geçmiş olsun.benim merak ettigim adetlerin düzenliymiş neden yumurtan yok dedi bence başka bi doktorada git yumurta takibi yaptır olurmu öyle şey tuhaf.ee tedavisi neymiş?sorsaydın canım.bendeki pco belirtileri adet düzensizligi bide yumurtalarımın çatlamaması kist olması öyle böyle degil 8-9 cm kistim olurdu benim.seninki çok ilginçmerhaba herkese.. bugün günlerden ne kötü bir gün..
bende bugün bu değerlerle pko lu oldugumu öğrendim.
değerlerimi yazıyorum anlayanlarda varsa söylesinler sevinirim..
Biyokimya
total kollesterol : 218 normali 200
sgpt(alt)(37c) : 31 normali 31 sınırda
Koagulasyon
ptz % : 133 normali 120
d-dimer : 0.73 normali 0.50
Hormon
total testesteron : 69.73 normali 73 sınırda
Kültür
lökosit : çok sayıda yazıyor
Transvajinal ultrason sonucum
uterus antevert konumda olup normal boyuttadır.
endometrium kalınlığı 4mmdir.
myometrium homojen ekodadır.
her iki over normaldir.
bunlar a bakarak pko sun yumurtaların yok dedi..
anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim...
bide ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten.... pko luymuşum
geçmiş olsun.benim merak ettigim adetlerin düzenliymiş neden yumurtan yok dedi bence başka bi doktorada git yumurta takibi yaptır olurmu öyle şey tuhaf.ee tedavisi neymiş?sorsaydın canım.bendeki pco belirtileri adet düzensizligi bide yumurtalarımın çatlamaması kist olması öyle böyle degil 8-9 cm kistim olurdu benim.seninki çok ilginç
geçmiş olsun.benim merak ettigim adetlerin düzenliymiş neden yumurtan yok dedi bence başka bi doktorada git yumurta takibi yaptır olurmu öyle şey tuhaf.ee tedavisi neymiş?sorsaydın canım.bendeki pco belirtileri adet düzensizligi bide yumurtalarımın çatlamaması kist olması öyle böyle degil 8-9 cm kistim olurdu benim.seninki çok ilginç
benimde hormonlar iyi güzel ama yumurtam çatlamadıgı ve bazende geç çatladıgı için adet düzensizligi oluyodu bende.canım senin yumurtaların normalde tedavi olmazken büyümüyolarmıydı?adetlerin düzenlimiydi?ay hergün yeni bişey ögreniyo insan bu kk den şimdide kafaya laporaskopiyi koydum acaba rahimde bi anormallikmi var diye hsg de herşey temiz çıktı ama bazen flimde rahim de olan yapışıklık miyom vs. görülmüyomuş.ayın 23. randevu aldım gidiyim bi konuşuyum dr la tahlillerimi yeniletiyim.senden ne haber nasıl gidiyo?canim iannki ben cok karsilastim pco olupda adetleri son derecede duzenli olanlar hatda normal yollarla bile hemen hamis olanalar...herkesde olmaz o cmlik kistler bnm yok memsele hepsi ufacik ifacik hic buyumeler yok hatda dusunsene pco olmama ragmen erkeklik hormonlarim dusuk bu nedemk killsiz olmam pco olupda kilsiz olmk herkesde ayni belirtileri gostermez bunu skin unutma ama su dogru nerdeyse yuzde doksaninda da det duzensizligidir ilk basda ama duzenli olanlarda vardir ben boyle durama cok sahit oldum...
okadar para verdim bu kadına başka doktorada gidip para verebilecek durumum ok..tedavi açıklamadı cuma 1.30da gene gel 3 ay içinde ben seni yumurtlatırım dedi bukadar...
evanur sana bişey soracam canım.yumurtası olmayan yada oluşmayan bi bayan adet olunca ne atıyo dışarı rahim duvarınımı?bildigim kadarıyla adette döllenmeyen yumurta bide rahim duvarı temizleniyo atılıyo.yumurta yoksa atılmıyosa adetin miktarından anlaşılmazmı yumurta olup olmadıgı?merak ettim valla.
ne diyim canım tedavin hayırlı olsun.başlasın bakalım yumurtlatsın baktın olmadımı o zaman bırakırsın.para herşey degil canım ben 4,5 yılda kaç milyar döktüm bilmiyorum her ay 125 veriyodum bu sadece dr ücreti ilaçlar degil,olmadı bıraktım dr umu.kaç yıllık evlisin?geçmiş olsun
kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMM darisi isteyenelrin basina insallah...direnin sakin pes etmeyin
tebrik ederim canım.inşallah bizde arkandan geliriz.26 sı test günün diye biliyodum ben kandamı yaptırdın idrardamı?degerin kaç çıktı?ay nasıl mutlu oldum tebrikler
cok sagol canim benim insallh darisi basina olur...canim aslinda ben yapmayacaktim gunumu bekleyecektim sonra kayinvalidem geldi elinde test ile birde aldigi test dijital pozitif cikti ve kac haftalik arasi gostren test bana dedi pozitif 1ile2haftalik arasi hamilesiniz sonra gittim eczaci arkadasim var ona goturdum sonra dedki bana hamilesin bugun kacinci gunun falan dedi bnde dedim 12.gunum...ben ilk asilama oldugumdada eczaci arkadasdan aldim anllattim ona asilama yaptirdim bugun 9.gunumdeyim falan dedim bana dediki egerki asilama gununden tutya ondan sonra iliski olmadiysa 7.gunden sonra asilamainin mutlaka cikar demisti ama cikmayipda eminsen mutlaka kan testi veya dr.girt dedi bana sonra ben yaptim 9.gunu negatif di ilkinde bende biliyordum degildim hamile...
ikinciinsde 12.gununden yaptigimi soyledim ben ilk igneden korkutum etkilerimi acaba diye guldu bana asla olamaz bu zamana kadar dedi en kisa zaman dr.gidiyorsun dei bnde zaten eve gelirken dr.aradim kismetse pzartesiye randevu aldim....
aslinda ben kayinvalidem gelmeden o gecesi sagtarafimda bebisler varmis ve seviyordum ceviz buyuklugundeydiler resmen hissettim onu..hem olabilirde cogum gebelik cunki 3tane gelismis vardi bende..sonra kayinvalidem testi almadan o gecesi gum dikmis ruya kitabina bakmis oglunuzdan alinacak cok mutlu bir haber zaten oda o ruyaya daynrak test almis..sonra benim annem beni gelinlikler icinde gormus...anlayacagin cok isteyenelr gordu...
bak canim sakin olaki belirtilere takma cunki her insanda farkli iolur biliyorsun bnde ilk basdan beri hep gohuslerimin yanlari idi ve cok sismistiler sonra bununla beraber etkinsini kaybetmeyen ates vardi gunduzde aksamda ama aksam daha cok artardi sonra geri kalanlar arar kuyruk sokumuim agriyordum arada adet agrisi birde arada bas agrim oldum ama asilama boyuncailk 5gun boyunca surdu bas agrim...okadar simdide pek degisen birsey yok sadece her sabah migdem kalkiyor okadar gohuslerim gittikcede gerildi yanlara dgoru...
insallah en kisa zamanda sen de kalirsin hamis
amin canım dualarında eksik etme beni bizi isteyen herkesi.pazartesi haber etmeyi unutma sakın meraktan çatlatma beni inşallah ultrasonda görürüsün melegini.eşin hiç spermiogram tahlili yaptırdımı bi sorun varmıydı eşinde?
amin canım güzel dileklerin için.çoook tebrikler allah tamamına erdirsin saglıklı sıhhatli evlat versin.tekmiymiş canım ikiz degilmiymiş?bugun dr.gittim 16 gunluk hamileyim hic bir sorun yok vitamein verdi simdilik bir tane verdi pirinc tanesi kadardi kismetse nisanin 8inde tekrar randevu...dilerim allahim bu duyguyu tum isteynlere tadiri
amin canım güzel dileklerin için.çoook tebrikler allah tamamına erdirsin saglıklı sıhhatli evlat versin.tekmiymiş canım ikiz degilmiymiş?
evanur tebrik ederim canım yaaa....
gerçekten çok sevindim rabbim size bağışlar inşallah...
bende aşılama oldum.
8 nisanda sonuç belli olucak...
evanur sana bişi sorcam canım..
aşılama oldugun günden itibaren hamile oldugunu öğrendiğin gün sürecine kadar vücudunda ne gibi belirtiler gözlemledin merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?