Polikistik over ne demek.

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
653
345
103
37
Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim. Çocuk istedik olmadı bugün adetimin 3. Günüydü doktora gittim çok küçük kistler var polikistik over olabilir dedi. Hormon tahlilinden sonra belli olur dedi. Kan sonucu yarın çıkar ama benim canım sıkıldı

Korkma canim bazen gec oluyor hamilelik ama pcos hamilelige engel degil. ben 18 yasindan beri polikistik overim. Evliligin 2.yilinda hamile kaldim suan oglusum 9 aylik oldu bile :)

Az veya asiri adet gormek, sık veya gec adet gormek, kıllanma, sivilce, asiri zayiflik veya sismanlik

35 günde bir adet oluyorum genelde tüylenme yok sivilce yok. Kilo var ama aşırı değil. Umarım hamile olmaya engel olmaz

35 günde bir adet oluyorum genelde tüylenme yok sivilce yok. Kilo var ama aşırı değil. Umarım hamile olmaya engel olmaz

2-3 kilo versen yeter insallah en hayirli zamanda sen de evladina kavusursun

Kendi kendine ( ilac destegi olmadan) adet olabiliyorsan asla korkmaman gereken birsey. 17 yasimdna beri biliyorum 30 yasindayim ben ilac almazsam adet olmuyorum mesela sen 35 gunde bir olduguna gore kendi kendine yumurtluyorsun demektir. O kistleri sakin takma kafana gercek bir kist degil onlar

Kendi kendine ( ilac destegi olmadan) adet olabiliyorsan asla korkmaman gereken birsey. 17 yasimdna beri biliyorum 30 yasindayim ben ilac almazsam adet olmuyorum mesela sen 35 gunde bir olduguna gore kendi kendine yumurtluyorsun demektir. O kistleri sakin takma kafana gercek bir kist degil onlar
Senin çocuğun var mı peki?

Senin çocuğun var mı peki?
11 yil dogum kontrol hapi kullandim, hapi biraktigimda kisa sure icinde hamile kaldim, 3 aylikken kalbi durdu bebegimin, kan pihtilasmam varmis, kurtaj sonrasi doktorum 3 ay korunmami onerdi, 3 ay korundum korunmayi biraktigim ay yine hamile kaldim. Simdi 11 haftaligiz rabbim bu defa kavusmayi nasip eder insallah.

Back
X