Plesanta problemi bebeğim gelişmiyor alacaklar 😢😢😢

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
Arkadaşlar bugün dünyam başıma yıkıldı 23 haftalık hamileyim bebeğim 20.haftada kalmış plesantasında sorun varmış bebeğe giden damar eksikmiş ve beslenemiyormuş sıvısıda azalmış kalp atışı var ama her an durabilirmiş beni zehirleyebilirmiş bunu ünlü bir perinetalog söyledi beni devlet hastanesinde bir hocasına gönderdi heyete Pazartesi oraya gidicem Haftasonu riskli bir durum olursa gel kötü olursan dedi napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm ilk gebeliğim daha önce bir kimyasalım vardı kızım olacaktı herşeyini hevesle alıyordum ruh halim cok kötü napacağımı bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun sabrını versin inşallah.

Asprin baslamadı mı Baska doktora git yatıs yapsınlar ters akım olusınca sezeryan a alınır belki gec yaslanır ters akım direk alacaz niye

Asprin baslamadı mı Baska doktora git yatıs yapsınlar ters akım olusınca sezeryan a alınır belki gec yaslanır ters akım direk alacaz niye
Pazartesi zaten başka doktora gidicez heyete giricez doktorun demesi 3 haftalık gerilik düzelmezmiş ve bebeğin plesantasında bebeğe giden damarlar eksik olduğu için beslenemiyormuş o damar müdahale ile yerine gelmez organ gibi bişey diyor

Merhaba son durumunuzu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…