Polikistik over hastası olup hamile kalmak isteyenler buraya...

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
merhaba kızlar yaklaşık 4 yıldır polikistik over hastasıyım 2 ayda bir adet oluyorum 6 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum bu illet hastalığa yakalanıp bebek sahibi olanlar bilgilerini bizimle paylaşabilirler mi hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım çevremde herkes hamile ve hep istedikleri ay hamile kaldılar İnanın çok üzülüyorum kaç zamandır uğraşıyorum Allah hayırlısını nasip etsin

Ben varim canim. Kistlerimde yok oldu hem asla iyilesmez dedikleri.. Ama benim adetim hep duzenliydi.tuylenme hormonlardaki yukseklik inci gorunumlu kistler hepsi vardi. Spor cok iyi geliyor. Aklinda olsun.

Benim kistlerim var be lh hormonum çok yüksek evlenene kadar Doğum kontrol hapı kullandım evlendikten 2 ay sonrada bıraktım cyclo progniova diye bir hapa başladık doktor hormonlarını düzenler ama çocuk istersen hap korumaz bilgin olsun dedi bu ay yumurtlama günlerimde eşimle birlikte olduk 9 gün oluyor 3 gündür de kasıklarımda batma şikayetim var hiç olmazdı böyle ama inat ettim adetimi beklicem test yapmak için rabbim ol derse olur inşallah olmuştur senin bebeğin oldu mu birşey kullandın mı peki paylaşır mısın canım

Bende varım ağır bi polikistik over değildim ama doktorlar tedavisiz olmaz dediler aşılama yaptrdim olmadi yumurtlama takibi yaptık olmadi tam tüp bebek yaptiracagımız ay hamile olduğumu öğrendim stres sıkıntı hareketsizlik fazla kilo hastalığın en büyük sebebi

Benmde duzenli adetm vardi. Ama bissuru minik kistlerim varmis bebegimi isteyince ogrendim. 2 yil tedavi... Sadece polkstk problemim vardi. Tedavilere yanit veremiyirdum cunku catlamiyordu yumurtam ilaclara igneelre ragmen. Spor yaptim. Kilo verdim. Kafamdan attim.kitap tatil is guc gez toz bol dua derken son asilamam pozitif sonuclandi. Olmaz diye bir sey yok. Rabbim isteyen herkese hayir ile nasip etsin .

Âmin gerçekten çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ne güzel evlatlarınıza kavuşmuşsunuz benimde Çarşamba günü adet olmam gerekiyor 3 gündür kasıklarımda ağrı var batma şeklinde belki bir ihtimal inşallah bebişim gelmiştir

Bendede pko var arkadaşlar 3 aydır adet olmuyorum. Yinede hamile kalmam mümkünmü sizce bu sürecte??? Bu durumu yaşayıpta hamile kalan oldumu.

Benim lh hormonumda sıkıntı var yumurtluyorum ama çatlamıyor doktorlar daha çok Yen'i bir sene bi dene olmazsa tedaviye başlarız dediler cyclo progniova hapını kullanıyorum hap ile düzenli adet oluyorum hayırlısı inşallah ne kadar oldu bebişin Allah bağışlasın

Bendede pko var arkadaşlar 3 aydır adet olmuyorum. Yinede hamile kalmam mümkünmü sizce bu sürecte??? Bu durumu yaşayıpta hamile kalan oldumu.
Ah canım bu illet hastalık psikolojimizi mahvetti bende ilaç kullanmazsam 2 ayda bir adet oluyorum ama doktorlar 1 sene bi dene kendiliğinden olsun dediler gelde bekle her ay her ay bu hastalıkta olup hamile kalanlar varmış hemde kendiliğinden umudunu kaybetme sakın

Banada aynısını dediler . Ve 1 senem doldu artık tedavıye başlamak ıstıyorum. Nekadar zormus bu durum. Keşke ısteyınce hemen oluverse

Banada aynısını dediler . Ve 1 senem doldu artık tedavıye başlamak ıstıyorum. Nekadar zormus bu durum. Keşke ısteyınce hemen oluverse
Keşke çevremdeki herkes istedikleri ay hamile kaldılar onlar adına seviniyorum ama kendi durumum aklıma geldikçe üzülüyorum bir an evvel tedaviye başla canım eğer kilon varsa spor ile zayıfla çünkü doktor zayıflamanı isteyecek

Benim de adetlerim çok düzensizdi evlenince daha düzensiz oldu ben yumurta geliştirici iğne kullandmm ve hamile kaldim darisi size kizlar ama polikistik over gebeliğe engel değil stres yapmayin..

Benim de adetlerim çok düzensizdi evlenince daha düzensiz oldu ben yumurta geliştirici iğne kullandmm ve hamile kaldim darisi size kizlar ama polikistik over gebeliğe engel değil stres yapmayin..
Canım haklısın sanırım kafaya takmadığımız zaman gelecek bebişlerimiz ama stres yapmamak elde değil ki

Aminn Allah size de nasip etsin insallah. Yumurta takibi yaptim evet sadece. Onun disinda bisey yapmadim
Bende bu ay yumurta takibi yaptım adetime 4 gün var ama 3 gündür kasıklarımda batma ve ağrı var karnım çok şil gibi hissediyorum inşallah hamilelik belirtisidir ben adet olacağım gün ağrı çekiyorum sadece inşallah bebek sancısıdır

Insallah cnm benm Allah gonlune gore versin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarim seninle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…