Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

off canım ya senin işinde zor bazı doktorlarda kaş yapıyım derken göz çıkartıyor inş. bizde bebişimize kavuşuruz kendimi kısır gibi hissetmeye başlamaya az kaldı çok üzgünüm yaaaaaaa

Sormaa.Sağlığını bozuyosun..

Boşu boşuna vücuduma biton hormon yüklendi..
Boşu boşuna günlerce geldim gittim..
Boşu boşuna hayal ettim ve hayal kırıklığına uğradım..
Boşu boşuna maddi anlamda zarara uğradım..
Boşu boşuna 1 ay beklemek zorundayım(kistlerdn kurtulmak için)

Neler okuyorum böyle benim gibi..
Bir şekilde doktor olmayı başarmış beceriksiz insanlar yüzünden neler geliyor insanların başına.
Bir arkadaşın rahminde bilmemkaç cm kist varmış.Bir tüpü yapışıkmış ve gittiği bir doktor ona hiçbirşeyi olmadığını söylemiş..!
DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN?

UMUTSUZLUK değil bu ama hiç anne olamıcakmıışım gibi sanki..
E aylarca yıllarca bekleyip hüsranla sonuclanınca bu bekleyişler
İnsan sonunda bu hale geliyor demekki.
Sanırım ben hamile kaldığımdada inanamam.
Hatta karnım büyüdüğünde bebeğim doğduğundada inanamam gibime geliyor.
İdrak etmek zor olucak sanırım:1::1:

banada doktorlar öğle dedi ama sonuçlarda çıkmadığı için pkodan değilmiş dediler ama benim tahlillerimde pko çıkmıyor ultrasyonda pko şeklinde yumurtaların var diyolar canım bence çok kötü bir duygu bu 1 aylık sevincim kötü sonlandı anne olma umudum yarıda kaldı kalsaydı haftaya doğacaktı ama olmadı bu beni çok üzüyor rabbim hayırlısını verir inş. sağ salim bir evlat nasip eder hepimize.......

inşallah canım:5::5:

Sormaa.Sağlığını bozuyosun..

Boşu boşuna vücuduma biton hormon yüklendi..
Boşu boşuna günlerce geldim gittim..
Boşu boşuna hayal ettim ve hayal kırıklığına uğradım..
Boşu boşuna maddi anlamda zarara uğradım..
Boşu boşuna 1 ay beklemek zorundayım(kistlerdn kurtulmak için)

Neler okuyorum böyle benim gibi..
Bir şekilde doktor olmayı başarmış beceriksiz insanlar yüzünden neler geliyor insanların başına.
Bir arkadaşın rahminde bilmemkaç cm kist varmış.Bir tüpü yapışıkmış ve gittiği bir doktor ona hiçbirşeyi olmadığını söylemiş..!
DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN?

UMUTSUZLUK değil bu ama hiç anne olamıcakmıışım gibi sanki..
E aylarca yıllarca bekleyip hüsranla sonuclanınca bu bekleyişler
İnsan sonunda bu hale geliyor demekki.
Sanırım ben hamile kaldığımdada inanamam.
Hatta karnım büyüdüğünde bebeğim doğduğundada inanamam gibime geliyor.
İdrak etmek zor olucak sanırım:1::1:

canım sağlık meselesi bu kadar basit olmamalı bence ama malesef bazılarına zorla yaptıyorlar sanki bu mesleği hiç anlamıyorum yaa benim yiğenimede %100 özürlü dediler maşallah sapa sağlam doğdu ablam onlara kanıp aldırsaydı ne olurdu anlamıyorum hiçmi vijdanları sızlamıyor yaa ama hepsi bir değil çok ilgili iyi olan doktorlarımızda var ama parmakla sayılacak kadardır

Son düzenleme:
canım sağlık meselesi bu kadar basit olmamalı bence ama malesef bazılarına zorla yaptıyorlar sanki bu mesleği hiç anlamıyorum yaa benim yiğenimede %100 özürlü dediler maşallah sapa sağlam doğdu ablam onlara kanıp aldırsaydı ne olurdu anlamıyorum hiçmi vijdanları sızlamıyor yaa ama hepsi bir değil çok ilgili iyi olan doktorlarımızda var ama parmakla sayılacak kadardır

Yuh artık..aldırsaymış günahına giriceklermiş resmen :47:Vardır illaki ama arada bul..Genelde böyleler herhalde cok duyuyrum okuyorum böyle şeyler.Neyse canım konuşuruz yine yarın çıkmam gerek şimdi uykum geldi :1:iyi geceler

canım yaa ben bekarım:1:
ama pko olduğumu biliyorum adetlerim düzensiz
şimdiden bebek sıkıntısına düştüm bana taviseyn varmı canım evlenince ilk geceden itibaren hiç korunma tarzında

canım bişey diyemicem korunma derim ilk ayında hamile kalırsın belki çok erken olur ama sana tek tavsiyem eşin korunsun bu korunmak için kadınların kullandığı ilaçların yan etkisi çok fazla birde bu pko şans meselesi üzülme bazıları hiç pko olduğunu bilmeden doğum yapıyorlar. kadınların %5 inde varmış zaten olur ama biraz uğraştırır diyor doktorlar inş. fazla uğraşmayız...

Son düzenleme:
canım bişey diyemicem korunma derim ilk ayında hamile kalırsın belki çok erken olur ama sana tek tavsiyem eşin korunsun bu korunmak için kadınların kullandığı ilaçların yan etkisi çok fazla birde bu pko şans meselesi üzülme bazıları hiç pko olduğunu bilmeden doğum yapıyorlar. kadınların %5 inde varmış zaten olur ama biraz uğraştırır diyor doktorlar inş. fazla uğraşmayız...

canım ne korunmasından bahsediyon ben hayatımda hiç korunmaı-yı düşünmüyorum çünkü pkoyu biliyosun zaten yumurtalar kendi kendini koruyor çocuk olmasın diye saolsunlar eksik olmasınlar:5: ben ilk geceden hamile kalırsam öpüp başımın üstüne koycam ne erkeni:14:

merhaba bayanlar topiğiniz başlığını görünce ilgimi çekti ben 2 bucuk yıl sürekli polikistik over tedavisi gördüm.klomenler aşılamalar bilemem neler kaybettiğim zamana üzüleyim klomen bende bazen kist yapıodu bazen de yumoşlarım iyi oluodu ama bebek olmuodu tedaviye cevap veremez oldum son zamanlarda...bigün doktoruma dayanamayacağım ben artık bu ne kadar sürecek dedim çünkü iyice umutsuz oldum tüp bebek die çok tutturdum doktoruma kalsa halen tedavi görüodum şuan ve ilk denememde oldu şükür şimdi 17 haftalık hamileyim polikistik hastalarının ilk denemelerinde tutma yüzdeleri fazla bence fazla vakit kaybetmeyin hemen tüpe geçin gerçekten bu polikistik overin tedavisi çok zor oluo şansa kalmış ...

Son düzenleme:
canım ne korunmasından bahsediyon ben hayatımda hiç korunmaı-yı düşünmüyorum çünkü pkoyu biliyosun zaten yumurtalar kendi kendini koruyor çocuk olmasın diye saolsunlar eksik olmasınlar:5: ben ilk geceden hamile kalırsam öpüp başımın üstüne koycam ne erkeni:14:

oo sen bendende betersin doktor bana bu kadar düşünürsen daha beter olacaksın hiç takma diyor bence sende takma ben biraz umursamaz oldum artık eskisi kadar düşünmüyorum stres yapınca prolaktinde yükseliyor en iyisimi Allaha bırakmak zamanı gelince olacak inş...

merhaba bayanlar topiğiniz başlığını görünce ilgimi çekti ben 2 bucuk yıl sürekli polikistik over tedavisi gördüm klomenler aşılamalar bileme neler kaybettiğim zaman üzüleyim klomen bende bazen kist yapıodu bazen yumoşlar iyi oluodu ama bebek olmuodu tedaviye cevap veremez oldum son zamanlarda bigün doktoruma dayanamayacağım ben artık bu ne kadar sürecek dedim çünkü iyice umutsuz oldum atüp bebek die çok tutturdum doktoruma kalsa halen tedavi görüodum şuan ve ilk denememde oldu şükür şimdi 17 haftalık hamileyim polik,st,k hastalarının ilk denemelerinde tutma yüzdeleri fazla bence fazla vakit kaybetmeyin hemen tüpe geçin gerşekten bu polikistik overin tedavisi çok zor oluo şansa kalmış ..

maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bizim başımıza bende aşılama yaptıracam olmazsa bakacaz çaresine maliyeti çokmu fazla tüp bebeğin:59:

Son düzenleme:
maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bizim başımıza bende aşılama yaptıracam olmazsa bakacaz çaresine maliyeti çokmu fazla tüp bebeğin:59:

amin.inş.hepinize nasip olur ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım 3 bin lira hastane aldı bin lirada ilaçlar tuttu ...valla harcanan zaman yıkılan psikoloji bide o ilaçlara verilen para 2 bucuk yıldır gitmediğim doktor hepsi aynı yoldan tedavi önerdi son zamanlar bnm inadım ve tutturmamala tüp bebeğe geçtim.hayırlısı olsun hakkında.

amin.inş.hepinize nasip olur ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım 3 bin lira hastane aldı bin lirada ilaçlar tuttu ...valla harcanan zaman yıkılan psikoloji bide o ilaçlara verilen para 2 bucuk yıldır gitmediğim doktor hepsi aynı yoldan tedavi önerdi son zamanlar bnm inadım ve tutturmamala tüp bebeğe geçtim.hayırlısı olsun hakkında.

canım kısmet aslında tanıdık biride tüp bebek yaptı tutmadı 6 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış rabbim ol diyince oluyor demekki seninde vaktin zamanın gelmiş inş. kucağınıza almayıda nasip eder rabbim....

canım kısmet aslında tanıdık biride tüp bebek yaptı tutmadı 6 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış rabbim ol diyince oluyor demekki seninde vaktin zamanın gelmiş inş. kucağınıza almayıda nasip eder rabbim....

tabi mutlaka RABBİM OL DERSE zaten inancım sonsuz tüp bebeğe geçmeden önce RABBİM e çok yöneldim şükür ilk denememde bana yardım etti ...kimseyi aratmasın RABBİM... ben sadece hastanelere bu dert yüzünden düşdünüz mü hele bide özel hastanelerse insanı yiyip bitiriolar ben tüp tüp die zorlamasaydım doktorumun karşısında ağlamasaydım belki daha tedavi görüodum bıkmıştım kaç kuru klomen bitirdim bıkmıştım iyice.

tabi mutlaka RABBİM OL DERSE zaten inancım sonsuz tüp bebeğe geçmeden önce RABBİM e çok yöneldim şükür ilk denememde bana yardım etti ...kimseyi aratmasın RABBİM... ben sadece hastanelere bu dert yüzünden düşdünüz mü hele bide özel hastanelerse insanı yiyip bitiriolar ben tüp tüp die zorlamasaydım doktorumun karşısında ağlamasaydım belki daha tedavi görüodum bıkmıştım kaç kuru klomen bitirdim bıkmıştım iyice.

evet haklısın sabretmek zor ama sanki tüp bebek enson çare gibi geldi bana birde aşılama yaptırma isteğimi bile eşime zorla kabül ettirdim bana şuan kısır gözüyle bakıyor gibime geliryor çok üzgünüm anlatamam dün 2. klomen denememden sonra tekrar adet oldum bu ay olacak gibi düşünmüştüm olmadı çok ağladım inş. bu ay olur umuduyla bu aya kaldı umudum bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu:nazar::nazar::nazar::nazar:

evet haklısın sabretmek zor ama sanki tüp bebek enson çare gibi geldi bana birde aşılama yaptırma isteğimi bile eşime zorla kabül ettirdim bana şuan kısır gözüyle bakıyor gibime geliryor çok üzgünüm anlatamam dün 2. klomen denememden sonra tekrar adet oldum bu ay olacak gibi düşünmüştüm olmadı çok ağladım inş. bu ay olur umuduyla bu aya kaldı umudum bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu:nazar::nazar::nazar::nazar:

en son çare belki ama giden paralar hadi ondan geçtim bak kendin diosun çok ağladım die her adet olduğunda o kanı görmek yinemi geldin demek ne biçim pis bir duygu...sen bilirsin inş..bu defaki aşılaman tutar ..ben tam 5 kere aşılama oldum...bebeğimin cinsiyeti erkek ...inşallah duam senle .

en son çare belki ama giden paralar hadi ondan geçtim bak kendin diosun çok ağladım die her adet olduğunda o kanı görmek yinemi geldin demek ne biçim pis bir duygu...sen bilirsin inş..bu defaki aşılaman tutar ..ben tam 5 kere aşılama oldum...bebeğimin cinsiyeti erkek ...inşallah duam senle .

maşallah Allah esirgesin size bağışlasın canım Allah razı olsun inş. dualarımızlar hem bizim hemde tüm istiyenlerin kucağı boş kalmaz:59:

Back
X