- Konu Sahibi dandikbebe1
-
varrrrrrrrrr canımKızlar öncelikle hepinize merhaba
9+6 günlük hamileyim şükürler olsun, ama hamileliğini öğrendikten 2 gün sonrasından beri yaklaşık 37 gündür hergün kanamalarım varçok aşırı olmasa da hergün iç çamaşırımı pisletecek kadar kadar oluyor. Günde 3 kere progestan 200 mg kullanıyorum. 3 kere igne serum serum yaptırdım hastanede hastanede doktorum yazdı kanama şikayetiyle gittigimde. En son doktorum gecen Perşembe günü plesanta previa teşhisi koydu. Her kanama da kendimi cok kötü hissediyorum ;( sürekli kötü bişey olcak korkusu
Benim gibi hamileliği boyunca kanama geçiren arkadaşlar var mı acabagercekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Şimdiden tsk ederim..
previa ne oluyor? Gecmis olsun insallah saglikli bi dogum olur
Geçmiş olsun canım.Benim de 4. Ayıma kadar devam etti sonra normale döndü. ilk başta dusuk dedi sonra rahim ağzı yarasindan kaynaklanıyor dedi.senin de rahim ağzı yarası olmasin alt dan muayene etti mi hiç!
varrrrrrrrrr canım
öncelikle geçmiş olsun
yaşadığın durum düşük tehlikesii dr söylemiştir..
ilaçlarına ve igneen dikkkat et ,sürekli yatacaksın ,4 aya kadar .
bunları dr belirtmiştirr
Bu rahatsızlığa daha 2 hafta kadar önce öğrendim.
senin ki büyük ihtimal rahmin ağzını tam kapatmış rahme baskı yaptıkça da kanamaya neden oluyor.
İlaçlarını düzenli kullan. Sürekli yat sadece wc ye ve yemeğe kalk.ayaklarının altına yastık koyup yat.daha çok başındasın. Plesanta yukarı çıkacaktır Allahin izniyle. Zaten doktorun söylemiştir. 24. Haftaya kadar yukarı çıkar diye.
Moralini bozma sakın.
konu sahibi ekim anneleri topiğine buyurmaz mısın.
ekim anneleri olarak biraz nazlıyız, hepimizde ayrı dert.
çok geçmiş olsun.
bolca dinlen, bebeğin seninle olsun.
zaman zamn kesiliyorduu...Aynrn cnm, iğnem yok sadece bi ilacım var dikkat ediorum tatlım ck tsk ederim, kanaman benim gibi hergün müydü 4 ay boyunca
Evet cnm zamanla cıkar dedi doktorum ama inan elimde deglwc ye gitmek isyemiorum inan ki kanama görmek yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?