Pohpohlanan hemcinslerimiz..

Pembe orkide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
58
24
Kızlar sizinde etrafinizda en güzel benim,en iyi koca bende, en iyi kayinvalide bende, en iyi benim üstelik istedigim herkese istediğim herseyi söylerim cunku açık sozluyum (aslinda patavatsiz ama bilmio salaklar) diye takilan, burnu beş karış havada bayanlar var mı? ?

Ben bu tiplere uyuz oluyorum. Karşılarında soka girip bisey diyemiyorum. Laf soktuklarini saniolar ama aptalca seyler cevap vermeye degmez... güzel iyi hos olduklarini dusunuyolar ama degiller :)) Sizler ne yapiosunuz boyle zamanlarda ?

Kizlar kusura bakmayn benim ne kocamdan ne kv.den yana bi derdim yok. Bunu dert edinmis olamazmiyim. :) gerçekten bu durumdan uzun zamandr rahatsiz oluyorum ve paylasmak istedim özellikle son zamanlarda benim derdim de bu. Boyle insanlari kafaya takiyorum. Yakın çevremde olduklari icin de sürekli rahatsz oluyorum. Normalde hayatimdan çıkarırım boyle tipleri ama durum simdi farkli. O yuzden merak ettim sizler ne dusuniosunz ne yapiosunz die. Bi benim etrafimda yoktur herhalde.

Kimseyi bu söylediklerini önemseyecek kadar düşünmüyorsun.
Böylece ne patavatsız, ne gösteriş budalası olduklarını düşünüyorsun.
Olup bitiyor. :KK51:

en iyisi gül geç, haha evet seninki en iyisi de.yani ne bileyim dikkate bile almamak en güzeliböyle insanları. sürekli söyleme gereği duyuyorlarsa orda bir eksiklik hissediyorlardır zaten

Açıkcası herşeyiyle dört dörtlük insan yoktur, emin ol o insanlar daha çok sorun yaşayan insanlardır fakat öyle gözüküyor ve gösteriyorlar inanmayın :)

Ben de konu sahibinin bir derdi olmadığını- özellikle eşinden ve ailesinden- anladım. En dertsiz konu Sahibi

Kızlar sizinde etrafinizda en güzel benim,en iyi koca bende, en iyi kayinvalide bende, en iyi benim üstelik istedigim herkese istediğim herseyi söylerim cunku açık sozluyum (aslinda patavatsiz ama bilmio salaklar) diye takilan, burnu beş karış havada bayanlar var mı? ?

Ben bu tiplere uyuz oluyorum. Karşılarında soka girip bisey diyemiyorum. Laf soktuklarini saniolar ama aptalca seyler cevap vermeye degmez... güzel iyi hos olduklarini dusunuyolar ama degiller :)) Sizler ne yapiosunuz boyle zamanlarda ?

o değilde kocam beni dövüyor,kv şunu yapıyor ,yok bebeğim yemiyor,diyenlere
aauuyyyy benim kocişim hayatta bana kıyamaz,kv dem bir dediğimi iki etmez,ay benim kız/oğlan bi yer bi yer... diyen versiyonları var ki ömre bedel..
o zaman bu sorunları olan kişiler hem ezik hissediyor hemde itiraflarından pişman olup çare aramayı bırakıyor derdini söyleyen derman bulamıyor
hayır Allahtan da mı korkmuyorlar anlamıyorum...
egonuz çürüsün

Ya arkadaşlar :)) guldurdunuz beni ama valla bunu dert edindim ya bi yandan yaziyorum bi yandan gülüyorum. Sinir oluyorm böyle insanciklara. Icimde patliyo hirsim. Merak ettim bi ciddi ciddi cevaplayin allah allahhh :))

aauuyyyy benim kocişim hayatta bana kıyamaz,kv dem bir dediğimi iki etmez,ay benim kız/oğlan bi yer bi yer... diyen versiyonları var ki ömre bedel..
o zaman bu sorunları olan kişiler hem ezik hissediyor hemde itiraflarından pişman olup çare aramayı bırakıyor derdini söyleyen derman bulamıyor
egonuz çürüsün

neden böyle yapıyorsun diyenlere de "neden kıskanıyorsunuz? kadın kadının kurdudur" repliğini yapıştırmaları yok mu :KK53: ego tatmini vol 4435468

• Beğen
Reactions: nio
egonuz çürüsün

Aynen zaten ilk oyle farkettim bir sey anlatacaktim kötü birseyde degildi heee. Konuyu öyle bi cevirdiki sanki dünyanın en buyuk sorunlari bende en iyi seyleride onda agzim acik kaldi. Lafimi tamamlayamadan kendini anlatmaya koyuldu bizim soyle iyi boyle iyi diye . Bende anlattigim seyi iyi biseye baglayacaktm ama öyle o baslayinca sustum tabi şaşırdım kaldim☺☺

• Beğen
Reactions: nio
X