Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

kanaman için eğer doktorun teli varsa arayıp sor olurmu diye..bende bilmiyorumki sana yardımcı olayım..:50: valla bizim daha tedavimiz yeni başladı ilk defa ilacı içiyorum ve çatlatma iğnesi olucam..ilkinde tutarsa bomba olur herhalde :52: sen kaç yaşındasın ve kilon varmı cnm?bide unutmadan sağ yumurtalıkta yumurta varsa ve döllenirse kız bebiş oluyomuş duydun mu bilmem..

kız bende sağda erkek diye biliyorum benim ikisindede yumurtam vardı hayırlısı canım doktorada sordum öğle bişey yok dedi :) ben 23 yaşımdayım ve 170 boyum 75 kilom oldu normalde 60 tım düşük yaptım ve vitaminden kan hapından kullandım bu arada pko olmuşum kilolardan

kız bende sağda erkek diye biliyorum benim ikisindede yumurtam vardı hayırlısı canım doktorada sordum öğle bişey yok dedi :) ben 23 yaşımdayım ve 170 boyum 75 kilom oldu normalde 60 tım düşük yaptım ve vitaminden kan hapından kullandım bu arada pko olmuşum kilolardan

banada doktor söylemedi zaten kulaktan duyma yani :34: bende 25 yaşındayım boyum 171 kilomda 78 benim 17 yaşından beri var bu pkolar ve hiç azalmadı..doktorlar kiloverin diyo ama bizim gibi hastalar diğer insanlara göre daha zor kilo veriyo ve bende kilo veremiyorum malesef :50: bu kilolarla hamile kalırız inşallah valla hergün dua ediyorum hepimize..allah gönlümüze göre versin inşallah..ama önce senden güzel haberleri alcaz inşallah :71:

banada doktor söylemedi zaten kulaktan duyma yani :34: bende 25 yaşındayım boyum 171 kilomda 78 benim 17 yaşından beri var bu pkolar ve hiç azalmadı..doktorlar kiloverin diyo ama bizim gibi hastalar diğer insanlara göre daha zor kilo veriyo ve bende kilo veremiyorum malesef :50: bu kilolarla hamile kalırız inşallah valla hergün dua ediyorum hepimize..allah gönlümüze göre versin inşallah..ama önce senden güzel haberleri alcaz inşallah :71:

evet canım zor oluyor malesef Allah gönlümüze göre versin inş......

selam kızlar ben aşılama oldum inş. bu sefer olur bana dua edin neolur :16:
hayrlısı olsun canım inşallah tek seferde gelir bebişin vallaha tutarsa bir pko lu olarak çok heveslenirim :)))) bende yaptırırım :)

bu arada kaç paraya maloldu canım merak ettimde....

dualarım seninle cnm inşallah tutarda hamiş olursun sende :) bende biraz önce doktordan geldim sol yumurtalığımda yumurta yok sağ yumurtalığımda var çok şükür..zaten 2 yumurtalıktada olursa ikiz olurmuş buda yeni bir bilgi bilmiyosanız eğer :) sağ yumurtalığımdaki yumurtanın biraz daha büyümesi lazımmış onun için perşembe günü tekrar gidicem olursa çatlatma iğnesi olcakmışım..ya kızlar bu çatlatma iğnesi nasıl vuruluyo nereye vurulcak bilmiyorum onun için soruyorum..vurulduktan sonra nolcak peki beni azıcık bilgilendirin lütfen :17:

canım daha iğneyi almadım bilmiyorum doktor ne vercek dediğini verir herhalde..iğneyi vurulduktan sonra beraber olcaksınız dedi ama kaç gün ve sonucu ne zaman öğrencem..daha iğneyi olmadan çok telaşlandım valla :17:

canım o gün akşam çatlama iğnesi oluyorsun.iğneyi olduğun gün çalışman olmuyor ertesi 3 gün üst üste çalışmanız oluyor....iğne hem koldan hem göbekten yapılıyormuş...ama ben koldan oldum göbekten bazen daha doğrusu bazı kişilerde ağrı yapabiliyyormuş o yüzden ben riske girmek istemedim koldan vurdurdum...gerçi çok küçük bir iğne bebek aşıları gibi birşey.kolunu üst kısmına arka kısmına vuruyorlar ben hastanede yaptırdım....

Son düzenleme:
hayrlısı olsun canım inşallah tek seferde gelir bebişin vallaha tutarsa bir pko lu olarak çok heveslenirim :)))) bende yaptırırım :)

bu arada kaç paraya maloldu canım merak ettimde....

canım o gün akşam çatlama iğnesi oluyorsun.iğneyi olduğun gün çalışman olmuyor ertesi 3 gün üst üste çalışmanız oluyor....iğne hem koldan hem göbekten yapılıyormuş...ama ben koldan oldum göbekten bazen daha doğrusu bazı kişilerde ağrı yapabiliyyoemuş o yüzden ben riske girmek istemedim koldan vurdurdum...gerçi çok küşük bir iğne bebek aşıları gibi birşey.kolunu üst kısmına arka kısmına vuruyorlar ben hastanede yaptırdım....
canım devletde yaptırdık sadece sperm yıkamayı özel labavatuvarda yaptırdık ona 250 verdik sağolsun doktorumuz bişey istemedi

canım devletde yaptırdık sadece sperm yıkamayı özel labavatuvarda yaptırdık ona 250 verdik sağolsun doktorumuz bişey istemedi

sağolasın tatlım aklımda olsunda seninki tutunca bende yaptırırım belki şu an yaptıramamda....ama bak unutma 12 gün dinlen kayınvalidene rahatsızım de eşinde destek olsun hasta dinlenmesi lazım filan desin....

Son düzenleme:
bakın bir arkadaşda pkolumuş ilk denemesinde tutmuş:16:Allahıma çok şükür ilk aşılamam tuttu herkese umut olsun

1 yıldır çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.çok şükür ilk aşılamam tuttu.bu sayfalara sürekli girip benim gibi pko hastalarından umut arıyordum.canım arkadaşlarım hepiniz için dua ediyorum sabır edin allah dualarımızı bir bir kabul ediyor.7 aylık tedavimde sonuca ulaştım ama sabırla,umutla.allah isteyen herkese versin.

bakın bir arkadaşda pkolumuş ilk denemesinde tutmuş:16:Allahıma çok şükür ilk aşılamam tuttu herkese umut olsun

1 yıldır çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.çok şükür ilk aşılamam tuttu.bu sayfalara sürekli girip benim gibi pko hastalarından umut arıyordum.canım arkadaşlarım hepiniz için dua ediyorum sabır edin allah dualarımızı bir bir kabul ediyor.7 aylık tedavimde sonuca ulaştım ama sabırla,umutla.allah isteyen herkese versin.

ayyy amiiiinnnn canım inşallah seninkide tutar ilk seferde....bak zaten deminki msjımda seninki tutunca bende yaparım gibisinden bişey demişim belkide allah söyletti tatlım....

Son düzenleme:
ayyy amiiiinnnn canım inşallah seninkide tutar ilk seferde....ba zaten deminki msjımda seninki tutunca bende yaparım gibisinden bişey demişim belkide allah söyletti tatlım....

inş...... canım bende sana umut olmayı ve bizim gibi olanlara umut olmak istiyorum Allahın izniyle...........:69:

inş...... canım bende sana umut olmayı ve bizim gibi olanlara umut olmak istiyorum Allahın izniyle...........:69:

İyi akşamlar. Bende 10 kadar önce polikistik over olduğumu öğrendim. Doktor bunu o kadar normal birşeymiş gibi söyledi ki. Muayene sonrası eşimi telefonla arayarak herşey normal hiçbir problem yokmuş dedim. Eve gelipte internetten araştırınca içimi büyük bir korku kapladı. Size bukonu ile ilgili bir kaç şey sorabilir miyim?

İyi akşamlar. Bende 10 kadar önce polikistik over olduğumu öğrendim. Doktor bunu o kadar normal birşeymiş gibi söyledi ki. Muayene sonrası eşimi telefonla arayarak herşey normal hiçbir problem yokmuş dedim. Eve gelipte internetten araştırınca içimi büyük bir korku kapladı. Size bukonu ile ilgili bir kaç şey sorabilir miyim?

tabi sor canım yardımcı olabileceğim bişeyse tabiki ederiz:16:

iyi aksamlar kizlarr nassilsinizz.isterseniz bugun bir tanisma fastli yapalim ne dersinizz?kim nerden ne sorunu var ve neler yapmis bugune kadar?

yanlışlıkla sayfayı kapattım. Deminden beri sayfayı arıyorum :)

Muayeneye gittiğim gün 14.günümdü. Doktor bana yumurtan 24mm çok iyi dedi. Rahim duvarında gayet güzel kalınlaşma var dedi. Eğer adet görürsen 5. günü sabah akşam 5 gün boyunca birer tane klomen içiyorsun. Biter bitmezde muayeneye gel dedi. Klomen yumurtlamaya yardımcı olan bir ilaçmış. Eeee ben zaten yumurtluyorum. Niye bana klomen verdiğini anlamadım. Konu hakkında beni bilgilendirir misiniz?

Muayeneye gittiğim gün 14.günümdü. Doktor bana yumurtan 24mm çok iyi dedi. Rahim duvarında gayet güzel kalınlaşma var dedi. Eğer adet görürsen 5. günü sabah akşam 5 gün boyunca birer tane klomen içiyorsun. Biter bitmezde muayeneye gel dedi. Klomen yumurtlamaya yardımcı olan bir ilaçmış. Eeee ben zaten yumurtluyorum. Niye bana klomen verdiğini anlamadım. Konu hakkında beni bilgilendirir misiniz?

yumurtan her ay gelişmeyebilir canım veyada gelişebilir ama çatlamaz zaten pko yumurtan çatlayamadığı için oluyor benim bilgim bu konu hakkında....

Back
X