PLEXR

Gecti mi

Sonuc be oldu

Lutfen yanit verin. Lutflen...i
zler gecti mI

Sonuc nr oldu

Merhaba
Gönderinizin üzerinden çok zamanın geçmiş ama bende aynı sorunu yeni yaşadım yaklaşık iki ay önce göz çevresi ve göz kapağındaki düşüklüğü için.. Bir aya geçer umuduyla bekledim ama bir buçuk ayı geçti hiçbir değişiklik olmadı göz çevrem leke içinde kaldı fondötenle bile çok belli oluyor..
Sizin nasıl oldu geçtimi..?

Merhaba ben yeni uye oldum 10 gun once plexr yapdirdim goz kapagi ve tum goz evresi cok sıkıntı yasadim duzelmede baslamadi daha .ama goz etrafim cok kotu su anda cildim de cok kotu oldu kupkuru surekli soyuluyo ve siyah ve kirmizi yer yer panda gibiyim napicam bilmiyorum sizinki azaldimi ben gelismeleri yazacagim buradan lekeler ne zaman gecer gecen varsa yazin lutfen tesekkuler

Malesef hala geçmedi cildiyeye gittim hipokort verdi hametan ile beraber ama fayda etmedi ne yapıcamı şaşırdım

Umarim geçer sizin zaten daha yeni.. Benimde ilk on gün kabuklanma oldu sonra kabuklar düştü altından pembe kırmızı bir cilt çıktı zaten doktorum bu durum normal bir aya bu da geçicek demişti.. O yüzden birinci ay çok telaş ermedim ama bir ayı geçince baktımki hala aynı panik olmaya o zaman başladım yaklaşık 20 gündür bu izler lekeler nasıl geçer diye arayış içindeyim...
Sizde birşey olursa paylaşırsanız çok sevinirim.. Sizede çok geçmiş olsun

Tesekkur ederim sizede gecmis olsun nerede yapdirmisdiniz

Sizin göz çevresindrki izler geçtimi? Aynı durumdayım lütfen cevap verir misiniz? Geçtiyse nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…