PLEXR

LÜTFEN cevap verin aynı durumdayım göz çevremde lekeler oluştu iki ay oldu ve geçmiyor.. Sizin ki geçtimi? Nasıl geçirdiniz?

Merhaba kizlar bende bundan tam 3 hafta önce plexr lazer oldum göz kenarlarim icin...lekeler baya belirgin hic bi solma yok. ;((( insallah gecer

Merhaba kizlar bende bundan tam 3 hafta önce plexr lazer oldum göz kenarlarim icin...lekeler baya belirgin hic bi solma yok. ;((( insallah gecer

iceriginde hidrokinon olan renk acici bir krem vardi. Gece suruluyordu diye hatirlirliyorum. Zamanla rengi acip normale çeviriyor. Cildiyeye gösterin ama coronada hastaneye gitmek de sıkıntılı. Eczaciniza danışın.

Ben Herbaderm isminde bitkisel bir kozmetik kremini yanagima uygulamistim, sivilce lekesi icin.7-8 kere kullaninca iyi gelmisti, bi zararini gormedim. Ama goz cevresi icin kullanilabilir mi onu doktora sormak gerekir.

Merhaba kızlar ben Ankaradayım botoksa gittiğim doktora goz kapağını ne yapabiliriz diye sorduğumda plexr yaparız dedi boynumda kırmızı benlerim var onları da alırız ayrı ayrı programlarız dedi o gunden beri plexri araştırıyorum yaptıranlardan fikir alabilirsek icimiz rahat etsin ya da bilmediklermizi öğreniriz bu arada leke olan arkadasa da gecmis olsun

Ben goz kapagindan ameliyat oldum. Fakat bir goz kapagimda gozun katlanma cizgisinin biraz ustunden kesildigi icin o goz kapagim daha buyukmus gibi duruyor. Hafifce fazla deri var. Rahatsiz oluyorum. Bu deriyi plexr yaptirsam tamamen kurtulur muyum? Bazi insanlar plexr yaptirdim ama 1 ay sonra eskisi gibi oldu gibi yorumlar yazmis. Onlarin cok derisi ve yagi oldugu icin mi boyle yorum yazmis olabilirler? Yaptiranlardan bilgi alabilirsem sevinirim.

merhaba kendim de konu açtım ama burada konuyla ilgisi olanlara var o yüzden yazıyorum. ben de göz kapaklarıma yaptırdım. 5. günüm. daha önce yaptıranlar kabuklanma süreciniz böyle miydi? çok korkunç görünüyorum. yara bere içindeyim. doktorum elleme su dedirme düzelecek diyor. ama artık eski halimi arayacağımı hissediyorum. çok pişmanım.

Eklentiler

• 20200617_084614.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 226
Arkadaşlar çok özür dilerim,ben buraya 2,5 yıl önce yazmıştım,uzun zamandır giremiyorum o yüzden sorularınızı cevaplayamadım,o zaman plexir yaptırdığımı ve lekelerimin daha kötü olduğunu yazmıştım,evet hala o lekelerle uğraşıyorum ,aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denedim ve hiç birşey fayda etmedi,iki yıldır yaptıklarımı plexir yaptırmadan önce yapsaydım belki şu an çok daha iyi olurdu,plexir lekelerimi geçirmek yerine adeta daha kötü bir şekilde yüzüme yapıştırdı,yaptırdığım için aşırı derecede pişmanım ve hala ne yaptıysam geçmedi,umarım sizlerde öyle olmaz.

Bende aynı şekildeyim görenler ne oldu diye soruyor,doktor geçer diyor.plexer hicbir halta yaramıyor

Kızlar bu işlemi yapan çok iyi bir doktordan duydum. Bu işlemi kesinlikle gençlere yapmıyorum ve tavsiye etmiyorum dedi. Yaptıracak olan varsa aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…