Plesanta previa ve hergün kanamalı hamilelik :(

dandikbebe1

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
449
298
303
İstanbul
Kızlar öncelikle hepinize merhaba

9+6 günlük hamileyim şükürler olsun, ama hamileliğini öğrendikten 2 gün sonrasından beri yaklaşık 37 gündür hergün kanamalarım var çok aşırı olmasa da hergün iç çamaşırımı pisletecek kadar kadar oluyor. Günde 3 kere progestan 200 mg kullanıyorum. 3 kere igne serum serum yaptırdım hastanede hastanede doktorum yazdı kanama şikayetiyle gittigimde. En son doktorum gecen Perşembe günü plesanta previa teşhisi koydu. Her kanama da kendimi cok kötü hissediyorum ;( sürekli kötü bişey olcak korkusu

Benim gibi hamileliği boyunca kanama geçiren arkadaşlar var mı acaba gercekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Şimdiden tsk ederim..

previa ne oluyor? Gecmis olsun insallah saglikli bi dogum olur

Geçmiş olsun canım.Benim de 4. Ayıma kadar devam etti sonra normale döndü. ilk başta dusuk dedi sonra rahim ağzı yarasindan kaynaklanıyor dedi.senin de rahim ağzı yarası olmasin alt dan muayene etti mi hiç!

varrrrrrrrrr canım
öncelikle geçmiş olsun
yaşadığın durum düşük tehlikesii dr söylemiştir..
ilaçlarına ve igneen dikkkat et ,sürekli yatacaksın ,4 aya kadar .
bunları dr belirtmiştirr

Bu rahatsızlığa daha 2 hafta kadar önce öğrendim.
senin ki büyük ihtimal rahmin ağzını tam kapatmış rahme baskı yaptıkça da kanamaya neden oluyor.
İlaçlarını düzenli kullan. Sürekli yat sadece wc ye ve yemeğe kalk.ayaklarının altına yastık koyup yat.daha çok başındasın. Plesanta yukarı çıkacaktır Allahin izniyle. Zaten doktorun söylemiştir. 24. Haftaya kadar yukarı çıkar diye.
Moralini bozma sakın.

konu sahibi ekim anneleri topiğine buyurmaz mısın.

ekim anneleri olarak biraz nazlıyız, hepimizde ayrı dert.

çok geçmiş olsun.

bolca dinlen, bebeğin seninle olsun.

Geçmiş olsun canım.Benim de 4. Ayıma kadar devam etti sonra normale döndü. ilk başta dusuk dedi sonra rahim ağzı yarasindan kaynaklanıyor dedi.senin de rahim ağzı yarası olmasin alt dan muayene etti mi hiç!

Ypk cnm kanamam oldugu için alttan muayene daha da arttırır diye önermio doktorum :/ ultrasonda baktı bebegin eşinin aşağıda oldugunu söyledi, ultrasonda da gösterdi

varrrrrrrrrr canım
öncelikle geçmiş olsun
yaşadığın durum düşük tehlikesii dr söylemiştir..
ilaçlarına ve igneen dikkkat et ,sürekli yatacaksın ,4 aya kadar .
bunları dr belirtmiştirr

Aynrn cnm, iğnem yok sadece bi ilacım var dikkat ediorum tatlım ck tsk ederim, kanaman benim gibi hergün müydü 4 ay boyunca

Evet cnm zamanla cıkar dedi doktorum ama inan elimde degl wc ye gitmek isyemiorum inan ki kanama görmek yüzünden

Internette melinasmom diye ara melinanin annesi merve ozturk 9 ay boyunca bacagini bile kipirdatmadan yatmisligi varmis. Tavsiye ederim sayfasinda hikayesini oku

Canım selam.ilk hamileliğim 5.haftada başlayan lekelenmeler sonucu 8.haftada son buldu kürtajla alındı.ama benim doktorum şöyle demişti : eğer kanamalı başlayan hamilelik 8.haftayı atlatabilirse bebek %95 saglıkla dogar.istatistiksel bi veriymiş bu.sen nerdeyse 10.haftadasın ve kanama sebebin kese ile ilgili değil.benim kese etrafında kanama alanı vardı.arkadaşımda aynı senin gibi 12.haftaya kadar yattı iğneler ilaçlar yedi.şimdi kızı 2yaşında.korkma Allahın izniyle hiç bişey olmayacak.sadece sürekli o kanamayı wc de görmek çok sıkıcı yıpratıcı ama geçecek.

Kafanıza birşey takmayın bendede olurdu atrese girmeyin kanamanız olduğunda ayaklarınızın altına iki yastık koyup yatın hatta hep öyle yatabilirasenz öyle yatın..
Belinizi ağrtmayın kesinlikle ağır kaldurmayın ayakta fazla durmayın yatın hep :) benm hamilelik hep yatarak geçti

Bende 4.ay dolana kadar yattim cnm su an 24. Haftadayim ama hala dikkat ediyorum plasentanin asagida olmasi gereken yere gececek insallah. Yatmak cok sıkıcı biliyorum ilaclarini kullan tabiki dua bize guc veren duygu bu istedigin zaman ozelden mesaj atabilirsin durumunu cok iyi anliyorum.

Bende yaşadım canım. plesanta previaydım ve kanamam oluyordu. 13. haftadan sonra kanama durdu ve plesantam normale döndü 18 de. Şu an 17 aylık bir kızım var :) Korkma Kötü düşünme hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle

16 haftadan once plesanta previa teshıs edılmezmıs sonradan gıttıgım butun doktorlar bunu soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…