Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

çok güzell bayıldım canım ne kadar keyifli görünüyorsunuz

allah tamamına erdirsin cekimlerde sizde harikasınız :nazar::nazar::nazar:

Mükemmel fotolar çok başarılı çok farklı bayıldım :69::69::69:
Mutluluklar :71:

Çok teşekkür ederim canımm :69::nazar:

çok güzell bayıldım canım ne kadar keyifli görünüyorsunuz

allah tamamına erdirsin cekimlerde sizde harikasınız :nazar::nazar::nazar:

Çok eğlendik çekimlerde gerçekten çok güzeldi :21:
Çok sağol canım amin inşallah :69::71::nazar:

Tek kelimeyle süper.Bayıldım çok yakısmıssınız elbisen saçların takıların hepsi çok uyumlu.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

evet şemsiyeli olanı çok beğendim bende hepsi çok güzel çok beğendim :21: Allah tamamını erdirsin :71:

Tek kelimeyle süper.Bayıldım çok yakısmıssınız elbisen saçların takıların hepsi çok uyumlu.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Çokkk sağoll canımm :71:
Aminnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:

şu şemsiyeli olana bayıldım süpermiş.uçmasın sıkı tut:61::61:

Tuttum tuttum :23::60::52:

evet şemsiyeli olanı çok beğendim bende hepsi çok güzel çok beğendim :21: Allah tamamını erdirsin :71:

Çok sağol canım o fotoyu çekerken çok eğlendik :1::1::1:

canım çok tatlı çıkmışsın fotolarda bi harika bayıldım doğrusu bu arada benim düğün tarihimde 14.7.2007:34:

canım çok tatlı çıkmışsın fotolarda bi harika bayıldım doğrusu bu arada benim düğün tarihimde 14.7.2007:34:

Çok teşekkür ederim canımm :17:
İnşallah benım düğün tarihimde olur :21:

Bayıldım. Özellikle şemsiyeliye. Süper fotolar.
Allah tamamına erdirsin

Aminnn inşallahhhh :69::71::nazar:

resimler harika ,hele mavi nişan kıyafetine bayıldım :nazar:

Çok teşekkürlerrr çok beğenerek aldım kıyafetimi doyasıya da giydim :21::12:

Pınarımm her zamanki gibii yinee herşeyy harikaa vee yinee herşeyy çok özenlliiii, Mükemmel gözüküyorsunuzz canım allah mutluluğunuzu daim etsin inş..:16:

Bu arada fotoğrafçınıda tebrik etmeden geçemiycemm, gerçek bir profosyonel bellii çok içi açılar ve kareler yakalamışşş kutluyorum. Bu tpiktee o kadar dış çekim gördümm hepsi dümdüzz çekimm birbirine benzer pozlarr ama seninkiler gerçekten farlı. İşinin hakkını vermişşşş:74:

Allah tamamına erdirsin,o kadar güzel görünüyorsun ki.Fotolarda çok gerçekçi olmuş,o kareyi resmen yaşamışsınız.Başka çekimlerdeki gibi pozlar havada kalmamış,sizi yansıtmış.Mutluluğun daim olsun inşallah :66:

Back
X