PLEXR

Çok geçmiş olsun sizin kapaklar baya kötü olmuş. sanki lazeri çok uygulamış ve cildi yakmış gibi

12 once plexir yaptirdim goz altlarima. Kabuklar 5 gun sonra döküldü ama yerleri nokta nokta kaldi cok moralim bozuk. Umarım gecer

Bende izler nokta nokta. Kirmizilik yok. Ayni doktor arkadasimada yapti onda olmadi birsey . Bugun doktoruma gittim gecer dedi. Iyilesenmesi bir ayi bulur dedi
Ins gecer.bana dr kremler,bitkisel yaglar sür dedi. Sonuc psikoloji bozukluğu sirf yorumlara aldanip gittim.bin pismanim

Merhaba benim durumumda tıpatıp aynı sizin gibi..göz altlarımda leke kaldı dayak yemiş gibi duruyor..işlem yaptıralı 3 ay oldu ama gelişme yok..sizin şuan durum nasıl geçti mi? Dermatolog fito madacassel diye krem verdi ama gelişme olmadı..bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluktan kalma yara vardı alnımda ve büyüktü. Yaptırdım ve ilk seansta küçüldü memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…