmadı ve evet tam teçhizatlı bir hastane olması lazım doğum yapacağınız hastanenin kan bankası olması lazım o da büyük hastanelerde mevcut
Araştırma hastanesi ve ildeki en güvenli hastane. İnşallah sağlıkla atlatırız bu sorunlu dönemi

Bende 16. Haftada yoğun kanama ile öğrendim. Şuan 18im ve yoğun kanama devam ediyor. Sizin kanamaniz yoksa o bile büyük lütuf. İnşallah yukarı çıkarda sorunsuz atlatiriz bu sıkıntılı dönemi.

Çok çok geçmiş olsun, umarım atlatırız hepimiz. En azından modern tıp var da doktorlar kontrol altında tutabiliyor. Benim kanamam olmadı ancak yaşım ileri olduğu için zaten yüksek riskli hamilelik geçiriyorum, geçen hafta amniyosentez olmam gerekti. Onun sonucu iyi çıktı derken bunu öğrendik.

Ben yabancı forumlarda previa totalisi yer değiştirenlerin tecrübelerini okumuştum o yüzden biraz umutluydum ama bakalım, stres olmamaya gayret ediyorum. Teşekkur ederim cevabınız için.

İnşallah benimki de çıkar. Plasenta Rahmi tam kapatıyor dedi. O ve kanama beni korkutuyor.
İnşallah az da olsa yukarı çıkar 🤲🏻 çok dikkat edin kendinize, sürekli dinlenin, ayakta kalmayın. Yorulmamanız gerekiyor. Benim hamileliğim kanamayla geçti. Hastane sonrası uzun süre evde yattım. Yorulmadım.

Back
X