Merhaba Benim durumum tahlillerim hormonlarım vs uygun olduğu için taze transfer oldu. pcosta çoğunlukla dondurulmuş olur.Her şey 15 gün içinde oldu bitti. Tedaviye başlamadan rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı(çektirmediysen kesinlikle çektir tedaviyi ona göre ayarlar doktor) sonrasında uygun iğnelerle yumurtaları uyardık. (opu ve rahim filmi narkozlu oluyor asla bir acı hissetmiyorsun sakın korkma)opuda 24 tane yumurtam toplandı çok yumurta olduğundan 5-6kg falan şiştim bol bol yürüdüm ödemi attım 15 tane yumurtam döllendi. 3.gün iyi kalite bir adet transfer oldum.(transferde narkozsuz ama aşılama gibi bir farkı yok sadece ameliyathane ortamında yapıyorlar hijyen koşulları için) Kalanlar 4 tane iyi kalite 3.gün ve 5 tane orta 5.gün dondurduk.Diğerleri elendi yanii. Süreç benim için çok rahattı pozitiftik sürekli asla stres olmadık çok yumurta oluncada bi rahatlık oldu olmazsa diğer aylar yine koydururuz deneriz diye açıkcası. Doktorumda çok iyi açıklayıcı olunca çok rahat bir süreç geçirdim darısı herkese