merhaba.bende de pco var. 7 ay klomen benzeri ilaç kullandım. dediğin gibi arada kistler oluştu ilaca bağlı olarak. sonra 3 kere aşılama yaptırdım. çok şükür ki 3.aşılamada tuttu. 24 haftalık hamileyim. umarım en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...
evanur merhaba..
bende son 2 senedir bebek için çabalıorum ama maalesef olmuo bende polikistikover hastasıyım..
bendede kilo kıllanma gibi durumlar yok ama maalesef gebelikte sıkıntı yaşıorum..
daha dün gittim doktora ve aşılama yapalım dedi.
bilmiorum nedir ne değildir.
tek bildiğim aşılamada başarı oranı %15miş..
ama biliorumki bu yolla hamile kalan çok kadın var.
inşallah onların içinde bizde oluruz
kabul ettim canım zaten..
son 5aydır günü gününe gelen adetim bu ay gecikti hamilemym acaba die kan testi bile verdim ama maalesef ...
şimdi farlutalle adet olmayı beklicem..
ve adetin 2 günü gel dedi doktor...
aşılamadan önce 3 ay kadar klomen ve glukofen tedavisi gördüm..
yumurta elde ettik..
büyüdü ve hatta çatladı ama maalesef gebelik olmadı...
nekadar bu aşılamanın ücretleri canım biliomusun?
Öncelikle selamlar,
Bende de pcos var ve 1 buçuk seneden sonra Rabbimin izniyle 2.aşılamayla hamile kaldım.şimdi 5 aylık bir kızım var.
Klomen bana çok fazla etki etmediğinden dolayı puregon iğne kullandık.
İnşallah tez zamanda sizler de bebeklerinize kavuşursunuz.
selam canım hoşgeldin.Öncelikle selamlar,
Bende de pcos var ve 1 buçuk seneden sonra Rabbimin izniyle 2.aşılamayla hamile kaldım.şimdi 5 aylık bir kızım var.
Klomen bana çok fazla etki etmediğinden dolayı puregon iğne kullandık.
İnşallah tez zamanda sizler de bebeklerinize kavuşursunuz.
supersin...rabbim ne eylerse guzel eyler ne yapalim elden keske bir sey gelse..bak nekadar guzel senin haplarla buyumusler benimkiler buyumediler haplarla gobekden ignelerle buyuduler...canm ben turkiyeden degil istersen yurt icinden olanlarla danissan ucreti hic bir bilgim yok malesef...birde dr.da sorabilirsin..
tamam tatlim yardimci olmak isterdim ama olmadi isde insallah sonucunu hemen alirsin...
yaaa kizlar beni sakin yanlis anlamaiyin ama nasil yapiyorsunuz yani hem evin ihtiyaclari hemde bukadar para allah yardimcinniz olsun...tebrik ediyorum vallahi sizlaeri...
özellikle asgari ücretle evinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan o kadar çok tanıdığım insan varki halime şükrediyorum..vallahi 2 aydır tedavidir şudur budur derken bir sürü para harcadık..Allahım nasip etse parayı düşünmeyeceğim yeterki olsun.. eşlerden biri çalışmıyorsa aşılama tüp bebek vs.. özelde çok masraflı oluyor.. Allah yardımcıları olsun.
cok hakslisin evet rabbim yardim etsin onlara insallh...sen de pco sun..
sayılır.. yani bu konulara yeni girdim.. tam bilgi sahibi değilim.. sadece ara ara kistim oluyordu..3-4 ay önce bebek için karar verdik ön muayene olayım dedim..doktor kistin var hamile kalman zor olabilir falan filan deyince başladım çabalamaya. 2 aşılama oldum malesef negatif.. hsg çektirdim meğer katlanma yada tıkanıklık varmış.. aşılamalarım boşuna olmuş.. şimdi sil baştan tekrar başlayacağım..
pko lilerde sanırım her ay kist olmuyor değil mi? bu ay dinlenmek için ilaç falan kullanmadım..bu ay 3 kere doktora gittim kist yoktu..olmasın diye çatlatma iğnesi verdi..
rabbim saglikla kucagina almak nasip eder insallah...hayirli saglikli bebeisin olsun...ben cok seviniyorum boyle guzel haberleri alinca demmekki pcos larda hamis kalabiliyor ama oyle ama boyle benim buzamana kadar gorduklerimde hic hamile kalamayanlar cikmadi yani elinde sonunda oldu bebisleri insallah siradaki benimdir...biraz bahsedermisin asilamaninin asamalarindan mesela ben puregon isminde igne kullandim vs...sana ne igneler yapti ve nerede yaptirdin...
özellikle asgari ücretle evinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan o kadar çok tanıdığım insan varki halime şükrediyorum..vallahi 2 aydır tedavidir şudur budur derken bir sürü para harcadık..Allahım nasip etse parayı düşünmeyeceğim yeterki olsun.. eşlerden biri çalışmıyorsa aşılama tüp bebek vs.. özelde çok masraflı oluyor.. Allah yardımcıları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?