Aşılama polikistik olup asilama yaptiranlar ve hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun.benim merak ettigim adetlerin düzenliymiş neden yumurtan yok dedi bence başka bi doktorada git yumurta takibi yaptır olurmu öyle şey tuhaf.ee tedavisi neymiş?sorsaydın canım.bendeki pco belirtileri adet düzensizligi bide yumurtalarımın çatlamaması kist olması öyle böyle degil 8-9 cm kistim olurdu benim.seninki çok ilginç

canim iannki ben cok karsilastim pco olupda adetleri son derecede duzenli olanlar hatda normal yollarla bile hemen hamis olanalar...herkesde olmaz o cmlik kistler bnm yok memsele hepsi ufacik ifacik hic buyumeler yok hatda dusunsene pco olmama ragmen erkeklik hormonlarim dusuk bu nedemk killsiz olmam pco olupda kilsiz olmk herkesde ayni belirtileri gostermez bunu skin unutma ama su dogru nerdeyse yuzde doksaninda da det duzensizligidir ilk basda ama duzenli olanlarda vardir ben boyle durama cok sahit oldum...

okadar para verdim bu kadına başka doktorada gidip para verebilecek durumum ok..tedavi açıklamadı cuma 1.30da gene gel 3 ay içinde ben seni yumurtlatırım dedi bukadar...

benimde hormonlar iyi güzel ama yumurtam çatlamadıgı ve bazende geç çatladıgı için adet düzensizligi oluyodu bende.canım senin yumurtaların normalde tedavi olmazken büyümüyolarmıydı?adetlerin düzenlimiydi?ay hergün yeni bişey ögreniyo insan bu kk den şimdide kafaya laporaskopiyi koydum acaba rahimde bi anormallikmi var diye hsg de herşey temiz çıktı ama bazen flimde rahim de olan yapışıklık miyom vs. görülmüyomuş.ayın 23. randevu aldım gidiyim bi konuşuyum dr la tahlillerimi yeniletiyim.senden ne haber nasıl gidiyo?

okadar para verdim bu kadına başka doktorada gidip para verebilecek durumum ok..tedavi açıklamadı cuma 1.30da gene gel 3 ay içinde ben seni yumurtlatırım dedi bukadar...

ne diyim canım tedavin hayırlı olsun.başlasın bakalım yumurtlatsın baktın olmadımı o zaman bırakırsın.para herşey degil canım ben 4,5 yılda kaç milyar döktüm bilmiyorum her ay 125 veriyodum bu sadece dr ücreti ilaçlar degil,olmadı bıraktım dr umu.kaç yıllık evlisin?geçmiş olsun

evanur sana bişey soracam canım.yumurtası olmayan yada oluşmayan bi bayan adet olunca ne atıyo dışarı rahim duvarınımı?bildigim kadarıyla adette döllenmeyen yumurta bide rahim duvarı temizleniyo atılıyo.yumurta yoksa atılmıyosa adetin miktarından anlaşılmazmı yumurta olup olmadıgı?merak ettim valla.

canim benim adetlerim duzensiz ilac kullanmadigim zamanalr uc dirt ayda bir olurum yani aslinda cani nezaman olmak istiyorsa oluyorum genelde ama ilac kullanayim duzenli olurum..ama ben cok gordum adetleri duznli olupda pco olanalar varlar yani eskiden takildigim topikde duymustum...bnde buyumuyorlar yumoslar hep ilaclarla buyuduler hatda ben sunu soyleyiyim tamam ben dr.degilim ama pcolu alanlara bnce klomen verilememeli cunku zaten normaldede kist yapici ozelligine sahip klomen birde pcolular kullaninca kist yapiyor uzun sureli kullanimda ve ben bir gram bile yararini gormedem klomenin ama faydasini gorenlerde cok var...canim bnce sen pcosun diye laporoskopiklik mi zannediyorsun kendini zaten oyle bir sey olsaydi dr.illaki suphelenirdi bnde bir ara acaba rahimim tersmi olaylarina takilmistim tuplerim kesin kapali diyordum ama hsgde senin gibi temiz cikti...canim inanki bu konu hakinda hic bir bilgim yok bnce sen sanirim rahiminde kalin duvar oldugunu zannediyorsun ama degil bana sorarsan cunku bnde bu aralar boyle dusuncelere yol aldim birde bir arkadas var ilk asilamasini yaptirdi olmadi sonra bana hep diyordu kesin benim tupler tiklai falan diyordu surekli bana ama daha ikinciye baslamadn iki ay icinde hamile kaldi ve su anda alti aylik bebegi bnce sen kendini yorma boyle konularla...birde genelde pcolarda biliyorsun adet duzensizlikleri yumurtlama bozukluklari oluyor ben duymadim laporoskopilik pco ama icin hala rahatlamadiysa ozaman test yaptir kendine

2 senelik evliyim..hiç korunmadık hiç olmadı merak ettim burdada görünce öle gittim hast pko dedi işte ama ben inanmıyorum ya lh fsh değerlerime bakmadı yazmıyor raporlarda yarın gidicem hast ne diyecek bakalım hayırlısı..

kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMM darisi isteyenelrin basina insallah...direnin sakin pes etmeyin

kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMM darisi isteyenelrin basina insallah...direnin sakin pes etmeyin

tebrik ederim canım.inşallah bizde arkandan geliriz.26 sı test günün diye biliyodum ben kandamı yaptırdın idrardamı?degerin kaç çıktı?ay nasıl mutlu oldum tebrikler

tebrik ederim canım.inşallah bizde arkandan geliriz.26 sı test günün diye biliyodum ben kandamı yaptırdın idrardamı?degerin kaç çıktı?ay nasıl mutlu oldum tebrikler

cok sagol canim benim insallh darisi basina olur...canim aslinda ben yapmayacaktim gunumu bekleyecektim sonra kayinvalidem geldi elinde test ile birde aldigi test dijital pozitif cikti ve kac haftalik arasi gostren test bana dedi pozitif 1ile2haftalik arasi hamilesiniz sonra gittim eczaci arkadasim var ona goturdum sonra dedki bana hamilesin bugun kacinci gunun falan dedi bnde dedim 12.gunum...ben ilk asilama oldugumdada eczaci arkadasdan aldim anllattim ona asilama yaptirdim bugun 9.gunumdeyim falan dedim bana dediki egerki asilama gununden tutya ondan sonra iliski olmadiysa 7.gunden sonra asilamainin mutlaka cikar demisti ama cikmayipda eminsen mutlaka kan testi veya dr.girt dedi bana sonra ben yaptim 9.gunu negatif di ilkinde bende biliyordum degildim hamile...

ikinciinsde 12.gununden yaptigimi soyledim ben ilk igneden korkutum etkilerimi acaba diye guldu bana asla olamaz bu zamana kadar dedi en kisa zaman dr.gidiyorsun dei bnde zaten eve gelirken dr.aradim kismetse pzartesiye randevu aldim....

aslinda ben kayinvalidem gelmeden o gecesi sagtarafimda bebisler varmis ve seviyordum ceviz buyuklugundeydiler resmen hissettim onu..hem olabilirde cogum gebelik cunki 3tane gelismis vardi bende..sonra kayinvalidem testi almadan o gecesi gum dikmis ruya kitabina bakmis oglunuzdan alinacak cok mutlu bir haber zaten oda o ruyaya daynrak test almis..sonra benim annem beni gelinlikler icinde gormus...anlayacagin cok isteyenelr gordu...

bak canim sakin olaki belirtilere takma cunki her insanda farkli iolur biliyorsun bnde ilk basdan beri hep gohuslerimin yanlari idi ve cok sismistiler sonra bununla beraber etkinsini kaybetmeyen ates vardi gunduzde aksamda ama aksam daha cok artardi sonra geri kalanlar arar kuyruk sokumuim agriyordum arada adet agrisi birde arada bas agrim oldum ama asilama boyuncailk 5gun boyunca surdu bas agrim...okadar simdide pek degisen birsey yok sadece her sabah migdem kalkiyor okadar gohuslerim gittikcede gerildi yanlara dgoru...

insallah en kisa zamanda sen de kalirsin hamis

amin canım dualarında eksik etme beni bizi isteyen herkesi.pazartesi haber etmeyi unutma sakın meraktan çatlatma beni inşallah ultrasonda görürüsün melegini.eşin hiç spermiogram tahlili yaptırdımı bi sorun varmıydı eşinde?

mutlaka canim ben sadece kotu gunumde degil iyi gundede olmak isterim herkesin yaninda merak mutlaka veririm...yok canimm esimin sperm sayiliri cok iyi 757milyon456 hareketlilik normallikleri nde hic bir sorun yoktu...

bugun dr.gittim 16 gunluk hamileyim hic bir sorun yok vitamein verdi simdilik bir tane verdi pirinc tanesi kadardi kismetse nisanin 8inde tekrar randevu...dilerim allahim bu duyguyu tum isteynlere tadiri

bugun dr.gittim 16 gunluk hamileyim hic bir sorun yok vitamein verdi simdilik bir tane verdi pirinc tanesi kadardi kismetse nisanin 8inde tekrar randevu...dilerim allahim bu duyguyu tum isteynlere tadiri
amin canım güzel dileklerin için.çoook tebrikler allah tamamına erdirsin saglıklı sıhhatli evlat versin.tekmiymiş canım ikiz degilmiymiş?

amin canım güzel dileklerin için.çoook tebrikler allah tamamına erdirsin saglıklı sıhhatli evlat versin.tekmiymiş canım ikiz degilmiymiş?

simdilik birr tane gordum dedi ama uc tane gelismis yumurtam vardi belki onlari gorememis olabilirim dedi nisanin 8inde gel dedi ozaman kesin net cevabi ozamana veririm dedi ama simdilik bir tane dedi..

evanur tebrik ederim canım yaaa....
gerçekten çok sevindim rabbim size bağışlar inşallah...
bende aşılama oldum.
8 nisanda sonuç belli olucak...

evanur tebrik ederim canım yaaa....
gerçekten çok sevindim rabbim size bağışlar inşallah...
bende aşılama oldum.
8 nisanda sonuç belli olucak...

cok tesekkur ederim tatlim darisi basina insallah....allah razi olsun dualarin icin...

insallah tatlim allah gonlune gore versin az kaldi sayilir sabret dua et bol bol allahim mutlaka dualarimizi kabul ediyor er ya da gec...insallah bebisin seninledir..

evanur sana bişi sorcam canım..
aşılama oldugun günden itibaren hamile oldugunu öğrendiğin gün sürecine kadar vücudunda ne gibi belirtiler gözlemledin merak ediyorum..

evanur sana bişi sorcam canım..
aşılama oldugun günden itibaren hamile oldugunu öğrendiğin gün sürecine kadar vücudunda ne gibi belirtiler gözlemledin merak ediyorum..

canim aslinda kayde deger belirtilerim yoktu ne kasik agrim ne kabizlik nede gohuslerde kahve rengi renk olusmasi..hatda su anda iki bucuk haftaya yaklastim simdi ara ara basladi kabizlik..

bnde ilk gunden itibaren hep gohuslerimin yanlariydi sonra 11.gunumde gohuslerimde halkalar koyulasmadi ama halakalarin disina sicradilar ilk basda cil gibiydiler sonradan normal halkalarla birlesti ve buyuduler buyumeide o halkalarin dr.gttikden sonra oldu ama birde hep ats vardi bnde eller ayaklar buz gibi diger butun vucudum yaniyordu gaz sorunum vardi birde aslinda bnde bnlar 9.gunumde basladilar ben hep erken erken diyordum 12.gunumde kayinvalidemin israri uzerine yaptigim testde pozitif cikti..her insan da daa bir olmuyor biliyorsun belirtiler..darisi tum olamayanlarin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…