- 18 Aralık 2018
- 39
- 4
- 1
- 48
- Konu Sahibi lutfiye201988
-
Neden cevap yok? AnlamiyorumMerhaba simdi durumunuz nasil aceba? Lekelerinizmi daha fena oldu yoksa plexr mi leke yapti
Sonuc ne oldu?Merhaba simdi durumunuz nasil aceba? Lekelerinizmi daha fena oldu yoksa plexr mi leke yapti
Gecti miMerhaba. Ben büyük umutlarla bundan tam 1,5 ay önce bahsettiğiniz uygulamayı yaptırdım. Kırışıklıklarım epey gitti, göz kapağım da fena değil ama şuan yüzüm berbat durumda. Göz çevrem leke içinde kaldı. Şimdi çok pişmanım. Kapatıcısız dışarıya çıkamıyorum. koyu tenli kişilerde ki ben koyu kumralım, leke riski nedeniyle yapmayan doktorlar varmış. Malesef ki benim doktorum bu konuda uyarmadı. Yoksa asla yaptırmazdım. Şimdi bir de lekelerle uğraşmak zorunda kaldım ki bilirsiniz leke tedavisi çok daha zor malesef. Bu nedenle lütfen iyi düşünün. Benim gibi atlamayın...
Sonuc be olduMerhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
Lutfen yanit verin. Lutflen...iMerhaba. Ben büyük umutlarla bundan tam 1,5 ay önce bahsettiğiniz uygulamayı yaptırdım. Kırışıklıklarım epey gitti, göz kapağım da fena değil ama şuan yüzüm berbat durumda. Göz çevrem leke içinde kaldı. Şimdi çok pişmanım. Kapatıcısız dışarıya çıkamıyorum. koyu tenli kişilerde ki ben koyu kumralım, leke riski nedeniyle yapmayan doktorlar varmış. Malesef ki benim doktorum bu konuda uyarmadı. Yoksa asla yaptırmazdım. Şimdi bir de lekelerle uğraşmak zorunda kaldım ki bilirsiniz leke tedavisi çok daha zor malesef. Bu nedenle lütfen iyi düşünün. Benim gibi atlamayın...
Sonuc nr olduMerhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
Merhaba ben yeni uye oldum 10 gun once plexr yapdirdim goz kapagi ve tum goz evresi cok sıkıntı yasadim duzelmede baslamadi daha .ama goz etrafim cok kotu su anda cildim de cok kotu oldu kupkuru surekli soyuluyo ve siyah ve kirmizi yer yer panda gibiyim napicam bilmiyorum sizinki azaldimi ben gelismeleri yazacagim buradan lekeler ne zaman gecer gecen varsa yazin lutfen tesekkulerMerhaba
Gönderinizin üzerinden çok zamanın geçmiş ama bende aynı sorunu yeni yaşadım yaklaşık iki ay önce göz çevresi ve göz kapağındaki düşüklüğü için.. Bir aya geçer umuduyla bekledim ama bir buçuk ayı geçti hiçbir değişiklik olmadı göz çevrem leke içinde kaldı fondötenle bile çok belli oluyor..
Sizin nasıl oldu geçtimi..?
Malesef hala geçmedi cildiyeye gittim hipokort verdi hametan ile beraber ama fayda etmedi ne yapıcamı şaşırdımMerhaba ben yeni uye oldum 10 gun once plexr yapdirdim goz kapagi ve tum goz evresi cok sıkıntı yasadim duzelmede baslamadi daha .ama goz etrafim cok kotu su anda cildim de cok kotu oldu kupkuru surekli soyuluyo ve siyah ve kirmizi yer yer panda gibiyim napicam bilmiyorum sizinki azaldimi ben gelismeleri yazacagim buradan lekeler ne zaman gecer gecen varsa yazin lutfen tesekkuler
Peki dr unuz ne dedi gunesden korumusmuydunuzMalesef hala geçmedi cildiyeye gittim hipokort verdi hametan ile beraber ama fayda etmedi ne yapıcamı şaşırdım
Tabi 50 faktör güneş koruyucu ve güneş gözlüğü takmadan dışarı çıkmıyorum benim iki ay oldu yaptıralı doktorum geçer dedi ama hiç öyle gözükmüyorPeki dr unuz ne dedi gunesden korumusmuydunuz
Tabi 50 faktör güneş koruyucu ve güneş gözlüğü takmadan dışarı çıkmıyorum benim iki ay oldu yaptıralı doktorum geçer dedi ama hiç öyle gözükmüyor
[/QUOben boyle kalacakmiyim simdi .gecer diye avutuyodum kendimi cok uzuldum umarim zamanla gecer ,,
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun nerede yapdirmisdinizUmarim geçer sizin zaten daha yeni.. Benimde ilk on gün kabuklanma oldu sonra kabuklar düştü altından pembe kırmızı bir cilt çıktı zaten doktorum bu durum normal bir aya bu da geçicek demişti.. O yüzden birinci ay çok telaş ermedim ama bir ayı geçince baktımki hala aynı panik olmaya o zaman başladım yaklaşık 20 gündür bu izler lekeler nasıl geçer diye arayış içindeyim...
Sizde birşey olursa paylaşırsanız çok sevinirim.. Sizede çok geçmiş olsun
İstanbul da newdayestetik teTesekkur ederim sizede gecmis olsun nerede yapdirmisdiniz
Kayseri erciyes unide. cok pismanim psikolojim bozuldu cok kotu gorunuyorumİstanbul da newdayestetik te
Siz?
Bende çok pişmanım aynen moralim çok bozukKayseri erciyes unide. cok pismanim psikolojim bozuldu cok kotu gorunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?