Polikistik over nasil gebe kaldiniz

Ayaz323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
28
0
1
24
Kızlar bir buçuk yıllık evliyim laparoskopi oldum iki ay oldu ve hala gebelik yok bir buçuk yıldır istiyoruz olumsuz 1 tane aşılama 3 catlatma ignesi

pco liyim kendimi bildim bileli daha önce başka konu başlıklarında uzunca anlatmıştım hiç uğraşmadan hamile kaldım hatta 2.si korunmanıza rağmen oldu gerçi güvenilir bir yöntem değil geri çekilme ile korunuuyorduk 3.den de ödüm kopuyor :)))

Umutsuz olma canım stres çok ama çok etkiliyo bende bi süre kafama taktım olmuyo olmuş mudur diye her ay test aldım yaptım üzüldüğümle kaldım
Sonra akışına kendi haline bıraktım adetim 10 gün geçmesine rağmen amann zaten hamile değilimdir dedim testi bile eşimin zoruyla yaptım ve sürpriz bebeğim yolda
Demem o ki rahat ol beynini ruhunu rahat bırak sonuca ulaşman daha kolay olacaktir..

Çok teşekkür ederim. ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağınu boş bırakmasın inşallah 🙏🙏

Bende adetim bittikten bir hafta sonra ilişki bitince tuvalette pembe akinti farkettim ve iki gun surdu kesildi test yaptım negatif hala bekliyorum

Ben 2 çocuk tan sonra pkolu olduğumu öğrendim.küçük çocuğum 7 yaşında ben okuduğum için korunuyor dum, ancak 1.5 yıl önce adet düzensizliği nden dolayı pkolu olduğumu öğrendim. Ondan sonra korunmadım. Baktım 1 yıl geçti çocuk olmayınca bende umutsuz luk başladı ve ilaçlı tedavi uyguladım. İlk önce klomen falan verdi ondan hamile kalamayın ca iğne falan yazdı. Ve çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Şuan 2 aylık hamileyim. Yani iyi bir tedavi ve Umut la Allah'ın izniyle olur. İnancınızı kaybetmeyin derim...

Ben 2 çocuk tan sonra pkolu olduğumu öğrendim.küçük çocuğum 7 yaşında ben okuduğum için korunuyor dum, ancak 1.5 yıl önce adet düzensizliği nden dolayı pkolu olduğumu öğrendim. Ondan sonra korunmadım. Baktım 1 yıl geçti çocuk olmayınca bende umutsuz luk başladı ve ilaçlı tedavi uyguladım. İlk önce klomen falan verdi ondan hamile kalamayın ca iğne falan yazdı. Ve çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Şuan 2 aylık hamileyim. Yani iyi bir tedavi ve Umut la Allah'ın izniyle olur. İnancınızı kaybetmeyin derim...
Kesinlikle öyle inanç ve umut

Hangi doktora gittin canim

Yap bence çünkü erken gebelik testinde ilişkinin üzerinden 4 gün geçince bile çıkıyo olması lazım

Komen kullandım olmadı iki ay önce laparoskopi oldum şimdi gonal f kullanıyordum iğne ama bu ay ara verelim dedi doktorum

Back
X