Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriPlus Dermo Soft Kullanan Varmı
Ben plus dermo softun propolisli kremini kullandım geçen ay sivilcelerim için güzl biri ürün sivilceleri hemen kuruttu ve düzenli olarakta kullanıyorum günlük nemlendirici olarak sivilce çıkmıyor artık yüzümde nemlendirici özelliğide gayet güzel sanırım havyar kremide güzeldir plus dermo softun tüm ürünleri güzel diye duymuştum ama yinede sen bilirisin arkadaşım.
Arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum ve tek kelimeyle muhteşem ötesi bir ürün diyorum.Çünkü şimdiye kadar okadar ürün kullandım ve ilk defa bir kremin bu kadar kısa sürede etkisini görmeye başladım.Hem çok güzel nemlendiriyor,hem de lekeleri temizliyor şunu söyleyim inanmayacaksınız belki ama alın çizgilerinde azalmalar oluyor.On üzerinden 10 verdim ben bu ürüne
Buradaki yorumlardan yola çıkarak Plus dermosoft un kaş kirpik yağı ve propolis kremini sipariş ettim dermosoftmarket sitesinden. sonrasını merak ediyorsanız sonuc = "iyi ki de etmişim" dedirten cinsten.