- Konu Sahibi lutfiye201988
-
Merhaba. Ben büyük umutlarla bundan tam 1,5 ay önce bahsettiğiniz uygulamayı yaptırdım. Kırışıklıklarım epey gitti, göz kapağım da fena değil ama şuan yüzüm berbat durumda. Göz çevrem leke içinde kaldı. Şimdi çok pişmanım. Kapatıcısız dışarıya çıkamıyorum. koyu tenli kişilerde ki ben koyu kumralım, leke riski nedeniyle yapmayan doktorlar varmış. Malesef ki benim doktorum bu konuda uyarmadı. Yoksa asla yaptırmazdım. Şimdi bir de lekelerle uğraşmak zorunda kaldım ki bilirsiniz leke tedavisi çok daha zor malesef. Bu nedenle lütfen iyi düşünün. Benim gibi atlamayın...
Bende aynı şekildeyim görenler ne oldu diye soruyor,doktor geçer diyor.plexer hicbir halta yaramıyorArkadaşlar çok özür dilerim,ben buraya 2,5 yıl önce yazmıştım,uzun zamandır giremiyorum o yüzden sorularınızı cevaplayamadım,o zaman plexir yaptırdığımı ve lekelerimin daha kötü olduğunu yazmıştım,evet hala o lekelerle uğraşıyorum ,aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denedim ve hiç birşey fayda etmedi,iki yıldır yaptıklarımı plexir yaptırmadan önce yapsaydım belki şu an çok daha iyi olurdu,plexir lekelerimi geçirmek yerine adeta daha kötü bir şekilde yüzüme yapıştırdı,yaptırdığım için aşırı derecede pişmanım ve hala ne yaptıysam geçmedi,umarım sizlerde öyle olmaz.
Bana da doktor geçer demişti ama olmadıBende aynı şekildeyim görenler ne oldu diye soruyor,doktor geçer diyor.plexer hicbir halta yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?