• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polar Eşofman takımı almak istiyorum nerden bulurum???

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Kızlar Merhaba; Dert değilde sizlere bir sorum olucak. 22 Haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse şubat başı gibi doğum yapıcam. Havalar çok soğumadan tabi bende ağırlaşmadan alışverişe çıkayım istiyorum.
Kendime kalın polar eşofman takımı bebeğimede kadife hastane çıkışı ve kadife tulumlar almak istiyorum. Eminönü sirkeci tarafına gitmeyi planlıyorum ekim sonu gibi. Eminönü yada istanbulda başka yerlede önereceğiniz
kaliteli polar eşofman takımı (3 parça alt,üst,sabahlık şeklinde) ve kadife tulumlar bulabileceğim yerler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kimse bana cevap vermicekmi???

polar çok kalın gelebilir.ben de almıştım gerçi yeni doğum yapmamıştım ama bebeğim 5-6 aylık vardı.eğer lohusayken dinleneceksen yani sana bakacak olan varsa alabilirsin.yattığın yerden üşüyebilirsin.ama kimsen yoksa iş başa düşeceksen kullanabileceğini sanmam çünkü çok terletiyor.zaten bebeğini emzirecen inşallah zırt pırt.çok konforlu olmaz.normal kalınlıkta kışlık penye pijama al ve sabahlığını polar al derim.hem polar naylon zaten.sentetik.tenine direk değmesin .pamuklu penye daha rahat olur.bu arada istediğin herşey eminönünde var.biz de bebek alışverişini oradan yaptık.hatta yukarılarda bir han var adı gelmedi aklıma.birsürü bebek eşyası satan mağaza var.eminönünde kime sorsan söyler.uzun oldu galiba ama inşallah faydalı olmuşumdur.hayırlısıyla al bebeğini kucağına.:emir_bebek:

Son düzenleme:
Bence de size polar eşofman fazla gelir, emzirirken epey terliyorsunuz, ilk zamanlar bebek memenize yapışık geziyor nerdeyse...
Bebeğinize kadife tulumlar çok rahat bulursunuz, bir kaç hafta içinde çıkar kadife ve kalın takımlar şu an daha sezon ürünleri gelmedi mağazalara, bahara uygun şeyler var...
İst. dasın sanırım, Çiçek export u öneririm bebeğinin tüm kıyafet ihtiyacını oradan uygun fiyatlara bulursun, kadife tulumlar takımlarda bulursun, ihracat fazlası ürünler olduğu için çok da kalitelidir.
Zeytinburnu ve Beylikdüzü-Beylicium da mağazaları var... Google da aratırsan internet mağazası da var.

polar çok kalın gelebilir.ben de almıştım gerçi yeni doğum yapmamıştım ama bebeğim 5-6 aylık vardı.eğer lohusayken dinleneceksen yani sana bakacak olan varsa alabilirsin.yattığın yerden üşüyebilirsin.ama kimsen yoksa iş başa düşeceksen kullanabileceğini sanmam çünkü çok terletiyor.zaten bebeğini emzirecen inşallah zırt pırt.çok konforlu olmaz.normal kalınlıkta kışlık penye pijama al ve sabahlığını polar al derim.hem polar naylon zaten.sentetik.tenine direk değmesin .pamuklu penye daha rahat olur.bu arada istediğin herşey eminönünde var.biz de bebek alışverişini oradan yaptık.hatta yukarılarda bir han var adı gelmedi aklıma.birsürü bebek eşyası satan mağaza var.eminönünde kime sorsan söyler.uzun oldu galiba ama inşallah faydalı olmuşumdur.hayırlısıyla al bebeğini kucağına.:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim cnm. Çok faydalı bilgiler vermişsin. Ama benim genelde çok üşüyen bir yapım var. O yüzden kalın şeyler almak istiyorum. Bir tane kullandığım var acayip memnunum sıcacık oluyor. O yüzden istiyorum. Heralde düğmeli yada fermuarlı alırım kolay emzirebilmek için. Altınada ince bişet giyerim (uzun kollu atlet gibi) tenime değmemesi için. Malesef bana bakacak kimsem yok tatlım. Kendi kendime ve bebeğime bakmak zorundayım.

Bence de size polar eşofman fazla gelir, emzirirken epey terliyorsunuz, ilk zamanlar bebek memenize yapışık geziyor nerdeyse...
Bebeğinize kadife tulumlar çok rahat bulursunuz, bir kaç hafta içinde çıkar kadife ve kalın takımlar şu an daha sezon ürünleri gelmedi mağazalara, bahara uygun şeyler var...
İst. dasın sanırım, Çiçek export u öneririm bebeğinin tüm kıyafet ihtiyacını oradan uygun fiyatlara bulursun, kadife tulumlar takımlarda bulursun, ihracat fazlası ürünler olduğu için çok da kalitelidir.
Zeytinburnu ve Beylikdüzü-Beylicium da mağazaları var... Google da aratırsan internet mağazası da var.

Çok teşekkür ederim cnm tecrübe başka bişey ya. Polar sabahlık alayım o zaman ben. Üçlü takım alırım eşofman ve üstü normal pamuklu sabahlıkta polar olur fazla gelirse çıkarırım...
Tavsiye ettiğin mağaza içinde teşekkür ederim inceleyeceğim.

Konu içeriği nedeniyle "Alişveriş ve giyim tüyoları" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Back
X