Plesanta yüzünden gec düsük yapanlar

Sevda kenti

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
31
7
16
2 DEFA 15 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu normal dogumla aldilar patolajiye gönderdiler Bébékle saglikli fakat plesantaya kan gitmemis dogal olarakta bebekte beslenemedigi Icin kalbi durmus bu durumda olanlar varsa lüften yardim edin

Trombofoli paneli testi yapmanı oneririm. Bende 2 defa duşuk yaptım ve sonuç kan pıhtılaşması çıktı..

Mthfr c 677 ve 1298 heterizigot cikti fakat ikinci hamileligimde faragmin igne kullandigim halde ayni hafta düsük yaptim peki senin düsüklerin kacinci haftada

Mthfr c 677 ve 1298 heterizigot cikti fakat ikinci hamileligimde faragmin igne kullandigim halde ayni hafta düsük yaptim peki senin düsüklerin kacinci haftada
ilki 7 ikincisi 8 haftalıktı ama gelişimi geriden geliyordu ve sonra duştu.. Benim pıhtılaşmam da mthfr a1298 homozigot.. Bi başka gende de heterezigot var

Zaten benimki sebeb kan pihtisi degilmis Allah kimseye dermansiz dert vermesin ama tedavisi yok diYor Doktor cünkü plesanta kan dolasimini güzel yapmiyor ve bebege yeterince kan gitmiyor bunun icin ölüyor bebeklerim

Back
X