- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.069
- 133
- 30
- Konu Sahibi Hayalperestttttttt
-
Bende hem pco hem rezerv düşüklüğü hemde lösemi var. Mayıs'ta denedik malesef yumurtalar dollenmedi. Bugün doktordan geldim. Gebeyim kese göründü. Benim diyeceğim tek şey yaşam devam ettikçe şansımız hep var.Kızlarr lütfen pco olup tüp bebek yaptıranlar nasıl oluyor ilk denemede tutanlar şuan bekleyenler var mu bende şuan kist olduğu için doğum kntrl hapı kullanıyorum beklemedeğim
Benimkide aynısı yumurta çatlamamışMerhaba canım bende polikistik overliyim 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum büyük ihtimal yine negatif olacak bende tüp bebeğe niyetlendim senin ne kistin var benim de son kontrolde 18 mm minik bir kistim gözüktü bir yumurta çatlamayıp kistleşmiş sanırım
Ayy ne güzel ya kaç yumurtanız toplandı pcolarda baya yumurta toplanıyormuşHem pco hem azospermle tüp bebek yaptırdık ilk denememiz tuttu çok şükür umudunuzu kaybetmeyin
Rabbim şifa versin gerçekten en önemli sağlık aslındaBende hem pco hem rezerv düşüklüğü hemde lösemi var. Mayıs'ta denedik malesef yumurtalar dollenmedi. Bugün doktordan geldim. Gebeyim kese göründü. Benim diyeceğim tek şey yaşam devam ettikçe şansımız hep var.
Kist kaybolmadı diyelim ki yapılmıyor mu tüp bebekBenimkide aynısı yumurta çatlamamış
Kaç yumurtanız toplandı peki kaçtanesi döllendiBende de pco var ama tek sorun bu değildi tüp bebek yaptırmamızda. Şu an test günümü bekliyorum.
O bence doktordan doktora değişir ama benim doktorum bu şekilde sağlıklı olmaz dedi o yüzden doğum kntrl hapı verdi adetle atıcam inşallahKist kaybolmadı diyelim ki yapılmıyor mu tüp bebekkisti var diye tüp bebek yaptıranlar var ama
Amin insallah elbette ki sağlıkRabbim şifa versin gerçekten en önemli sağlık aslında
43 tane toplandı ertesi gün 36 tane döllendi 5. Gün 11 tane dondurulduAyy ne güzel ya kaç yumurtanız toplandı pcolarda baya yumurta toplanıyormuş
Ay maşallah nerde tedavi gördünüz43 tane toplandı ertesi gün 36 tane döllendi 5. Gün 11 tane donduruldu
37 yumurta toplandı.Kaç yumurtanız toplandı peki kaçtanesi döllendi
Ay ne güzel transfer oldunuz mu37 yumurta toplandı.
4 tane 3.gün
4 tane 5.gün embriyolarımız oluştu
Evet canım bugün 4.günüm inşallah güzel haberler alırız tüm bekleyenler olarakAy ne güzel transfer oldunuz mu
İnşallahEvet canım bugün 4.günüm inşallah güzel haberler alırız tüm bekleyenler olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?