öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende pikoluyum

benım hıkayem bıraz uzun lise sona kadar adetlerim düzenliyken kilo almaya basladıgım ıcın adet olamamaya basladım ve o senesı piko oldugumu ogrendım o kadar da dert etmemıstım kucuktum halıyle dertlerım bambaskaydı o zaman 17 yasındaydım sımdı 26 yasında 9 aylık evlıyım ve 9 aydır cocuk ıcın o doktor bu doktor gezdık. evlenene kadar da dogum kontrol haplarıyla bugune geldım.
* evlendıkden sonra cocouk ıcın doktora gıttık 1 sene bekleyın dedı.
* baska doktora gıttık gıt sokturucu kullan bekle 1 sene dedı. apandıst amelıyatımı gordu tuplerın tıkalı olabılır dedı.içime bi ateş bıoraktı sankı ilk işim rahım fılmı cektırmek oldu ısı sansa bırakmadım ve cok sukur tuplerımın ıkısıde acık

* baska bı doktor ne esıme nede bana test yapmadan klomen kullan dedı 2 ay orda takıp gordum
daha sonra nedendır bılınmez mıde kanamsı gecırdım ve yakınımızda bı hastaneye kaldırıldım. orasını yakın buldugum ıcın ssk anlasmalı oldugu ıcın oradakı doktorları denemek ıstedım ve sukurler olsun Rabbıme cok ılgılı bı doktor buldum.
hemen esımden spermıogram benden de hormon testtı ıstedı.testtende anlasıldıgı gıbı pıkoluydum ve doktorum bana klomenı 6 aydan fazla kullanamazzsın yumurtlık kanserı yapar dedı.o ay da denedık olmadı 3 hakkım bıtmıs oldu ve o sırada spermıogram testlerı ve esım varıkosel cıktı

bende o sırada ara vermek ıstedım PROGESTAN adında bı hapla adetlerım 2 aydır duzenlı cok sukur esımde amelıyat oldu.
glukopaj,farlutal,dıana,yasmın,daha adını sayamadıgım bır cok ılacdan sonra sukurler olsun 15 gunluk bı hapla su an hersey yolunda.bundan sonrakı tek beklentımız tez zamnda saglıklı sıhhatlı bebklerımız
benım dustugum hataya dusmeyın arkadaslar sıkı sıkı arastırın.bu hastalıgın bende caresı var kılo verınce normale donuyorum.kendım adet olmaya baslıyorum ama bu hastalıkda kılo vermek cok zor.ne kadar zor olsada artık kılo verme zamanı ınsallah onuda verdıkden sonra bı sorunum kalmıcak doktorum 5-6 kılonun ne kadar fark edıcegını dene gor dedı.Zayıf arkadaslara sozum yok ama bu hastalık kıloyu asla kabul etmıyor.
ınsallah tez zamnda herkes ılacını ve doktorunu tabıkı sonunda da bekledıgı bebışını bulur