Plesanta previa ve hergün kanamalı hamilelik :(

Selam canım, benim 10. Haftama kadar bir damla bile kanamam olmadı. Ama 10. Haftamda pat diye kanama açıldı ve gitti bebegim. Kanamanin olmadığı her gebelik sağlıklıdır yada kanama varsa kesin düşük olacak diye bir durum yok. O yüzden takma kafaya. Allaha güven.

Canim rabbm sufa versin bende kanamaki bir donemden gectim simdi 21+1 deyim hamdolsun. Banada bebek esi asigida denisti ama sinra cikti sukur. Insan kanama olunca cok korkuyo ama icini ferah tut rabbim nasip eder insallah. Hepimize sifa versin saglikli sihatli bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah. Moraalini cok ski tut icini ferah yut. Rabbimin izniyle sifa bulursunuz insallah. Butun hamileler hepimz rabbm yardimcimiz olsun

Ayy inşşş cnm bnm ck tsk ederim :) bebeğinin cinsiyeti ne cnm belli olmustur sanırım dimi :)

Arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim birhaftadir devam eden kahve telvesi şeklinde kanamam var bır hafta önce yani kanamam sebebi ile gittiğim doktorum bunun olabileceğini söyledi ama birkaç gündür fazla olduğu için dayanamadım bugün bır hastanenin kadin dogum acile gittim orada da bebek görünmüyor dediler oysa doktorum kalp atışının olduğunu söylemişti stres yapmadan dinlenmemi söylemişti bugün ise kafam çok karisti birkaç gün daha bekleyip yine doktoruma gideceğim inşallah güzel haber verir bana

Kendi doktorunu dinle bence ve yakın zamanda da git Cnm, hayırlısı olsun inşş

Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. 22 haftalık iken plesanta previa denildi. 25 haftalığım ve 29 nisan kontrolüm var. Plesanta previa geç öğrendim umarım değişir..

Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. 22 haftalık iken plesanta previa denildi. 25 haftalığım ve 29 nisan kontrolüm var. Plesanta previa geç öğrendim umarım değişir..
merhaba canım bende 29.haftaya giriyom evde istirat verdi bir kısmı kapatıyor çok korkuyorum

merhaba canım bende 29.haftaya başlıyorum dr istirat etcen dedi bir kısmı aşağıda ve çok korkuyorum

Kizlar oncelikle merhaba
Bhcg degerim sirasiyla 9.97 / 27.54 / 57.24 buraya kadar her sey normal 20 nisan 57.24 cikan degerim bugun 22 nisanda anca 67.20 oldu yani iki katina cikmadi sadece 10 artti. Illa sagliksiz gebelik mi yani hiç mi umut yok ya da dis gebelik mi acaba.
Ayni bu sekilde olup daha sonrasinda normal gebelik yasayanlariniz var mi ya da hic etrafinizdan duydunuz mu sabahtan beri agliyorum uzuntuden ilk hamileligimde dis gebelikle sonuclandi ama bu kez cok umitliydim herhalde yine olmayacak.
Doktor pazartesi gel dedi degeri takip edicez dedi buyuk ihtimal sagliksiz gebelik dedi cok mutsuzum hiç mi umidim yok sizce

merhaba canım bende 29.haftaya başlıyorum dr istirat etcen dedi bir kısmı aşağıda ve çok korkuyorum
Cnm bende 29. Haftadayim. Istirat kelimesinden nefret ediyorum artik dr oyle demisse yapcak bisey yok korkma bisey olmaz insallah internette yazilanlarida okuma insanlarin psikolojisini bozuyorlar

Cnm bende 29. Haftadayim. Istirat kelimesinden nefret ediyorum artik dr oyle demisse yapcak bisey yok korkma bisey olmaz insallah internette yazilanlarida okuma insanlarin psikolojisini bozuyorlar
Aynen canım zaman geçmiyor Arada ufak gezmeler çıkıyorum ayakta kalmadan dikkat ediom is yapmiom

Merhaba Cuma 29 nisan kontrolüm 26+5 oluyorum inş plesanta çekmiştir. Şuana kadar hiç istirahat demedi ama cuma bir şey söyler mi bilmiyorum

Bende bugün 6+3 hamleyim ve 5+5 çok şiddetli kanama oldu devlet hastahanesinde doktor gebelik kesesinin şekli bozulmuş kürtaj yapıcaz dedi hrmen ordan çıkıp özel hastahaneye gittik orda doktor kesenin şeklinin olmasi gerektiği gibi olduğunu fakat bebeği görüntüleyemedigini söyledi düşük riskiniz var dedi bi tane iğne ve progestan verdi 200 mg günde iki adet kullanıyorum hala lekelenme şeklinde geliyor kanama şu anda rengi açık kırmızı turuncu yakın yarın tekrar ultrason cektiricem kalp atışları duyulmazsa kürtaj riskim var böyle bir durum yaşayan var mı daha önce sizce bebekle ilgili bir kanama mıdır çok korkuyorum ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun

Teşekkür ederim şimdiden herkese hayırlı doğumlar..

Cnm kalp atışlarını duydunuzmu geçmiş olsun

Benimde kanamam olmuştu bende ilaölar kullanmıştım ayaklarım havada yatmıştım evde bi tek lavaboya kalk demişti oyle böyle oldu işte geçmiş olsn o duyguyu iyi biliyorum i şallah Rabbim sağ salim kucağınıza verir

Amin canım inşallah sağ salim alırız Kucağımıza çok kötü bi duygu tarifi imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…