Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olup ovulasyon testi kullananlar acil toplanın lütfen bir sorum olacak 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba
Ben 1
yıldır gebelik istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor, klomen de kullandım 1 ay ama etkisi olmadı, şimdi ovulasyon testi kullanıyorum ama yumurtlama olmuş mu olmamış mı pek anlayamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻
Seni 18.22. günlerin gibi cikrdi bnm hep ovulasyonlrm ck köyü cikmiordu o şekilde de hamile kaldım ama bnce sizin lh yüksek oyuzdn anlaşılmıyor pcoslulrda lh bazen yüksek olabiliyor. Bnde bu ay şeker ilacı aldm kadn dogm verdi şeker yatkinligim vrmis mtlaka baktırın ck önemli dedi Dr ve vitmn verdi ozmn testte koyulasmaya başladı ovulasynlrm bence en güzeli Dr a takip ettirin

Doğru diyorsun o tipli insanlardan her yerde var kuzum insanların ağzı torba değilki büzesin bende düşünmüyoruz şuan diyip geçiştiriyorum. Hadi hakkında hayırlısı olsun Canım inşallah tutar hayırlısıyla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Amin canım inşallah hepimizin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Seni 18.22. günlerin gibi cikrdi bnm hep ovulasyonlrm ck köyü cikmiordu o şekilde de hamile kaldım ama bnce sizin lh yüksek oyuzdn anlaşılmıyor pcoslulrda lh bazen yüksek olabiliyor. Bnde bu ay şeker ilacı aldm kadn dogm verdi şeker yatkinligim vrmis mtlaka baktırın ck önemli dedi Dr ve vitmn verdi ozmn testte koyulasmaya başladı ovulasynlrm bence en güzeli Dr a takip ettirin
Canım ben teste devam ettim 38.gün gördüm yumurtlamayı o haftayı full değerlendirdik ama kısmet olmadı regl oldum, sonra adetin 3.günü doktoruma gittim ve gonal f iğne ile tedaviye başlattık yumurta büyütmek için, benim yumurtam çok geç gelişiyor tembellik var yani, ayrıca hormonlarda sıkıntı yok ama ultrasonda pcos görünümü var, ipnelerden sonra da çatlatma iğnesi vurup aşılama yaptırdım, 10 gün sonra bakalım sonuç ne olacak

Canım ben teste devam ettim 38.gün gördüm yumurtlamayı o haftayı full değerlendirdik ama kısmet olmadı regl oldum, sonra adetin 3.günü doktoruma gittim ve gonal f iğne ile tedaviye başlattık yumurta büyütmek için, benim yumurtam çok geç gelişiyor tembellik var yani, ayrıca hormonlarda sıkıntı yok ama ultrasonda pcos görünümü var, ipnelerden sonra da çatlatma iğnesi vurup aşılama yaptırdım, 10 gün sonra bakalım sonuç ne olacak
İnşallah güzel olur catlamadn sonra 36. Saat çok önemli o şekilde biliorm insaallah mtlaka degerlendirin inşallah Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin 🙏🙏

ovu testi pcosta pek işe yaramıyor bence. çünkü zaten lh fsh dengesizliğimiz oldugu için o sonuc yanıltıcı oluyor ben 3-4 kez test yaptım. her ay pozitif günüm değişikti adet bitiminden sonra 18-30-12. gün olarak alakasız günlerde pozitif gördüm değerlendirdik ama sonuc sıfır çünkü testin baz aldıgı lh hormonu bizde sürekli yüksek ve dengesiz çalştgi için pozitif çıksa dahil aslında oluşmuyor haliyle gebelik olmuyo. sizde 1ay denemissiniz ama yumurtlama gününüz belki 40.gün? belkide benimki gibi hiçbi zaman. pcoslu olanlara tavsiyem ovu testiyle zaman kaybetmesin gerçekten bizde işe yaramıyor. Ha imkansız değil belki gerçekten tutar ama düşük ihtimal maalesef :KK43:(( ben 1senedir ara ara test yapıp daha çok depresyona girdim ama bu ay ki kan sonuçlarımdan yine yumurtlama olmayacagını anlayınca doktora başladım. herkese bol keseden olan nasip kısmet bizim gibi gönülden isteyenlerin yüzüne bakmıyo illaki bu uğurda çabalamamız para dömemiz gerekiyor belliki.. bence sizde gerçekten anneliğe hazırsanız testi bırakıp doktora başlayın :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: Edit: zaten dr gitmissiniz şimdi farkettim ancak bu hastalıktan muzdarip benim gibi olanlar için bu yazımda belki birilerinin hayatını değiştirir ...

Back
X