Polikistik over olanlar paylasalım

mrb ben de pcoyum soğan kurunu uygulayın saraçoglunun sıtesındakı gıbı............kullandıktan sonra hormon testlerınızı yaptırın faydasını goreceksınız ınsallah kolay gelsın............

bende de var pco zaten bakıyorumda kisti olmayan kadın yok neredeyse:) suan saracoglunun sogan kurunu uyguluyorum adetimin birinci gunude diane35 dogum kontrol hapına baslıycam....adetlerim normalde duzenlidir her ay en fazla 5-7 gun gecikir doktora sordugumda pkolu birinin dogal yoldan hamile kalmama olasılıgı %100 degildir dedi adetler duzenliyse dahada kolay oluyormus suan bekarım ama simdiden stres yapıyorum evlenince ne olcak ya olmazsa diye:26: ama goruyorumki buyuk bir cogunlugun bebegi oluyor cok sevindim eskiden olsa 4-5 sene beklerim cocuk icin diyordum simdide evlenince 1 sene icerisinde olsun istiyorum:77: psikoloji cok onemli sanırım boyle konularda ben daha evlenipde hamile kalmayı denemeden karalar bagladım Allah isteyen herkese nasip etsin hamile kalmayı

:nazar:SELAM Arkadaşlar çok ilginç bişey geldi başıma paylaşmak istedim sizlerle... Benim gibi umutsuz olup kara kara düşünenlere belki bir moral olur dedim.. Ben pco hastasıyım yaklaşık 10 yıldır çekiyorum 6 yıldır evliyim ve 1 tüp bebk 1 de aşılama denedik.. sayısız yumurtlama takibi yapıldı ve sonuç malesef hep hüsran oldu.. geçtiğimiz şubat ayı içinde başıma çok ilginç bişey geldi.. 6 aydır adet görmediğimden doktora gittim test yaptı negatif çıktı o da bana adet söktürücü ilaç yazdı.. sonra içtim ama adet olmadımaradan 15 gün geçince sancım olmasına rağmen adet olamayınca hastaneye gittim tekrar test yapıldı ve hamile olduğumu öğrendimm.. nasıl bi şok size anlatamam şu an 9 haftalık hamileyim ... Aslında demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ben ne zayıfladım ne ilaç kullandım ne kür yaptım sadece kafamdan tamamen bu olayı sildim ve beklenmedik bi zamanda hamile kaldım.. Umarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır ...:emir_bebek:

tebrikler canım çok sevindim senin adına ben de 7 yıllık evliyim ancak benim vaji sorunum olduğu içn nerdeyse 1 yıllık evliyim diyebilirim ben de pkolu olduğumu öğrendim ve inan bana 2 gündür ağlıyordum nedenherşey benim başıma geliyor vs diye ama sizlerin yazılarınızı okuyunca insan çok umutlanıyor ve geleceğini iyi görüyor umarım rabbim bir gün bana da nasip eder hamileliği ve bebek sahibi olmayı senin bebebğin de hayırlı olsun allah kucağına almayıbnaspi etsin nazar değmesin:nazar:

Mrb kızlar lütfen yarıdım edin küçük bir ilde yaşıyorum ve pco hastasıyım 9 aydır çocuk istiyoruz olmadı ve burda gidebilecek doğru dürüst bir dr yok malesef bu nedenle ankara 4 saat mesafede ankaraya gitmek istiyorum. Ama malesef izin problemeim var bu nedenle şimdi ankarada tedaviye başlamak deilde bir yol haritası belirlemek istiyorum yani Dr a gidip nedir durumum ne deildir nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir tedavi yolu var v.s konuladra bilgi almak istiyorum bu nedenle özel bir dr a gitmek istiyorum lütfen yardım edin

aynen bende doktor arayışı içindeyim devlet hastanesine gittim ama memnun kalmadım oda zaten bi tanıdık vasıtasıyla olmuştu.şimdi doktor araştırıyorum hastanede pikolu olduğumu söyledi doktor ultrasonla muayneden sonra.tahlillerim yapıldı ttemiz çıktı hormon testi yapılcaktı ihmal ettim gitmedim pikomuyum değilmiyim onu bile tam bilemiyorum henüz.çünki benim öyle şikayetlerim yok sadece bebeğim olmuyo

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin bende sizler gibi bebek için uğraş verenlerdenim.pko luyum tedavi ile 2 ayda hamile kaldım şu anda 16 aylık bir kızım var.ardından tekrar kazara bir bebiş daha oldu ama düştü.herşeyin vakti var.bebeklerimizin de bu dünyaya gelmesinin bir vakti var.sabırla ve dua ile gelecekler hepiniz anne olcaksınız.:91:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım biraz kendimi tanıtayım adım safiye 25 yaşındayım bende polikistik overim 4 yıllık evliyim 2 kere aşılama yaptırdım olmadı geçen ay tüp bebeğe başladım yarıda iptal oldu hormonlarım düşmüş nasıl oldu anlamadım tamda yumurta toplamaya iki gün kalmıştı.. yani ne normal yoldan nede tedaviyle hiç hamile kalmadım birdahaki ay yine başlıycam :( bu arada sabah ve akşam akşam olmak üzere glifor kullanıyorum...
benim gibi olup tüp bebek yaptırırken yarıda kalan var mı arkadaşlar herşey gayet iyi gdiyodu çok düşük bi dozla çok yumurtalığım vardı :((

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin bende sizler gibi bebek için uğraş verenlerdenim.pko luyum tedavi ile 2 ayda hamile kaldım şu anda 16 aylık bir kızım var.ardından tekrar kazara bir bebiş daha oldu ama düştü.herşeyin vakti var.bebeklerimizin de bu dünyaya gelmesinin bir vakti var.sabırla ve dua ile gelecekler hepiniz anne olcaksınız.:91:

tabi öyleydi işte insan bazen ollumsuzluğa düşüyo :( peki sadece iki aymı tedavi gördünüz merak ettim...

Mrb kızlar lütfen yarıdım edin küçük bir ilde yaşıyorum ve pco hastasıyım 9 aydır çocuk istiyoruz olmadı ve burda gidebilecek doğru dürüst bir dr yok malesef bu nedenle ankara 4 saat mesafede ankaraya gitmek istiyorum. Ama malesef izin problemeim var bu nedenle şimdi ankarada tedaviye başlamak deilde bir yol haritası belirlemek istiyorum yani Dr a gidip nedir durumum ne deildir nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir tedavi yolu var v.s konuladra bilgi almak istiyorum bu nedenle özel bir dr a gitmek istiyorum lütfen yardım edin

mrb özge nur seni iyi anlıyorum benimde teyze kızı 3 saatlik yola gidiyodu bolu'ya ama çok yıprandı hem maddi hem manevi olarak yani..öncelikle sana tavsiyem şehirde bi hastaneye gitmek istiyosan öncelikle kendine yanında kalabilecek bi akraba-arkadaş ayarla çünki tedaviye başladığında 2 günde bir veya üç günde bir hastaneye gitmek zorundasın çünki biz polikistik overiz ve sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo.. tedavi boyunca sabırlı olmalısın bazen uzun sürüyo..

mrb ben de pcoyum soğan kurunu uygulayın saraçoglunun sıtesındakı gıbı............kullandıktan sonra hormon testlerınızı yaptırın faydasını goreceksınız ınsallah kolay gelsın............

mrb bende iki ay kadar kullandım soğan kürünü adetlerim düzene girdi üçüncü ay olmuştu doktora gittim fena bi fırça yedim bende ters tepki yapmış kocaman bi kist oluşmuş tüp bebeğim o ay iptal oldu o zamana kadar hiç doğum kontrol hapı kullanmamıştım o gün verdi 5 ay kadar kullandım yani herkeste aynı olmuyomuş :(

:nazar:SELAM Arkadaşlar çok ilginç bişey geldi başıma paylaşmak istedim sizlerle... Benim gibi umutsuz olup kara kara düşünenlere belki bir moral olur dedim.. Ben pco hastasıyım yaklaşık 10 yıldır çekiyorum 6 yıldır evliyim ve 1 tüp bebk 1 de aşılama denedik.. sayısız yumurtlama takibi yapıldı ve sonuç malesef hep hüsran oldu.. geçtiğimiz şubat ayı içinde başıma çok ilginç bişey geldi.. 6 aydır adet görmediğimden doktora gittim test yaptı negatif çıktı o da bana adet söktürücü ilaç yazdı.. sonra içtim ama adet olmadımaradan 15 gün geçince sancım olmasına rağmen adet olamayınca hastaneye gittim tekrar test yapıldı ve hamile olduğumu öğrendimm.. nasıl bi şok size anlatamam şu an 9 haftalık hamileyim ... Aslında demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ben ne zayıfladım ne ilaç kullandım ne kür yaptım sadece kafamdan tamamen bu olayı sildim ve beklenmedik bi zamanda hamile kaldım.. Umarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır ...:emir_bebek:

amiiiiiiinnnnnnnnnnn... çok sevindim bizler içinde bi umut ışığı böyle şeyler duymak... adet söktürücüyü hamileyken kullanmadın demi

öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende pikoluyum:43:
benım hıkayem bıraz uzun lise sona kadar adetlerim düzenliyken kilo almaya basladıgım ıcın adet olamamaya basladım ve o senesı piko oldugumu ogrendım o kadar da dert etmemıstım kucuktum halıyle dertlerım bambaskaydı o zaman 17 yasındaydım sımdı 26 yasında 9 aylık evlıyım ve 9 aydır cocuk ıcın o doktor bu doktor gezdık. evlenene kadar da dogum kontrol haplarıyla bugune geldım.

* evlendıkden sonra cocouk ıcın doktora gıttık 1 sene bekleyın dedı.
* baska doktora gıttık gıt sokturucu kullan bekle 1 sene dedı. apandıst amelıyatımı gordu tuplerın tıkalı olabılır dedı.içime bi ateş bıoraktı sankı ilk işim rahım fılmı cektırmek oldu ısı sansa bırakmadım ve cok sukur tuplerımın ıkısıde acık:46:
* baska bı doktor ne esıme nede bana test yapmadan klomen kullan dedı 2 ay orda takıp gordum

daha sonra nedendır bılınmez mıde kanamsı gecırdım ve yakınımızda bı hastaneye kaldırıldım. orasını yakın buldugum ıcın ssk anlasmalı oldugu ıcın oradakı doktorları denemek ıstedım ve sukurler olsun Rabbıme cok ılgılı bı doktor buldum.
hemen esımden spermıogram benden de hormon testtı ıstedı.testtende anlasıldıgı gıbı pıkoluydum ve doktorum bana klomenı 6 aydan fazla kullanamazzsın yumurtlık kanserı yapar dedı.o ay da denedık olmadı 3 hakkım bıtmıs oldu ve o sırada spermıogram testlerı ve esım varıkosel cıktı:17: bende o sırada ara vermek ıstedım PROGESTAN adında bı hapla adetlerım 2 aydır duzenlı cok sukur esımde amelıyat oldu.

glukopaj,farlutal,dıana,yasmın,daha adını sayamadıgım bır cok ılacdan sonra sukurler olsun 15 gunluk bı hapla su an hersey yolunda.bundan sonrakı tek beklentımız tez zamnda saglıklı sıhhatlı bebklerımız:21:

benım dustugum hataya dusmeyın arkadaslar sıkı sıkı arastırın.bu hastalıgın bende caresı var kılo verınce normale donuyorum.kendım adet olmaya baslıyorum ama bu hastalıkda kılo vermek cok zor.ne kadar zor olsada artık kılo verme zamanı ınsallah onuda verdıkden sonra bı sorunum kalmıcak doktorum 5-6 kılonun ne kadar fark edıcegını dene gor dedı.Zayıf arkadaslara sozum yok ama bu hastalık kıloyu asla kabul etmıyor.

ınsallah tez zamnda herkes ılacını ve doktorunu tabıkı sonunda da bekledıgı bebışını bulur:10:

benimde sorunum aşağı yukarı seninki gibi oldu... bekarken lise yıllarında adet düzensizliği vardı doktora gittim ne alaka evlenince geçer dedi biri...öbürü doğum kontrol hapı verdi derken evlendim 3 ay korundum sonra hiç korunmadık hastaneye gittim hep salladılar güldüler 1 sene olmadan hastaneye gittiğim için şimdi 4 yıllık evliyim hala bebişim yoookk :((
polikistik over sendromu herkeste farklı belirtiler gösteriyo bende sadece adet düzensizliği plarak var 2 ayda bir 3 ayda bir adet oluyorum kilom 60 normal heralde onla ilgili bişey söylemediler ama geçen ay bana bişeyler oldu 8 kilo aldım sonra tekrar geri verdim ama kilo alma şekli çok tuhaf göğüslerim karnım şişiyo...Allah hepimize kolaylık versiiiiiiiiinnn...

amiiiiiiinnnnnnnnnnn... çok sevindim bizler içinde bi umut ışığı böyle şeyler duymak... adet söktürücüyü hamileyken kullanmadın demi

teşekkür ederim cnm... adet söktürücüyü malesef hamileyken kullandım ama bununla ilgili bir sorun yaşamadım ilk haftaları olduğu için.. tabi düşebilirdide ama diyorumya olacaksa oluyo şu an 12 haftalık oldu rabbim sizlerede nasip etsin

teşekkür ederim cnm... adet söktürücüyü malesef hamileyken kullandım ama bununla ilgili bir sorun yaşamadım ilk haftaları olduğu için.. tabi düşebilirdide ama diyorumya olacaksa oluyo şu an 12 haftalık oldu rabbim sizlerede nasip etsin

hıh iyi bari bi sorun olmasın da... kendine dikkat et emi yorma kendini eee darısı da başımıza artık :((

ben de akıntı şikayetiyle doktora gittiğimde ultrasonda minicik minicik bir çok kistim olduğunu söyledi.
hormonlarım normal çıktı. ama bu durum polikistik over mı bilmiyorum... bekarım. tedavi görüyorum.
aslında ileride de çocuk düşünmüyorum ama ya evlenince çocuk istersem de olmazsa diye korkuyorum

pkolu arkadaşlar bende pkoluyum ve 4 negatif denemem var bazı dr lar drilling denen laparoskopik bi işlemi önerdi bazıları önermedi aranızda bu yöntemi olan varmı???

tebrikler canım çok sevindim senin adına ben de 7 yıllık evliyim ancak benim vaji sorunum olduğu içn nerdeyse 1 yıllık evliyim diyebilirim ben de pkolu olduğumu öğrendim ve inan bana 2 gündür ağlıyordum nedenherşey benim başıma geliyor vs diye ama sizlerin yazılarınızı okuyunca insan çok umutlanıyor ve geleceğini iyi görüyor umarım rabbim bir gün bana da nasip eder hamileliği ve bebek sahibi olmayı senin bebebğin de hayırlı olsun allah kucağına almayıbnaspi etsin nazar değmesin:nazar:

allah razi olsun canim.. Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder inşallah da butun o kötu gunleri bir çirpida unutursun çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar hormon haplarından damar tıkanıklığı yaşayan ya da uzun vadede bir hastalığa tutulan var mı? 2 senedir gynelle kullanıyorum. acayip korkuyorum bişiy olcak diye.

Kızlarr PKO'luyum. Adetimin 3. günü yaptırdığım tahlilde LH'ım 12,6, FSH'ım 4,30 çıktı. Doktorum 3 ay Yasmin kullanıp, düzene soktuktan sonra hamilelik için tedaviye başlayacağını söyledi. 3 ay daha doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum:( Acaba sadece 1 ay kullanıp bıraksammı diyorum, hayıt tohumuna başlayayım. 1 ay boyunca da doğum kontrol hapıyla hayıt içsem bi sakıncası olur mu sizce?

Back
X