- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Benim lh hormonumda sıkıntı var yumurtluyorum ama çatlamıyor doktorlar daha çok Yen'i bir sene bi dene olmazsa tedaviye başlarız dediler cyclo progniova hapını kullanıyorum hap ile düzenli adet oluyorum hayırlısı inşallah ne kadar oldu bebişin Allah bağışlasınBende varım ağır bi polikistik over değildim ama doktorlar tedavisiz olmaz dediler aşılama yaptrdim olmadi yumurtlama takibi yaptık olmadi tam tüp bebek yaptiracagımız ay hamile olduğumu öğrendim stres sıkıntı hareketsizlik fazla kilo hastalığın en büyük sebebi
Ah canım bu illet hastalık psikolojimizi mahvetti bende ilaç kullanmazsam 2 ayda bir adet oluyorum ama doktorlar 1 sene bi dene kendiliğinden olsun dediler gelde bekle her ay her ay bu hastalıkta olup hamile kalanlar varmış hemde kendiliğinden umudunu kaybetme sakınBendede pko var arkadaşlar 3 aydır adet olmuyorum. Yinede hamile kalmam mümkünmü sizce bu sürecte??? Bu durumu yaşayıpta hamile kalan oldumu.
Ah canım bu illet hastalık psikolojimizi mahvetti bende ilaç kullanmazsam 2 ayda bir adet oluyorum ama doktorlar 1 sene bi dene kendiliğinden olsun dediler gelde bekle her ay her ay bu hastalıkta olup hamile kalanlar varmış hemde kendiliğinden umudunu kaybetme sakın
Keşke çevremdeki herkes istedikleri ay hamile kaldılar onlar adına seviniyorum ama kendi durumum aklıma geldikçe üzülüyorum bir an evvel tedaviye başla canım eğer kilon varsa spor ile zayıfla çünkü doktor zayıflamanı isteyecekBanada aynısını dediler . Ve 1 senem dolduartık tedavıye başlamak ıstıyorum. Nekadar zormus bu durum. Keşke ısteyınce hemen oluverse
Maşallah birşey yaptın mı peki yumurta takibi filan Allah bağışlasın Allah bizlere de nasip etsinBende de var ama adetlerim duzenli. Bi kizim oldu ama kendiliginden tedavisiz
Canım haklısın sanırım kafaya takmadığımız zaman gelecek bebişlerimiz ama stres yapmamak elde değil kiBenim de adetlerim çok düzensizdi evlenince daha düzensiz oldu ben yumurta geliştirici iğne kullandmm ve hamile kaldim darisi size kizlar ama polikistik over gebeliğe engel değil stres yapmayin..
Aminn Allah size de nasip etsin insallah. Yumurta takibi yaptim evet sadece. Onun disinda bisey yapmadimMaşallah birşey yaptın mı peki yumurta takibi filan Allah bağışlasın Allah bizlere de nasip etsin
Bende bu ay yumurta takibi yaptım adetime 4 gün var ama 3 gündür kasıklarımda batma ve ağrı var karnım çok şil gibi hissediyorum inşallah hamilelik belirtisidir ben adet olacağım gün ağrı çekiyorum sadece inşallah bebek sancısıdırAminn Allah size de nasip etsin insallah. Yumurta takibi yaptim evet sadece. Onun disinda bisey yapmadim
Insallah cnm benm Allah gonlune gore versin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarim seninle:)Bende bu ay yumurta takibi yaptım adetime 4 gün var ama 3 gündür kasıklarımda batma ve ağrı var karnım çok şil gibi hissediyorum inşallah hamilelik belirtisidir ben adet olacağım gün ağrı çekiyorum sadece inşallah bebek sancısıdır
Çok teşekkür ederim canım benim ayrıntıları yazıcam mutlakaInsallah cnm benm Allah gonlune gore versin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarim seninle:)
Tabi mutluka bekliyorum :)Çok teşekkür ederim canım benim ayrıntıları yazıcam mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?