Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olup ovulasyon testi kullananlar acil toplanın lütfen bir sorum olacak 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arasdefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
402
275
33
Arkadaşlar merhaba
Ben 1
yıldır gebelik istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor, klomen de kullandım 1 ay ama etkisi olmadı, şimdi ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtlama olmuş mu olmamış mı pek anlayamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20220406_194830.webp
    IMG_20220406_194830.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 1.845
Arkadaşlar merhaba
Ben 1
yıldır gebelik istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor, klomen de kullandım 1 ay ama etkisi olmadı, şimdi ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtlama olmuş mu olmamış mı pek anlayamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻
Bnde pkoluyum 2 nisanda olmus olabilir...glifor seker ilacini arastirmani tavsiye ederim internette yaziyor kadin dogum doktrlri veriyor pko varken yumurta buyumuyor ya bu hap buyumesini sagliyor bende kullamdim

Bnde pkoluyum 2 nisanda olmus olabilir...glifor seker ilacini arastirmani tavsiye ederim internette yaziyor kadin dogum doktrlri veriyor pko varken yumurta buyumuyor ya bu hap buyumesini sagliyor bende kullamdim
Ben glifor da, klomen de hatta inofolic combi de kullandım o Aylarda da olmadı, sperm tesi de verdi eşim sorun yok ama olmuyor işte :( kafama takmayayım diyorum ama elde değil ister istemez takıyor insan

Arkadaşlar merhaba
Ben 1
Cnm Bende kullaniyorum bendede pco vr ve senin ayin ikisinde cikan hatta bazn daha silik cikan ovulasyon testlerm oldu ve hamilelikte yakaladm ozmn pco yoktu sdce simdi dr vitmn flan verdi cizgi dha net cikmaya basladi ayrica bazi pcoslularda lh yuksektir oyuzden ovulasynlr aacma sapan cikablr sna tavsiyem eger oluorsa akintini takip et uzayan bir akinti gelince bir iki gune yumrtan catliyor

Ben glifor da, klomen de hatta inofolic combi de kullandım o Aylarda da olmadı, sperm tesi de verdi eşim sorun yok ama olmuyor işte :( kafama takmayayım diyorum ama elde değil ister istemez takıyor insan
Glifor ben basta gunde 1 tane kullandim yanlismis 2 tane kullanmak gerekiyormus 1000mg olmasi icin...bide hayit suyu seti kullandim oda cok faydali

Cnm Bende kullaniyorum bendede pco vr ve senin ayin ikisinde cikan hatta bazn daha silik cikan ovulasyon testlerm oldu ve hamilelikte yakaladm ozmn pco yoktu sdce simdi dr vitmn flan verdi cizgi dha net cikmaya basladi ayrica bazi pcoslularda lh yuksektir oyuzden ovulasynlr aacma sapan cikablr sna tavsiyem eger oluorsa akintini takip et uzayan bir akinti gelince bir iki gune yumrtan catliyor
Nasıl yani silik çıkan günü değerlendirip hamilelik mi yakaladın canım?
Ben de vitamin kullanıyorum şuan ayıptır söylemesi 450 TL verdim aldım vitamini işe yarıyor mu yaramıyor mu artık ondan da emin değilim ama bu akıntı işini takip edicem bu ay olmazsa zaten tekrar doktora gidicem bakalım aşılama falan artık başlarım herhalde ya, çok stres yapıyorum ben etrafımda çocuklu kişileri gördükçe daha da takmaya başladım artık elimde olmadan:(

Glifor ben basta gunde 1 tane kullandim yanlismis 2 tane kullanmak gerekiyormus 1000mg olmasi icin...bide hayit suyu seti kullandim oda cok faydali
Ben hayır tohumunu aldım canım geçen ay kullanmıştım hatta soğan kürünü de ondan önceki ay denedim, ama bu haayıt suyu seti nasıl oluyor onu bilmiyorum

Ben hayır tohumunu aldım canım geçen ay kullanmıştım hatta soğan kürünü de ondan önceki ay denedim, ama bu haayıt suyu seti nasıl oluyor onu bilmiyorum
Hayit suyu keten tohumu corek otu gibi 5 sudan olusuyor duzenli kullanmak gerek ben hepsini 2 ay kullandim 2.ay hamile kaldim arkadasim sadece suyu kullandi ilk ay rabbim nasip etti biz pkolularin sorunu yumurta buyumuyor buyuten herseyi denemekte fayda var canim bizim kullandigimiz buydu

Eklentiler

• Screenshot_20220407-004407_Chrome.webp
    Screenshot_20220407-004407_Chrome.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 476
Nasıl yani silik çıkan günü değerlendirip hamilelik mi yakaladın canım?
Ben de vitamin kullanıyorum şuan ayıptır söylemesi 450 TL verdim aldım vitamini işe yarıyor mu yaramıyor mu artık ondan da emin değilim ama bu akıntı işini takip edicem bu ay olmazsa zaten tekrar doktora gidicem bakalım aşılama falan artık başlarım herhalde ya, çok stres yapıyorum ben etrafımda çocuklu kişileri gördükçe daha da takmaya başladım artık elimde olmadan:KK43:
Yani piklerim hic cok asiri koyu olmuyorsu. senin bu ayin ikisinde cikar gibi cikiyordu hep bnmkiler ve bu sekilde cikan bir ayda hamile kalmistim sonra uc yil ara verdik cnku ikinci dusugumdu. tekrr deneyelm dedik pco oldumu ogrendm smdide vitmnler verdi dr ovulasyon testlerm koyulasti ama adetlermde gecikmeye basladi baya yumrtalama gec gormeye basladm. Sormayn masrfli ama napalim iki ay oldu deniorm ucuncu ayda gidecgm dr a ama bnmde umdm kiriliyor bazn pcosn hemen kalanda vr yillrca kalmayanda seker yatknligimda var hatta ust sinirda yokyok yani bakalm artk nasip ayrica yasmda gecior :KK43:(

Yani piklerim hic cok asiri koyu olmuyorsu. senin bu ayin ikisinde cikar gibi cikiyordu hep bnmkiler ve bu sekilde cikan bir ayda hamile kalmistim sonra uc yil ara verdik cnku ikinci dusugumdu. tekrr deneyelm dedik pco oldumu ogrendm smdide vitmnler verdi dr ovulasyon testlerm koyulasti ama adetlermde gecikmeye basladi baya yumrtalama gec gormeye basladm. Sormayn masrfli ama napalim iki ay oldu deniorm ucuncu ayda gidecgm dr a ama bnmde umdm kiriliyor bazn pcosn hemen kalanda vr yillrca kalmayanda seker yatknligimda var hatta ust sinirda yokyok yani bakalm artk nasip ayrica yasmda gecior :KK43:
Benim de böyle hiç koyu olmadı 2. Ovulasyon denemem onda da koyu olmamıştı bnde acaba yumurta mı gelişmiyor diye düşünüyorum artık, siz de bayağı zorlu süreçler atlatmışsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda da sağlıklı bebiiler nasip etsin inşallah :( bende de yaş sıkıntı, bu ay da olmazsa ben yine doktora gidicem artık aşılama tüp bebek hangisi oluyorsa bir an önce tedaviye başlıcam bu şekilde çok stresli oluyorum çünkü

Hayit suyu keten tohumu corek otu gibi 5 sudan olusuyor duzenli kullanmak gerek ben hepsini 2 ay kullandim 2.ay hamile kaldim arkadasim sadece suyu kullandi ilk ay rabbim nasip etti biz pkolularin sorunu yumurta buyumuyor buyuten herseyi denemekte fayda var canim bizim kullandigimiz buydu
Ben de alayım deneyeyim o zaman çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba
Ben 1
pko lularda ovulasyon testleri işe yaramıyor maalaesef. senin de yumurtlama olmamış gibi ya da olduysa bile test göstermiyor.
yumurta takibi yaptırmalısın doktora, yumurtalar istenen düzeye gelince çatlatma iğnesi kullanıp gün aşırı ilişki. sonra olur inşallah. pcoluların gebe kalması çok kolaydır.

pko lularda ovulasyon testleri işe yaramıyor maalaesef. senin de yumurtlama olmamış gibi ya da olduysa bile test göstermiyor.
yumurta takibi yaptırmalısın doktora, yumurtalar istenen düzeye gelince çatlatma iğnesi kullanıp gün aşırı ilişki. sonra olur inşallah. pcoluların gebe kalması çok kolaydır.
Anladım, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Benim de böyle hiç koyu olmadı 2. Ovulasyon denemem onda da koyu olmamıştı bnde acaba yumurta mı gelişmiyor diye düşünüyorum artık, siz de bayağı zorlu süreçler atlatmışsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda da sağlıklı bebiiler nasip etsin inşallah :KK43: bende de yaş sıkıntı, bu ay da olmazsa ben yine doktora gidicem artık aşılama tüp bebek hangisi oluyorsa bir an önce tedaviye başlıcam bu şekilde çok stresli oluyorum çünkü
Allahim insallah onlara girmeden nasip etsin kolaylastirsin ve basip etsin insallah bize aminnn bakalm bnde bu aydn sonra dr a gitcem ne dick bakalm napcz hepimz icin hayirlisi yorucu ama insallah sonu selametle olan bir yolculuk Rabbim bu mubrek aylarda insallah bizimde yuzumuzu guldursun aminn

Allahim insallah onlara girmeden nasip etsin kolaylastirsin ve basip etsin insallah bize aminnn bakalm bnde bu aydn sonra dr a gitcem ne dick bakalm napcz hepimz icin hayirlisi yorucu ama insallah sonu selametle olan bir yolculuk Rabbim bu mubrek aylarda insallah bizimde yuzumuzu guldursun aminn
Amin canım aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin canım aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım ben de ovulasyon testi kullandım 3 ay ama yumurtlama göremedim sonra bıraktım kullanmayı doktora gittim yumurtlama olmuyor diye pkossun çünkü ondan olmuyor dedi adetimden 2 hafta önce ara kanama yaşadım onu söyledim doktora büyük ihtimal o yumurtlama kanamasıydı dedi genelde polikistik overle insanlar da görülüyormuş ben de adet oldum sandım değerlendirmedim nasip değilmiş bana da eğer çocuk düşünüyorsan tüp bebek aşılama bölümüne git dedi Ben de bayağı üzüldüm ama vardır olan da bir hayır bekliyorum şu an kafa dinliyorum ben de bir buçuk senedir istiyorum nasip olmadı daha biraz akışına bıraktım diğer türlü çok yıprandım çünkü kuzum daha bir sene olmuş biraz daha dene ya da doktora git takviye iste hemen tüp bebek olayına girişme bence o olaylar da insanı çok yıpratıyor. Saraçoğlu kürleri var polikistik over için onlardan yapmıştım geçen sene düzene girmişti ve doktor polikistik over yok demişti ben yine denedim ama çocuk sahibi olamadım bu sene tekrar bir gideyim dedim polikistik over var dedi başka bir doktor ne yapacağım ben de bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun Ama üzülme strese girme en büyük düşman stres

Canım ben de ovulasyon testi kullandım 3 ay ama yumurtlama göremedim sonra bıraktım kullanmayı doktora gittim yumurtlama olmuyor diye pkossun çünkü ondan olmuyor dedi adetimden 2 hafta önce ara kanama yaşadım onu söyledim doktora büyük ihtimal o yumurtlama kanamasıydı dedi genelde polikistik overle insanlar da görülüyormuş ben de adet oldum sandım değerlendirmedim nasip değilmiş bana da eğer çocuk düşünüyorsan tüp bebek aşılama bölümüne git dedi Ben de bayağı üzüldüm ama vardır olan da bir hayır bekliyorum şu an kafa dinliyorum ben de bir buçuk senedir istiyorum nasip olmadı daha biraz akışına bıraktım diğer türlü çok yıprandım çünkü kuzum daha bir sene olmuş biraz daha dene ya da doktora git takviye iste hemen tüp bebek olayına girişme bence o olaylar da insanı çok yıpratıyor. Saraçoğlu kürleri var polikistik over için onlardan yapmıştım geçen sene düzene girmişti ve doktor polikistik over yok demişti ben yine denedim ama çocuk sahibi olamadım bu sene tekrar bir gideyim dedim polikistik over var dedi başka bir doktor ne yapacağım ben de bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun Ama üzülme strese girme en büyük düşman stres
Malesef ki hayatımızda da hep stres var.. O da yetmiyor çevre baskısı var, her girdiğim ortamda o çocuk sorusu sorulmazsa olmuyor, milletin işi güvü yok aile planlamasında görevlilermiş gibi sorup duruyorlar. Kimin ne çektiğini bilmeden, belki de umursamadan...
Ben aşılama sürecine geçtim canım, perşembe günü aşılamamı da oldum, gerisi artık nasip kısmet bekleyip görücez inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olur, isteyen herkesin de olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Malesef ki hayatımızda da hep stres var.. O da yetmiyor çevre baskısı var, her girdiğim ortamda o çocuk sorusu sorulmazsa olmuyor, milletin işi güvü yok aile planlamasında görevlilermiş gibi sorup duruyorlar. Kimin ne çektiğini bilmeden, belki de umursamadan...
Ben aşılama sürecine geçtim canım, perşembe günü aşılamamı da oldum, gerisi artık nasip kısmet bekleyip görücez inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olur, isteyen herkesin de olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Doğru diyorsun o tipli insanlardan her yerde var kuzum insanların ağzı torba değilki büzesin bende düşünmüyoruz şuan diyip geçiştiriyorum. Hadi hakkında hayırlısı olsun Canım inşallah tutar hayırlısıyla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

Back
X