Aşılama polikistik olup asilama yaptiranlar ve hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bayanlsr konu kapanalı bayağı olmuş ama.. benimde ilk aşılamam bugün 12. Günü bi arkadaşın bugün belli olmuş ama ben daha cesaret edemiyorum test yapmaya. şunu sorucam son 3 gündür kuyruk sokumum ve o kemik çok sızlıyo be göğüsler bugün ağrımaya başladı kabızlıkta 3 gündür var bunlar sizce belirtiler mi ?

Selamlar kızlar,
Konudaki en son yazının 1 seneyi aşan bir süre öncesinde gönderilmesine rağmen, yine de yazmak istedim.
Bende de bu topikteki hatunlar gibi pcos var; üstüne insülin direnciyle birlikte. bende ki sıkıntı belki bir çoğunuzda da olan bir durum:insülin direncinden ötürü ilaçsız yumurtam büyümüyor, yine ilaçsız çatlamıyor.. öyle zannediyorum ki sevgili yumurtam sperme de kapılarını açmıyor
daha öncesinde klomen ile denemelerim oldu.. ama malum 0 sonuç
20 haziranda histeroskopi oldum ve bir aksilik çıkmaz ise ağustos sonu aşılama tedavisini yapacak dr.
Çok heyecan yapmamaya çalışsam da ilk kez yapacağım için bira stresliyim doğrusu.. Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı elbet verecektir. Acak insanoğlu işte, sabırsızıs..
İnşaAllah Rabbim isteyen kucakları boş bırakmaz..
dualarım tüm bebiş isteyen anne adaylarına

Bende histereskopi oldum ağustosta bu ayda aşılama tedavisi normal ilişki sende durum nasıl

Bende histereskopi oldum ağustosta bu ayda aşılama tedavisi normal ilişki sende durum nasıl
Merhaba canım.. geçmiş olsun; dertte Allah tan, şifa da :)
Aşılama yaptık.. bugün test sonucum var.. iş çıkışı yaptırcam.. heyecanlı ve stresliyim.. sabah idrarda test yaptım; tabiki negatif çıktı ... ama idrarda sonucun çıkması için adetin 2 hafta geçmiş olması gerekiyormuş diye kendime telkinde bulunuyorum ve stres yapmamaya çalışıyorum. Nasip akşamki sonuçta .. bakalım
Sen de stres yapmamaya çalış canım.. RAbbim in dua kapıları hep açık.. inşaAllah bizim dualarımızda o kapılardan geçer

Amin tatlım hayırlısı Allah tan
Sonucu merakla bekliyorum ben alıştığım geçen sene negatif sonuçtan sonraki ay kendi kendine olmuştu
Ama ben 5 aylık kaybettim Allah a sığınıyorum
Hayırlı vatana millete faydalı evladlarımız olur inşallah

Amin canım.. inşallah..
üzüldüm.. hepimizin sınavı ayrı ayrı: kimimiz yırtınıp duruyoruz olsun dıe: nasip olmuyor... kimimiz hamiş oluyor ama doğurabilmek nasip olmuyor.. kimi hatun hiç istemiyor.. hepimizin derdi ayrı ama odak noktası aynı.. hayırlısı Allah tan hepimiz için..

Merhaba bende yeni katıldım polıkstık sendromum var bugün ıkıncı aşılamamı yaptım umarım bu sefer tutar

Merhaba bende yeni katıldım polıkstık sendromum var bugün ıkıncı aşılamamı yaptım umarım bu sefer tutar
Merhaba bende pco hastasıyım 2 senedir yumurta takibi klomen kullanıyorum son kez klomen kullandım bugun kontrolde yumurtaliklarim olmasi gereken büyüklüğe ulasmamis dedi doktorum asilamaya geçiş yapicaz siz ne kadara yaptirdiniz

Fiyat olarak 512 aşılama bende de 15 gun surdu yumurta büyüme ben gonalf kullandm ovitrelleyle catlattm dun 11oglen aşılamamı oldum yarın progestana baslaycm hayrlısı olur herkez için işlh

Fiyat olarak 512 aşılama bende de 15 gun surdu yumurta büyüme ben gonalf kullandm ovitrelleyle catlattm dun 11oglen aşılamamı oldum yarın progestana baslaycm hayrlısı olur herkez için işlh
Hayırlısı olur insALLAH bakalim persembeye kadar büyürse yumurtalar bende ovitrelle vurucam

Aşılama sürecin nasıl geçti doktorun riskleri var demedi mi bende aynı durumdayım ama doktorum aşılamayı önermedi bı sürü olumsuzluklardan bahsetti baya riskli deyip tüp bebek önerdi sizin bilgilerinize çok ihtiyacım var nolur aydınlatın beni napicagimi bilmiyorum çünkü asilamayla ilgili baya korkuttu bizi doktorum. Sizin süreç nasıl di zorlukları ekstra rahatsızlığının hastalığınız oldu mu gebeliginiz nasıl lütfen yanıt verin .

Aşılama sürecin nasıl geçti doktorun riskleri var demedi mi bende aynı durumdayım ama doktorum aşılamayı önermedi bı sürü olumsuzluklardan bahsetti baya riskli deyip tüp bebek önerdi sizin bilgilerinize çok ihtiyacım var nolur aydınlatın beni napicagimi bilmiyorum çünkü asilamayla ilgili baya korkuttu bizi doktorum. Sizin süreç nasıl di zorlukları ekstra rahatsızlığının hastalığınız oldu mu gebeliginiz nasıl lütfen yanıt verin .

ay çok sevindim ümit verdin resmen bana bende bu ay aşılama yapacağım korkuyordum tutmazsa diye ilkte Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli

Merhabalar bende Kasım ayından beri klomen ve vitamin felan kullandım olmadı Eylül'de yani bu ay gonal f 450 iğne kullandım iki hafta boyunca pazartesi sağda bir yumurtam oluşmuş 21mm catlattik bugünde yani Çarşamba da saat 12 de asilamam oldu sperm derecemi 24 milyondu sanırım acaba tutar mı ağrım var adet ağrısı gibi ne olur destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…