- Konu Sahibi superisi33
canım hangi resimden bahsediyorsun hangisini beğendin söyle onu koyayım bu resimmi öncekimi arada değişiklik olsun diye değiştiriyorum :)seni tanımıyorum ammma bu resimi beyenip forum resmi yaptıysan bence çookkk zevklisinnn....aslında bu sitede sohbetten yana değildim amaa baktım ortalıkta kimsecikler yok azcık sohbet ediyim dedimmmçadırımız kurulsun ahamda benn gevezeliği bırakıveririmmm
![]()
sen çok güzel bir moral oldun bize iyki paylaştın canım sağolasın doğru haklısın sabır sabır sabır umudumuzu yitirmemek lazım bazen öyle boşlugğa düşüyorumz işte....2 kez tüp bebek tedavisi bşarısızlıkla sonuçlandı.1 yıl glukofen kullanıp bir süre ara verdim.bu arada adetlerim günü gününe düzeldi.hapı bırakınca tekrar düzensizleşmeye başladı.Dr a gittim glifor verdi bu arada diet artı hergün 1 saat tempolu yürüyüşle baya kilo verdim.glifora başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım.şuanda 5 aylık bir oğlum var.bu arada 17 yıl çocugum olmadı.herşey kısmetle arkadaşlar sabrınızı yitirmeyin ve dua edin.![]()
selam kızlar nasılsınız..ben çok kötüyüm çok moralim bozuk doktordan geldimbiraz önce yumurtada hiç büyüme olmamış pazartesi günü gittiğim gibi aynı duruyo..doktor önümüzdeki ay tekrar denicez dedi adet olmamı bekleyip tekrar gidicem bu sefer dozu daha çok artırcakmışız klomeni günde 2 defa içecekmişim..beklemiyordum hiç yıkıldım resmen ben büyümüştür umuduyla gittim ama büyümemiş..bu ay boşa gitti inanın çok kötüyüm yaa.daha ilk tedaviye başladık çatlatma iğnesi vurulamadan gelecek aya kaldı..kistler yüzünden büyümemiş..nefret ediyorum bu hastalıktan bütün hayatımızı etkiliyo kurtulamadım gitti yaaaaa
![]()
bişey sorucam kızlar aşılamanın fiyatı ne kadar? tüp bebek yaptırmanında fiyatını biliyomusunuz?devlet karşılıyomu peki..
canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk klomen ve yaptırdığım iğnemi oldum herkeze hemen tutaacağını sanmıyorum umutlu değilim bu ay demiştim ve öyle hissettiğimi sanıyorumdum ama kızrmızılar geldiği gün berbattım resmen dibe çökmüştüm tüm gün ağladım resmen yüzüm kıpkırmızı ve şişmişti bazen böyle boşluğa düşüyoruz hiç olmuycakmış gibi geliyor ama yeni bir ay yeni bir umut sakın unutma her ay ayrı bir heyecan biz elimizden geleni yapalım sabır dua çok önemli ve umudunu hiçbir zaman yitirme tatlım.olucak kurban olduğum allahım en uygun zamanda en hayırlı zamanda evlatlarımızı bize verecek şu an bir sınavdayız...şükredelim devamlı söylüyorum bizim bilmediğimiz görmediğimiz şerde hayır hayırda ise şer olabilir tatlım o yüzden üzülme yeni aya umutla bak.....
tüp bebek konusundada
benimde bu ay eşimin bir hatasından dolayı maddi olarak sıfıra hatta eksiye düştük hiç yoktan 25-30 milyar borcun altına girdik o yüzden tedavi filanda olamıyordum ama diğer topikten bir arkadaşım söledi kadın doğum hastanelerinde ssk geçerliymiş ve devlet hastanesi olarak geçiyormuş.orda herşeyini yaptırabilirsin ücretsiz hsg bile çekiyorlarmış.ne bileyim aşılamada sperm yıkama filan herşeyi kendileri yapıyor ve hiç para ödemiyorsun sskan varsa...sadec ilaçların %20 sini ödüyormuşsun ve 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanıyormuşsun ve onuda düşük ücretle yapıyorlarmış 500 tl giibi dışarda fiyatlar uçmuş canım 5000 - 7500 filan daha fazlaya bile yapanlar var tüpü...bu hakkımız varken niye kullanmayalım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben istanbul avrupa yakasındayım anadolu yakasında zeynep kamil hastanesi var orayla görüştüm kadın doğum ve çocuk hastanesi ve çok ilgililer... allahın izniyle oraya gideceğim...allah rağzı olsunbana bunu söyleyen arkadaşımdan...allah onuda sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah bana büyük umut oldu umarın bende sana umut olurum inşallah......
Son düzenleme: