PLEXR

Merhaba. Ben büyük umutlarla bundan tam 1,5 ay önce bahsettiğiniz uygulamayı yaptırdım. Kırışıklıklarım epey gitti, göz kapağım da fena değil ama şuan yüzüm berbat durumda. Göz çevrem leke içinde kaldı. Şimdi çok pişmanım. Kapatıcısız dışarıya çıkamıyorum. koyu tenli kişilerde ki ben koyu kumralım, leke riski nedeniyle yapmayan doktorlar varmış. Malesef ki benim doktorum bu konuda uyarmadı. Yoksa asla yaptırmazdım. Şimdi bir de lekelerle uğraşmak zorunda kaldım ki bilirsiniz leke tedavisi çok daha zor malesef. Bu nedenle lütfen iyi düşünün. Benim gibi atlamayın...

Bu arada benimle aynı acı tecrübeleri olan arkadaşlar varsa lütfen yazsın ki birlikte çözüm bulalım...
Gerçektenmi çok üzüldüm böyle bi yan etkisinin olduğunu bilmiyordum peki yapan yer bu konuda yardımcı olmadımı bu olumsuzluk dışında memnunmusunuz peki şişliğiniz çok oldumu

3 ya da 4 gün şişlik belirgin, sonra azalıyor. Benimki 4. gün çok azalmıştı. leke dışında sonuçlar tek seans olmasına rağmen fena değil. Kırışıklıklarda bile azalma var ama böyle lekelenmek hepsinden kötü bence. Doktorum şu anda bu lekeler için uğraşıyor. Şu an 3 hafta oldu. Biraz azaldı ama kapatıcısız dolaşmak mümkün değil. Bu nedenle ben başka yöntemleri araştırmanızı öneririm.

3 ya da 4 gün şişlik belirgin, sonra azalıyor. Benimki 4. gün çok azalmıştı. leke dışında sonuçlar tek seans olmasına rağmen fena değil. Kırışıklıklarda bile azalma var ama böyle lekelenmek hepsinden kötü bence. Doktorum şu anda bu lekeler için uğraşıyor. Şu an 3 hafta oldu. Biraz azaldı ama kapatıcısız dolaşmak mümkün değil. Bu nedenle ben başka yöntemleri araştırmanızı öneririm.
merhaba nasıl oldunuz merak ettim :l

Merhaba, Göz kapağı ust kapak ıcın mı oldunuz yan kaz ayakları ve altına da mı yaptırdınız da leke oldu? Leke olmasını nasıl acıklıyorlar ve rıca etsem nerde yaptırdıgınız soylermısınız ben de ılgılenıyorum da daha once amelıyat gecırıdm

Merhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .

Merhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
Siz nerde yaptırdınız acaba

Merhaba. Ben büyük umutlarla bundan tam 1,5 ay önce bahsettiğiniz uygulamayı yaptırdım. Kırışıklıklarım epey gitti, göz kapağım da fena değil ama şuan yüzüm berbat durumda. Göz çevrem leke içinde kaldı. Şimdi çok pişmanım. Kapatıcısız dışarıya çıkamıyorum. koyu tenli kişilerde ki ben koyu kumralım, leke riski nedeniyle yapmayan doktorlar varmış. Malesef ki benim doktorum bu konuda uyarmadı. Yoksa asla yaptırmazdım. Şimdi bir de lekelerle uğraşmak zorunda kaldım ki bilirsiniz leke tedavisi çok daha zor malesef. Bu nedenle lütfen iyi düşünün. Benim gibi atlamayın...
Plexr uygulamasıyla leke tedavisi de yapıldığını biliyorum. Lekeye neden olması ilginç. Geçmiş olsun.

Leke tedavisi yapılıyor evet ama güneş koruyucu kullanmanız gerekiyor sonuçta deride yara izi oluşuyo ve kabuklanma oluo korumazsanız leke olması çok normal...leke tedavisi için uygulandığındada güneş koruması kalın tabaka halinde uygulanmalı

cok saolun uyariniz icin
bende yaptirmayi dusunuyorum, cogu kisi memnun kalmis sizde neden leke yaptiki acaba

Plexr yaptirmak istiyorum , yaptiran arkadaslar oneride bulabilir mi acaba??
nelere dikkat etmeliyim ve kime yaptirmaliyim

Merhaba ,

Merhaba
Kime yaptirdiniz Plexrinizi?
yardimci olursaniz cok sevinirim bende dusunuyorum en yakin zamanda ve doktor arayisindayim

böyle iki cümle yazıp bir daha ilgilenmeyenlere çok kızıyorum. Ben yaptırdım arkadaşlar15 gün önce..ama daha net sonucu 1 ay da görecekmişim. şuanda da memnunum ama 1 ay dolunca son durumu paylaşacağım. ya da msj larınıza cevap verebilirim. bende 1 ayı 2 ayı dolduranlardan cevap almak istiyorum ama yazan çizen yok maalesef..

böyle iki cümle yazıp bir daha ilgilenmeyenlere çok kızıyorum. Ben yaptırdım arkadaşlar15 gün önce..ama daha net sonucu 1 ay da görecekmişim. şuanda da memnunum ama 1 ay dolunca son durumu paylaşacağım. ya da msj larınıza cevap verebilirim. bende 1 ayı 2 ayı dolduranlardan cevap almak istiyorum ama yazan çizen yok maalesef..
Merhaba
Siteyi kullanmayı bilmediğimden bana yazan arkadaşlara cevap veremedim.
1. Seans ile Hiçbir değişiklik olmadığından 2. Seansı yaptırdım. 23 gün oldu. Yine çok acı çektim.
Kabuklar bir hafta sürüyor. Ödem çok oldu.
Sonuç yine olumsuz olacak gibi bir fark yok. Üstüne üstlük bu sefer
Göz kapaklarım mor şu anda.
Bunca eziyet acı para boşa gitti.

Merhaba
Siteyi kullanmayı bilmediğimden bana yazan arkadaşlara cevap veremedim.
1. Seans ile Hiçbir değişiklik olmadığından 2. Seansı yaptırdım. 23 gün oldu. Yine çok acı çektim.
Kabuklar bir hafta sürüyor. Ödem çok oldu.
Sonuç yine olumsuz olacak gibi bir fark yok. Üstüne üstlük bu sefer
Göz kapaklarım mor şu anda.
Bunca eziyet acı para boşa gitti.

Ama nasıl olur ben menunum işlemden..Evet bir ameliyat sonucu değil ama olabileceğin en iyisi oldu. Dr. Ekim ayında istersem 2. seansı yapabileceğini söyledi. Evet iyileşme süreci sıkıntılı ama ben ilk seansta bile 1 ay sonra farkı gördüm. 1 aya kadar net birşey yoktu bende de..Bence biraz daha sabırlı olun. Belki birazda botox a ihtiyacınız vardır. Bunu da bir düşünün isterseniz. Hay allah üzüldüm şimdi sizin adınıza :(

Bu yazıların üzerinden çok zaman geçmiş,ben yeni gördüm ama yazmak istedim,leke için plexr yaptırdım bende ama maalesef sonuç hüsran.. uygulamadan sonra neler yapılacağını zaten anlatıyorlar ve hepsine harfiyen uydum,güneşten koruma da cabası , 1-1,5 ayda lekelerin geçeceği söylenmişti, yaptıralı 5 ay oldu lekelerin geçmesi şöyle dursun çok daha beter oldu,artık fondotensiz asla dışarı çıkamıyorum,hatta ince fondoten de kesinlikle yeterli olmuyor...üstelik bu 5 ayım rezil geçti,sonuç olumlu olsaydı içim yanmayacaktı......bin kere pişman oldum.... iyi sonuçlar alanları internette okumuştum ama benim gibi sonuçlar alanlarda var o nedenle yaptırmadan önce almanız gereken bir risk bu.....bilmeniz için yazmak istedim..

Bu yazıların üzerinden çok zaman geçmiş,ben yeni gördüm ama yazmak istedim,leke için plexr yaptırdım bende ama maalesef sonuç hüsran.. uygulamadan sonra neler yapılacağını zaten anlatıyorlar ve hepsine harfiyen uydum,güneşten koruma da cabası , 1-1,5 ayda lekelerin geçeceği söylenmişti, yaptıralı 5 ay oldu lekelerin geçmesi şöyle dursun çok daha beter oldu,artık fondotensiz asla dışarı çıkamıyorum,hatta ince fondoten de kesinlikle yeterli olmuyor...üstelik bu 5 ayım rezil geçti,sonuç olumlu olsaydı içim yanmayacaktı......bin kere pişman oldum.... iyi sonuçlar alanları internette okumuştum ama benim gibi sonuçlar alanlarda var o nedenle yaptırmadan önce almanız gereken bir risk bu.....bilmeniz için yazmak istedim..

Merhaba simdi durumunuz nasil aceba? Lekelerinizmi daha fena oldu yoksa plexr mi leke yapti

Back
X