Plesentada kanama ve bebege giden damarlar :(

Yok canım hala karnımdaDoktor kontrolümüzde herşey normal çıktı.Sancı falanda yok( 36+5 günlükken 2950 gr çıktı.Artık doğabilirmiş doktorumuz öyle dedi.Doğumum olunca paylaşırım buradan.Sende gelişmeleri bildir olur mu?Bu arada doğum ücretlerini sormuşsun.Şu anda normal doğum 850tl.Sezeryan 1200tl tek kişilik oda fiyata dahil ama bu hafta zam gelecekmiş.Öğrenince onuda yazarım.

Canim ya bebisinin kilosu gayet iyi gidiyor cok sevindim senin adina. Erken dogum olmadigina da ayrica sevindim. Haberlerini bekliyorum. Dogum ucretlerini yazdigin icin tesekkur ederim. Ben birkac sorundan oturu iyiden iyiye doktorumu degistirmeye karar verdim. cunku kendisi artik psikolojimi bozuyor. Turkiye hastanesindeki ayse duman i deneyecegim olmazsa senin doktoruna gitmeyi dusunuyorum. Sana koydugu teshisler beni rahatlatti ve guvenilebilecek bir doktor intibasi verdi.
Doktora gittigimde bende detaylari yazarim.
Hoscakal.

Ayşe Hanım'ında methini çok duydum.Kendini rahat hissedebildiğin ve güvenebileceğin bir doktor çok önemli.Umarım sana hitap eden bir doktor bulabilirsin.

guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. haftaya doktora gittigimde gelismeleri yazarim. umarim guzel haberlerle geri donerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…